Jump to content

torhj

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by torhj

  1. Nr 7. Tispe, ikkje veid. Manglet hale av alle ting... Tatt i cb 160 med tramputløser.
  2. Nr 6. Stor fin hanne, ikkje veid. Tatt i kania med div honningmiksturer og fiken som åte. Anisolje som luktestoff. Hadde en foringskasse attmed fella som ble fyllt opp for tre dager siden med rikelig med honning/delfiafett blanding, fiken og ein nesten tom halvliterboks med honning. Alt var skrapa, til og med boksen med honning hadde den knabba med seg før den gikk i fella....
  3. Nr 5. Tispe 900 gram. Bakkesett med belisle 120. Laks til åte.
  4. Nr. 4 denne sesongen. Gikk i minkfella nedi sjøkanten. Med knust kranie har den klart å vippe fellekassen over steinen i bakkant, som vanligvis ligger å begrenser inngangen.. Fella er ei belisle 120, som forøvrig ble pusset rust av dagen før med stålbørste på vinkelsliperen, satt i oppvaskemaskinen og smurt inn med litt matolje. Nettingen i kassen er godt rustet, så at måren avskyr rust/metallukt stemmer ikkje alltid. Tispe 1,2 kg, laks til åte.
  5. Tre mår tatt så langt i sesongen på samme plass. Tispe, ikkje veid. Åte: Honning/delfiafett og fiken. Her var det kloremerker, så hadde nok ikkje dødd momentant. De to siste var skallen knust på. Hann, 1,9 kg. Åte: Honning/delfiafett, fiken og ekorn. Tispe 1,2 kg. Åte: Honning/delfiafett, fiken og laksehode.
  6. Nederste bilde ser da saktens ut som en rev som er iferd med å snu seg tilbake. Ser jo konturene av hodet og det hvite i bringa..?
  7. Topp kvalitet, men gå opp til størrelse 120 eller 160 til mår..
  8. Hunnmink tatt på kattemat og hundetørrfor bløyta i tran:
  9. Innsamling av feller i dag, og der hang nr. 3 for sesongen. Hunnmår tatt i cb120 på skråstokk, agn honning og fiken!
  10. Hannmår tatt i bakkesett. Honning og fiken til agn.
  11. Hannmår tatt på cb120 i kasse:
  12. torhj

    Viltkamera

    Får satse på at den er der til sensommeren også...
  13. Er det ikke bedøvelsesgevær da?
×
×
  • Create New...