Jump to content

Blodstrupmoen

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Om det er brukt spennhylse ala DIN1481 (ser sånn ut på bildet), så er det mulig å slå inn flere pinner med mindre dimensjon inn i hverandre for å lage en nærmest massiv pinne. Dette er vanlig rundt om i makanisk industri. Alternativt finnes også spiralpinner ISO 8750 for høyere belastning. Risikoen er at pakken med pinner belaster tennnåla såpass at den kan sprekke ved hullene.
 2. Er det noen som kommer å skyter på stevne da? For øyeblikket ser jeg bare 3 påmeldte i kikkertklassen ("JEG" i påmelding) både på Trøgstadstevnet 5/1 og på Hemnesfelten 12/1. Skal selv skyte på Finfeltstevnet på Ski i kikkertklassen (skyter klasse 2 på grovfelt ellers). Stiller med 200 STR .22LR for å smake på rekruttskytternes utfordringer med vind.
 3. Kjøp boka "Ultimate Ruger 10/22 Manual And User's Guide". Der er det beskrevet i detalj om bl.a gjengeinnfesting av løp. Den finnes både hos Amazon(US) og Automobilia(N), men med betydelig prisforskjell. Gjør et søk på "ruger" hos disse, så finner du en del interessant lestestoff om 10/22.
 4. Det er baner i både Trøgstad og Båstad: http://www.trogstad-skytterlag.no/index ... viltprover http://www.njff.no/portal/pls/portal/docs/1/2662995.XLS Hva som finnes av baner i Askim og Mysen kjenner jeg ikke til, men de er der.
 5. Ringen er myklodded på låsekassa og bør varmes litt med propanbrenner før den knakkes av med dor eller settmeisel.
 6. Er det noen som vet om M67 kassene har originale gjengemål, 55 graders vinkel, eller om de ble gjenget om med 60 grader, som nye løp til Mauser ofte har idag? Jeg har et løp med 60 graders gjenger som går fint i kassa, men det ser ut til at 55 graders tolken ligger bedre i gjengene på løpet som stod i. Takker for svar.
×
×
 • Create New...