Jump to content

finmark

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

finmark's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har valgt en litt annen løsning, jeg har montert et vanlig videokamera på kikkerten. Ulempen med dette er jo selvsagt at det ikke tåler fuktighet. Og det er jo ikke alle dager det er strålende sol på jakt.. " target="_blank Kvaliteten blir jo da veldig bra, selv på 50 tommer.. Vet du om noen andre billige alternativer til for eks go pro? Koster jo litt det nye hero 2 ihvertfall..
  2. Det vises ikke på filmen min, men jeg ser dato og tidpunkt på mappen og der står det 1/22/2009 7.21 am. Så det stemmer vel ikke akkurat det heller. Men man kan vel kanskje ikke forvente så mye av et kamera til den prisen.. Har du kjøpt identisk som det på linken jeg la ved?
  3. Hei. Jeg har kjøpt et par av disse nå http://www.ebay.com/itm/160597094429?ss ... 876wt_1163" target="_blank. Men har man muligheten til å stille klokke og dato på det? Jeg ser på filmen din fra leirdue-banen at både dato og klokkeslett vises. Det gjør det ikke på mitt kamera.. Er det eksakt samme som ditt? Mvh Kjetil
  4. finmark

    Riflestigning

    Har flere. Men de mest aktuelle er shultz og larsen i 308win og remington 700dl 22-250rem. Men er det noen plass jeg finner ut dette? På nettet eller noe?
  5. finmark

    Riflestigning

    Okey. Dette gjør det litt klarere.. Hvordan finner jeg ut hva slags riflestigning jeg har og hvor tunge kuler jeg kan stabilisere da?
  6. finmark

    Riflestigning

    Hei. Jeg lurte på om noen kunne gi meg en innføring i riflestigning. Har veldig lite greie på dette og håpet noen kunne hjelpe meg. Hadde også vært fint om dere kunne forklare meg litt om BC. Flyr kulen best når verdien er lav eller høy? På forhånd takk Mvh Kjetil Finmark
  7. Okey. Jeg er fersk når det gjelder lading, så det er nyttig informasjon.. Da går jeg heller på N-140 krutt. Har det også.. Har dere noen forslag på ladning av berger 40grs kule eller nosler ballistic tip 40grs så kom gjerne med det..
  8. N-120 til 22-250? Tror det er på tide å lære seg litt mer om emnet før du begynner å ladde. Hva er så galt med det? http://www.jegeren.com/hjemmelading/kru ... ikrutt.htm Du som er proff, kan du gi meg en optimal ladning til berger 40grs og nosler ballistic tip 40grs da? Opp mot maks ladning.
  9. Jeg har fått tak i Vhitauvori N-120 krutt som jeg tenkte å lade de 40grs berger kulene jeg har kjøpt. Er det noen som kan hjelpe meg med en ladetabell eller lignende så hadde det vært flott. Jeg har kikket på robsoft.nu, men det er ingen kuler i 22-250rem som er ladet med N-120 krutt der. Bare N-140. All hjelp mottas med takk..
  10. Vil anbefale proteinsjokolade. De inneholder som regel ganske mye raske karbohydrater samtidig som de inneholder mye proteiner som driver deg lenger.. Disse får du kjøpt mange plasser, i helsekost butikker, sportsbutikker og en rekke nettbutikker.. Kan nevne for eks. proteinfabrikken.no, xxl.no og en rekke andre..
  11. Det må du gjerne si i fra om når du har testet det!!
  12. Jeg har testet begge disse i .308. Ladet begge svakt med 43 grs. N-140. De gikk veldig likt, men fikk ikke den beste presisjonen ca 35mm på 100m (5 skuddsserier med bare frontstøtte) V-max fungerte veldig bra på kråke selv med en relativt svak ladning. Jeg er ikke ferdig med testinga enda. Okey. Kjempefint hvis du kunne sagt i fra når du har fått testet ferdig.. Du vet ikke hastighet sånn ca? Blir rekylen mye mildere av den ladningen? Har bare brukt tunge ladninger så jeg vet ikke hvordan det er..
  13. Noen som har noen ladedata til noen av de nevnte kulene da?
  14. Ikke noe seriøse greier. Bare lokal skytekonkurranse..
  15. Helmantel er ikke aktuelt for den ammunisjonen skal jeg og bruke i konkurranse. Og der er ikke helmantel tillat..
×
×
  • Create New...