Jump to content

Eus

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Eus's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Eus

    Ull boxer

    Støtter denne. Veldig god, men ble slitt VELDIG fort.
  2. Eus

    våpenskap i bodø?

    http://www.bsl.as/ Kjøpte skap gjennom de med BJFF rabatt.. Funket fint..
  3. Eus

    klokke

    Det slår meg nå at min Suunto Vector er 10 år iår.. Fungerer utmerket! Sitter på armen uansett, året rundt.(Kona er litt irritert når en går med klokka i findressen) Lett batteri- og reimbytte. Fikk meget god service hos importør den ene gangen jeg måtte sende den inn. Et par ting er det dog; * Ved batteribytte, så må en være veldig nøye med rengjøring, slik at den NYE pakningen ligger rent og pent. * Stram skruene for reimfestene en gang i blandt, jeg mangler motstykkene til begge pinnene etter å ha vært litt slurvete etter siste reimbytte. Men reima er fortsatt på, må bare dytte pinnene inn en gang i blandt. PS. inatt restarta klokka seg faktisk. har ikke anelse hvorfor.. Anbefaler Suunto på det varmeste!
  4. Eus

    jaktradio konsesjon??

    Ligger ute skjema som man må fylle ut på njffs sider.. Null stress.. Rene formaliteter. Egentlig er dette en jobb som forhandler av radio skal ta, men som mange ikke gjør. Like greit å ta den avgiften, skulle det engang blir spørsmål.
  5. Det har du helt rett i! Stum av beundring
  6. Akkurat det med fortolling av våpen er dikutert ganske kraftig i en annen tråd... så vi trenger ikke dra det så veldig mye lenger her... Fortoll den via tull.se, så gjør du som 95% av alle andre nordmenn.. Ingen som tenker tanken på å måtte fortolle den ut og inn til norge igjen...
  7. Husk å fortolle ut og inn av Norge også.. Holder ikke å bare fortolle inn og ut av sverige... De fleste nettbanker har utenlandsbetaling i dag...
  8. Eus

    Seljakta 2009

    Har enda ikke mottatt noe... Så jeg må vel gjennom samme prossedyre på nytt igjen... hmrpf... byråkrati altså.... EDIT: DA skal ting være i orden... Fikk tekstmelding fra saksbehandler om at det skulle være det, så da får vi på nytt vente i spenning...
  9. Eus

    Seljakta 2009

    Ring 03495, og si seljakt og området, så setter de deg over til rette vedkommende...
  10. Eus

    Seljakta 2009

    Se der ja... Etter mange telefoner fram og tilbake, så viser det seg at søknaden ikke er behandlet!(sjøl om jeg sendte inn 30.10.08) Rette person(?) skulle ta den med en gang, så da får vi håpe at det løser seg.
  11. Eus

    Seljakta 2009

    Det har jeg ikke... ringer med en gang...
  12. Eus

    Kartjakta

    Anbefalt nettsted er www.hvor.no Kjapp og veldig greit nettsted.
  13. Eus

    Seljakta 2009

    Av naturlige årsaker så er det liten aktivitet fra min side... Fant noen telefonnr på hjemmesiden, men fikk stort sett bare at telefon var avslått.. Har prøvd å sende mail for ett par dager siden, men det er like stille fra den kanten.. jaja.. får vel prøve på nytt etterhvert..
  14. Eus

    Seljakta 2009

    Du har ikke ett telefonnr. eller mailadresse til en kontaktperson for nordland? Hva gjelder kvoter osv. så har jeg ikke så mange meninger om akkurat det.. Er førstereisgutt i seljakta, så jeg tar det som det kommer..
×
×
  • Create New...