Jump to content

340wby

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

340wby's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Er det noen som har fått til en brukbar ladning for V-Max 53 gr boat tail, har selv en blaser med 1-14 twist men sliter med å få til en stabil ladning.
  2. Jeg skal ha ny hund og har bestemt meg for svart elghund, er det noen som har tips om valper eller eventuellt fremtidige kull.
  3. jeg håper att de på kammeret som bruker røykovn det være seg Bradley eller lignende kan dele sine erfaringer med oss. Jeg vurderer å anskaffe meg en selv, http://www.kystbua.no/produkt/bradley-r ... l-6-rister" target="_blank
  4. Flotte hannrev på 7 kg skutt på Oma i måneskinn 90 gr speer tnt i 6,5x55.
  5. er det noen som har tips til en ladning for 90 gr speer tnt i 6,5x55
  6. 340wby

    våpen servietter

    Hei Mange takk, jeg tok en telefon til Hommersåk våpen å de hadde akkurat det jeg var ute etter
  7. hei For noen år siden fikk jeg tak i en boks med ferdig olja våpen servietter, på boksen står det: Elit presisjon våpeen servetter 150 stk 50 x 60 mm. Har nå prøvd å få tak i flere uten hell, noen som har peiling på hvor jeg kan få tak i flere På forhånd takk
  8. hvis man har en sauer 202 i 6,5x55 hvilke kaliber kan man bytte til uten å skifte sluttstykke
  9. Hei Jeg fikk endel PM når jeg tok opp denne tråden, hører gjerne fra dere igjen hvis det forsatt er interessant. Hunden er omplassert
  10. I Time kommune er det i utgangspunktet 500 mål pr dyr.
  11. Takker for alle PM men nå ser det ut til att jeg har funnet en løsning der jeg kan beholde hunden, hadde forresten en 1,5 times los i går men fikk desverre ikke skutt losdyret.
  12. "mislykka" speking, tradisjontro skulle jeg speke rådyrlår på høsten. Jeg starta med 4 døgn tørrsalting så noen timer utvanning, deretter skulle låret ligge 2-3 døgn i kjøleskap mens jeg skulle på en 3 dagers tur i nordsjøen. Den turen ble på 19 døgn, så jeg regnet med att jeg måtte kaste låret men etter en liten lukte test bestemte jeg meg for å prøve å tørke det. Nå har jeg prøve smakt etter 5 uker på kald loft, å resultatet er uten tvil suverent det beste jeg noen gang klart å få til . Det virker som om speke prosessen har starta mens det låg i kjøleskapet, noen som har lignende erfaringer.
  13. Det er en hannhund som holder til på jæren,det er omplassering jeg håper på.
  14. Hei Jeg har en 8 år gammel strihåret dachs som jeg desverre ikke kan ha lenger, pga av endringer i jobb situasjon. Jeg har fått høre mange meninger om hva jeg bør gjøre b.l.a avliving, det er noe jeg sliter med å gjøre i og med hunden fortsatt er frisk og rask. Hva ville dere gjort er omplassering ett alternativ mon tro, han er en veldig snill hund som er vant med barn. Som jakthund fungerer han greit man jager sjelden over 1 time å han foretrekker rådyr.
×
×
  • Create New...