Jump to content

Karloz

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Karloz's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Den ble "ferdig" samme dag den startet. Dom er ventet 10. okt. Men den er vel trolig ikke rettskraftig før den er anket opp alle ledd. http://alms.no/index.cfm?id=313613
  2. Ja, bedre å svelge det lille tapet der nå, for det kan bli så fryktelig mye dyrere...
  3. Les gjennom hele PDF-en.... "Ditt produkt vil bli inspisert av fagpersonell. Ved produkt uten avvik returneres demperen til deg." Det er selvfølgelig en grei deal om du ønsker deg en NY demper, men jeg ønsker MIN demper, og at den skal være trygg. Iom. at han skriver at det bare er en liten promille dette berører, er jeg selvfølgelig ikke akutt redd for at det skjer, og derfor satser på at det holder jakta igjennom. Men kunne jeg bare stikket til den lokale våpensjappa å få verifisert det, eller byttet ut delen, hadde jeg gjort det. Ang. skjult agenda; hva pokker er det du tenker på? Om du tror jeg har noen tilknytning til til en konkurrent eller har noen andre grunner til å sverte Anders, tar du grundig feil. Jakta starter til helga, og jeg jeg trodde ut i fra tiliger uttalelser at Problemdemperne allerede var tatt hånd om. Jeg har ikke blitt varslet av Butikken jeg henvendte meg til ang. at jeg ønsket å få sjekket dette. Jeg har heller ikke sett noen infor på skytebanen, i noe jakttidskrift. Og jeg er ikke innom dette forumet og alle dets tråder på daglig basis, så jeg kan nå ikke rekke denne kontrollen før jakta er i gang. Om jeg evt. skulle rekke en skytebane som fortsatt er åpen denne uken, avhenger helt av småbarna i huset. Kunne jeg bare byttet delen på sjappa som har åpent hele uke, hadde det ikke vært noe problem. Jeg synes dermed ikke dette problemet, om det er det, er tatt på alvor. Jeg må satse på at det i alle fall ikke skjer på mine 1-2 skuddsjanser nå under jakta. jeg har jo tross alt allerede puttet over 500 skudd gjennom demperen, og at det da skal skje at min skal være den lille promillen, og det skal skje på de neste 1-2 skuddene, tror og håper jeg ikke. Men da for sikkerhetskyld; skytebriller.
  4. Fjernet unødig sitering. G.Larson Det står da vitterlig at TMM-5 skal sendes inn og inspiseres av kyndig personell, deretter retuneres enten eksisterende bakstykke eller nytt om nødvendig per postgang. Og som flittig bruker av Posten Norge, vet jeg at jeg ikke kan stole på dem ang rask levering, i tillegge til tiden det tar å inspisere bakstykket, og evt få ny når den er produsert. Jeg gidder da ikke betale én gang til for et produkt jeg allerede har kjøpt.
  5. skulle gjerne ha gjort det, men da må jeg skyte inn på nytt noe som jeg ikke rekker...Men har i sakene ærend kjøpt skytebriller, og håper disse i det minste redder synet om noe skulle skje.
  6. Kunne ikke vært mere enig. Da hadde saken vært ute av verden, og A-tec hadde fremstått som en seriøs aktør som tar sikkerhet og kundene på alvor. Selv er jeg redd hver gang jeg er ute med min, men har ingen mulighet til å levere inn denne før etter elgjakta, siden han ikke har et raskt utbytteprogram hos forhandler....skamme seg.
  7. Dette er randoné ski, men jeg er usikker på hvilke merke det er snakk om. Ta turen til Nærmeste Sport1 butikk etter som det er en av hovedsponsorene. Ellers så får du sikkert mye fint på Oslo Sportslager.
  8. Bamse Extreme: http://www.xxl.no/villmarksliv/soveposer-underlag/liggeunderlag/bamse-extreme-liggeunderlag-1002503
  9. Horfor betale tusen+ mer for denne over 9000-serien? Såvidt jeg har fått med meg har de nye 9000-modellene samme lange batterilevetid. De sliter riktignok med et litt ukurrant batteri (som kan være vanskelig å få tak i?).
  10. Var vel ikke så mistenkelig billig det vel. ligger på 25' på xxl. Denne koster jo nesten 22,5' uten frakt og mva og evt toll.
  11. Taler ikke det litt imot hele modulprinsippet? Jeg hadde virkelig satt pris på om du tilbø en lengde som passet "tmm-6", noe som måtte til for å dempe en 30-06 tilstrekkelig. det er verdt en tier ekstra det!
  12. Hvilken pris har du satt på disse?finnes de i forskjellige lengder, slik at de også passe om man har kjøpt ekstra moduler?
  13. Vet du ca pris på dette? og når du evt kan levere. Jeg er nemlig på vei til å kjøpe over fjordn nå... Klarer sikkert å vente om det ikke blir for lenge. Blir disse slik som TAB, eller med noe innlegg som hindrer varmen ut på oversiden? Hvilke design skal det være? Kan du si noe mer om utførelsen?
×
×
  • Create New...