Jump to content

stoney

Members
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

About stoney

  • Birthday 09/21/1965

Recent Profile Visitors

315 profile views

stoney's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er aceton greit nok til avfetting før behandling?
  2. Tenkte på duracoat også men vil helst bruke cerakote da denne skal være mye mer holdbar etter som jeg har hørt.
  3. Har en gammel engelsk antikk revolver som har en del pitring på den ene siden av tønna,ellers er den fin. Det jeg lurer på er å børste ren der pitringa er og deretter syrevaske den. Tenkte å bruke kjemisk stål der hvor pitringa var etter grundig rengjøring. Vil cerakote av den typen som må varmes opp feste seg skikkelig der jeg har brukt kjemisk metall? Har brukt kjemisk metall som tåler endel varme.Våpenet skal pyntes litt på da den er stygg som bare faen. Våpenet har ingen stor samleverdi så er ingenting å tenke på. Noen av dere gutta som har prøvd dette?
  4. Nå har dere sjansen igjen gutter ,fremdeles med luftmotstandsjustering:lol: http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... =Northmark" target="_blank
  5. Har en diskusjon gående med en kollega her angående oppskyting med enkeltskudds brekkvåpen.Han mener det er 3 skudd på linje med kombi og dobbelrifle,jeg mener det er 5 skudd?
  6. Sender konsekvent bare mot forskudd nå,har sendt i postoppkrav flere ganger og de fleste er jo greie å henter ut pakken men det er 2 tilfeller der jeg fikk pakken i retur også.Både bortkastet tid og penger.Betaler selv forskudd og det har gått bra det,men synes at det finnes annonser som virker litt tvilsomme og da holder jeg meg unna de.Vi må jo bruke hodet litt både som kjøper og som selger.
  7. Nummer 2 er tro det eller ei enda verre dritt,tror den kalles B2.Billigste møkka de produserer i kina.
  8. Har ikke tenkt å komme med utsagn om at Hatsan er high end av luftvåpen men de 2 riflene jeg har fungerer fremdeles upåklagelig etter iallefall 1,5 år og flere tusen skudd.Skal innrømme at den som er brukt mest av de er tactical versjonen med LW løp.Har også andre pcp våpen fra Benjamin og Brocock.Selvfølgelig Fremstår Brocock Contour Elite XL som et våpen med bedre finish og topp byggekvalitet men det bør en da nesten forvente også når den er dobbelt så dyr som hatsan. Som sagt har jeg ikke hatt mine Hatsan lenger enn 1,5 år men de fungerer da aldeles utmerket ennå.Ble tidlig klar over at kvaliteten på fjærbørsene var elendig men tok sjansen på pcp utgaven etter at de ikke fikk så verst omtale diverse steder på nettet.Hvis disse er så dårlig som enkelte her skal ha det til så har jeg faen meg vært heldig,etter at de neste 6 månedene er gått lover jeg å komme med en tilbakemelding hvis noe skulle ryke etter at de magiske 2 første årene er passert
  9. Har også handlet både våpen ,ladeutstyr og kikkert samt ammo fra Jaktdepotet.Har bestandig fått gode svar på mine spørsmål både på mail og telefon.Trivelig betjening og hurtige forsendelser,slenger meg også på og mener dette er den beste jaktbutikken i landet.Iallefall av de jeg har handlet hos.
  10. Vet hvordan det er ,samme her også.Ingen av sportsbutikkene eller våpensjappene har annet enn Gamo og lignende.En annen fordel med HW97 er at den har ladearmen under løpet,hvilket jeg egentlig synes er en fordel med tanke på at du ikke vil få problemer med sikte/treffpunkt som på en løpsknekker når slitasjen begynner å sette sine spor på løpslåsing.
  11. Det er flere merker som er bra,men med Weirauch har du et veldig bra våpen som er topp kvalitet samt lett å få deler til.Weirauch mod 97k som jeg hadde er en kort kompakt og velbalansert karabin.Enkelte mener den er litt tung men det er andre modeller fra Weirauch som er lettere samt også litt rimeligere.Beveren sport selger denne som sagt til 3990,- ,hvis du sjekker hos de så har de sikkert gode priser på andre modeller også.Sjansen for dårlig eksemplar av dette merket er utrolig liten tror jeg.Bor du ikke for langt unna en forhandler så ta deg en tur å klå litt på de forskjellige modellene
  12. Winchester og Ruger luftgevær er kina produserte saker,har selv hatt en Ruger Airhawk som jeg solgte etter en kort stund.Beste fjærbørsa jeg har hatt var en Weirauch 97k,utrolig godt gevær som hadde veldig bra presisjon.Skryter ikke på meg å være noen superskytter men har aldri skutt bedre med ei fjærbørse enn jeg gjorde med den Weirauch'n.Denne ble solgt i et anfall av midlertidig sinnsykdom ,har angret mange ganger på at jeg solgte den.Vet ikke hva slags prisleie du vurderer men denne modellen selges nå til 3990,- . En sikker vinner som de fleste skyter bra med den rifla der.
  13. Helt enig med deg når det gjelder enkeltes fordømmelse av Hatsan,pcp riflene deres er jevnt over ikke så dårlig som enkelte skal ha det til men når det gjelder fjær geværene deres så har det vært mye dritt ja.Har selv 2 modeller av Hatsans pcp rifler og er fornøyd med dem også,spesielt pris tatt i betraktning.Stå på å kos deg med børsa
  14. Gratulerer med ny børse,lurte litt på den der selv men endte nettopp opp med en Brocock contour elite xl i stedet.Har 2 stk Hatsan AT44-10 fra før,en med pump action og og en tactical versjon med samme ladesystem som på din.Hatsan sine pcp rifler er gode alternativ for den som vil ha ei pcp rifle som ikke koster skjorta.Har hatt mine i ca 1 år og er utrolig godt fornøyd med dem.Har aldri hatt noen problem med noen av de og presisjon er bedre enn mine egenskaper som skytter.Har A-tec demper på den,egentlig beregnet på salongen men det funker fint og naboene har ihvertfall ikke klaget ennå.Hmm,fikk lyst på en sånn galatian nå.
  15. Dette våpenet er vel egentlig bare en rebranded Hatsan og de har jeg ikke noen god erfaring med.
×
×
  • Create New...