Jump to content

elmo

Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by elmo

  1. elmo

    Billig kano

    Har du vurdert kajakk ? Fins en del billige kajakker i plast som er vanvittig brukervennlige til det du vil ha kano til.
  2. De er vel produsert i Kina ? Går mange av de her nede. De som ikke har prøvd så mye annet er veldig fornøyd med de. Netthandelen har solgt vannvittig mange av de og det er og hvertfall en forhandler her nede som selger de.
  3. elmo

    Jakt og friluft

    Jeg har alltid likt J&F og har handla litt der opp igjennom. Syns ikke butikken er innbydende lenger. Hektisk hektisk hektisk og det er denne du skal ha er inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha vært der.
  4. Nei dette er på Sørlandet !
  5. I dag hadde jeg en utrolig opplevelse. Jeg jobber for tia i ett nytt boligfelt som ligger rett i skogkanten. Forrige uke kom det en løs setter av noe slag som surra rundt der vi holder på å jobbe. Ja ja tenkte jeg vi kan alle være uheldige. Men i dag kommer samme hunden men med peiler på. Da begynner jeg å lure på hva eier tenker med. Da virker det på meg som om det er forventet at bikkja skal stikke av for å gå med hunden i bånd med peiler på er jo bare tull. Jeg kjente jeg fyrte meg opp på eier men fikk ikke tak i hunden. Er jo lite man kan gjøre da men sånt provoserer meg.
  6. Å fy det var ett fantastisk bilde. Jeg har null peiling på foto men syns det sa mye. Guttungens knekk i knærne og at han var fremoverlent ble sterkt. Tror du du kan bytte NY turen i ei jaktreise for hele familien Lykke til videre og stemme avgitt.
  7. Jeg er ikke noe ulvehater og ikke noe ulveelsker heller men er glad det ikke er ulv på mine jaktterreng for å si det sånn. Beklager hvis jeg kupper tråden men kom over denne http://www.fvn.no/lokalt/setesdal/article823764.ece. Jeg syns jo det er merkelig hvis ikke dette dyret blir avlivet umiddelbart hvis rovviltkontakten faktisk tror det er skabb. Fordi om ulven er ei "hellig ku" så bør vel den og slippe å lide.
  8. Vis dere frem. Syns det blir litt for snevert å kun tenke rekruttering via nettet. Jeg har vel skrevet en eller annen plass lenger oppe i tråden at dere skulle hatt en "turne" av noe slag. Skjønner dette ikke er enkelt å få til på dugnad men ønsketenkning er det hvertfall. Syns dere har vært flinke som har vært på Villmarksmessa og markedsført Kammeret. En vervekampanje (nei det trenger ikke være NJFF premier) av noe slag tror jeg og kanskje kunne gjort litt vei i vellinga.
  9. For meg er NOJS noe sånn greier langt der ute. Jeg kjenner ingen i styret osv. og er ikke i noe skyttermiljø så vet ikke hvem noen av dere er bortsett fra det jeg leser her inne. Dersom jeg hadde vært på Kammersmellen og sett ansiktene deres og hilst på noen av dere hadde jeg nok følt meg "tryggere" på at det dere driver med er bra. En landsdekkende "turne" for å presentere dere og tankene bak NOJS hadde vært fantastisk men ser jo at dette vanskelig lar seg gjøre rent praktisk. NÆRHET er viktig og at man føler man er del av ett fellesskap. Lykke til videre med arbeidet.
  10. Jeg donerer herved 3 bukser..... Kjør prosjekttråd
  11. Ville tro kanskje en av sportsbutikkene på Evje har det i sitt sortiment. Ikke akkurat Kristiansands området men..
  12. Snakka med sjappa der jeg kjøpte demperen min i dag. Jeg måtte hvertfall vente 14 dager før A-Tec kunne levere nytt bakstykke. Uh.. det går men blir nærme rådyrjakta. Noen som kan fortelle meg om børsa bør skytes inn på nytt når man endrer bakstykke. Kommer selvfølgelig uansett til å prøveskyte den.
  13. Jeg syns løsningen med å gå tilbake til forhandleren er ei dårlig løsning. Jeg vil ha dette i orden kjappest mulig. Vet ikke om jeg misforstod Lopez men skjønte det som om det måtte gå den veien. Sånt kan ta tid tenker jeg og det har jeg ikke veldig mye av nå. Hva med å sende demperen direkte til A-Tec og få nytt bakstykke på og så få den tilbake igjen. Kompis ødela sin Hausken demper etter 3 års bruk. Deler av innmaten var plutselig borte. Han ringte Hausken direkte og fikk tilbud om nyeste dyreste modell til 1000,- kroner imellom. Det er service syns jeg. Lykke til. Min TMM-5 kommer ikke til å smelle på ei stund.
  14. Jeg håper de som dette har skjedd for sender demperen (eller det som er igjen av den da) sender de til A-Tec for en uttalelse. Hadde vært gøy å høre hva de mener kan ha skjedd. Ups jeg har vist en sånn en i skapet ja.
  15. fjompen greit å vite hvertfall i tilfelle. Siden du er skytelder og har skrevet det her så skal jeg vurdere det. Mulig det hadde blitt nooooen reaksjoner men men..
  16. Måtte trekke ned buksene når jeg satt på bukkepost på søndag. Satt riktignok i jakttårnet mitt så ingen dyr eller mennesker ble skremt. Grunnen var at det var så syykt varmt og ja jeg beholdt trusene på. Skal for å skåne dere ikke legge ut bilde av dette men lurer på reaksjonen på skytebanen hvis jeg hadde gjort det der. Beklager OT. Jeg skyter i det jeg går i og hiver av og til på meg en litt tykk genser eller ei jakke hvis jeg skal skyte mye. La oss slippe mer regler nå. La folk få skyte i det de vil.
  17. Skal ut i mora men tidlig blir det ikke. Går vel ut i 7 tia og sitter til elleve. Blir vel ettermiddagsøkt fra 5 til halv elleve og. Det går flere bukker rundt jakttårnet mitt så vi får se. Knekk og brekk som danskene sier
  18. Har fått ordnet meg Med en gang båndtvangen opphører får du ta turen oppover så både du og bikkja får sprunget litt.
  19. Takk Lykke Vet det er noe hunder rundt forbi men vil ha noen som gidder å komme og dersom det skjer noe. Skal ha på to terreng og har mye folk med så vil ha noen som er seriøse. JE
  20. Så fint at du nummerer tipsene dine. Tror jeg må få en modder til å flytte tråden. Takk for link. JE
  21. Bukkejakta nærmer seg med stormskritt og her sitter jeg som ei fora nattlue uten ettersøksavtale. Hadde for noen år siden avtale med ettersøksringen i Vennesla men de eksisterer ikke lenger. Senere var det ettersøksringen på Nodeland. Har i år ikke fått noen avtale av de. Har to terreng jeg vile hatt avtale på i tillegg til en personlig. Tips mottas med takk. JE
  22. Nordlandsdreveren dette var ett genialt forslag. Hadde satt stor pris på om du hadde hatt ammunisjon å anbefale da mitt sortiment og mine ammo kunnskaper er begrensede. Dersom du har forslag og dette er nogenlunde kurant skal jeg sporenstreks teste dette ut.
×
×
  • Create New...