Jump to content

war45

Members
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

war45's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. war45

    22Short

    En kamerat av pappa har spurt meg om en pistol og 1revolver. Verdi på dem. Begge er registrert. Skjønner 22 short er litt sært i dagens skytter miljø. Revolveren er 22 lr.
  2. war45

    Walther GSP500

    Tar du dem nærmere i øyensyn så er dem du nevner svært ulike. Og etter og ha snakket med selger på standen. Så lurte han på om den kom til og havne på 35
  3. war45

    Walther GSP500

    Fikk tatt en god titt på denne i helgen. Ser ut som dette er en facelift fra Hammerli sin Sp20 RRS Samme magasin og magasinbrønn. Var utrolig nysgjerrig på sluttstykket. Men det snakket han ikke om.Var en flott pistol. Bare håpe sluttstykket har blitt forbedret og ikke får brudd. Og den kommer også med 32sett for dem som ikke ønsker hele våpen. Avtrekk var rent og nydelig. Men skeptisk til sluttstykket siden jeg har fått brudd i flere fra Hammerli sin RRS
  4. Hei. Sliter litt med regler om transpersoner. Klasse dem skal skyte i.Stedatteren Født gutt nå jente. Hva klasse skal hun skyte i + Finner meget lite om dette på nett. Ikke kom med synsing da det ikke gjelder juridisk.
  5. Gå for Karl Nill du. Hadde det på min helt til jeg lagde den til reinspikka feltrevolver. Kjøpe gripet på en tur til Køben på http://huntershouse.dk/ Blir nydelig og skyte press med. Men pyton og skyte magnum.
  6. Ca 2600 Huntershouse 2600 gange ca 1,25 = 3250 Karlslundesport 2300 gange kurs. Her hjemme oss Schau 4500. Har selv ett sprukket. Første gang gikk det på garanti. men har hatt det i mange år nå. Blir kanskje prøve og få det sveiset. Jeg fikk sveiset sluttstykket til en 280 jeg hadde i 32kal. Den holdt i mitt eie.
  7. war45

    Karlslundesport

    Nytt sluttstykke brudd i dag. Holdt da i 7år. Snittskudd vet jeg ikke i året. Siste årene har jeg skutt lite. Så nå er valger? Nytt sluttstykke til RRS en eller kjøpe ny Walther med E avtrekk. Snart jul. Og som alle over 30år vet er det jo fedrene som er JULENISSE. Pappa les dette
  8. war45

    Spørsmål

    Er det noen som har grip til RRS SP 20 i smal som de ikke bruker og kan låne bort i uke NM i felt pågår? Da jeg har ei venninne som kanskje skal skyte i grovklassen.
  9. Kaliber 22? Eller 32? Uansett dette er jo en modell som ikke blir laget lengere. Brukte går for 7 til 10. Men din er jo nesten NY. Så ville nok prøvd meg på 11 til 12 og heller latt en kjøper prute litt ned. Husk legg inn litt prutnings. Da føler kjøper seg så mye bedre hvis han får den 500eller 1000kr billigere. Har selv i begge kaliber og er kjempefornøyd. Til kjøper. Dette er våpen i toppklasse.
  10. war45

    STI

    Er den solgt? Hvor i landet?
  11. Kjøpte selv min dør på BM i Sarpsborg (Ole Slore) Noe i den duren. Koster ca 15 000. + Du også må ha 2 FG godkjente låser da kan du + på 5000kr til. Da får du dør som din kona kan godta. Mi gjorde det iallefall. Men ikke ta billige snarveier.
  12. http://hem.bredband.net/nfdt/22lr/09/ http://pistolteknik.se/caliber22.pdf http://hem.bredband.net/nfdt/22lr/
  13. Hvis de ikke selger ti lprivate på Norsk Stål så er det noe nytt. Kjøpte for en tid tilbake 15m2 Hardox 450 4mm Ded den lille pris av 20 000kr. Brukte vinkelsliper til og kutte. + Plasmabrenner når jeg fikk tilgang til det.
  14. Kjøpte selv endel 44 mag der for 14 dager siden.(Gmax) Men du verden det klikket. Glad jeg testet det først. Kjedelig og skulle stå på Svalbard og se isbjørnen i øynene og få klikk etter klikk. (urørt Ruger redhawks) Og som som bilder over noen satte meget på skrått. Får ta en tlf inn til dem og høre. Men Geco i 38 9 og 45 har jeg aldri hatt noe tull med.
  15. Jeg har bestilt her http://www.alumagrips.com/main.taf?p=1 flere ganger. De leverer raskt.
×
×
  • Create New...