Jump to content

kvasimongo

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

kvasimongo's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Du overdrive ikkje betydninga av forumet littegrann no??? Nei! POD har kommet med rundskriv pga hva de har lest på forum før. Så de kan godt gjøre det igjen. Jeg skal starte en tråd hvor det opplyses om fordelene ved økte fartsgrenser og legalisering av narkotika. Det er tydeligvis måten å få endret lovverket her i Norge
  2. YESS! måtte bare dele min glede.... Bikkja tasser rundt i stua, på oppdagelsesferd mens jeg sitter og mokler på pc`en. Så blir han trøtt, og legger seg en meter fra meg. Men så tasser han frivillig inn i buret, og legger seg der. Weeee :D Buret er trygt og godt, dette lover bra (bra emne, håper eieren kommer etter ) *så stolt*
  3. Team Paparazzi`s Zwingin Zingo "Elvis" - Portugisisk vannhund "Her var det noe som lukta godt!" Løpe løpe løpe... "Hva er det du driver med, og hva er den svarte greia du har i hånda?" Grus er nytt.
  4. Etter en 110-mil-tur-retur-på-13-timer-tur ligger det en 8 uker gammel krabat ved siden av meg i buret sitt og sover. Turen gikk egentlig over all forventning, kun et par pipeseanser. Dette til tross for at han ikke var vant med bur, eller meg ^^ Nå gjenstår det å se hvor lenge jeg får sove før han er sulten, våken, må tisse/bæsje eller bare lurer på hva i alle dager han gjør her Bilder kommer!
  5. "Hunden får leve." Hiver meg på "dyrlegen neste" varianten. Slike hunder (desverre går det ut over bikkja når eieren har feila), må ikke få fortsette, les leve.
  6. Jeg jobber med IT, men jeg er også en "bil" mann, og det er mange biler jeg ikke liker For at det skal ha noe innhold, bør du kanskje si noe om hvorfor han ikke likte den. Var det style/look/feel, eller var det dårlig kvalitet?
  7. Har hatt X-Trail 2008 modell nå i et halvt år, og er så langt strålende fornøyd. Dere får neste spørre om noe konkret, som jeg kan forsøke å svare på PS. Hadde aldri i livet kjøpt den gamle modellen, da denne er stygg som juling inne i bilen.... midstillt konsoll wtf er det for noe
  8. Veldig spennende å se den video`en. "Et bilde sier mer enn tusen ord", nå vet jeg bedre hva jeg kan forvente av min egen valp!
  9. Dersom dere ønsker bilder av en spesifikk revolver, for å få mulige vitner på banen, skal jeg hjelpe deg; http://www.google.no/search?hl=no&q=Dan ... %B8k&meta= Google er din venn. Du oppnår det du ønsker, å få bilder av våpenet som er antatt brukt. Dere kan bruke dette i dokumentaren deres, samtidig som mistroiske jegere og skyttere (meg selv inkludert, og med rette) holdes utenom.
  10. http://www.fjellstyra.no/cgi-bin/view.c ... 28&print=1
  11. Løvenskioldbanen er jo ikke så langt unna Oslo. http://www.lerduebanen.no/
  12. Har lurt på det samme selv! Hva med denne, koster 119 kr på XXL og er lett å få tak i? http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=66984
  13. Men det er vel en grunn til at Amstaff er en av de 5 forbudte hunderasene i Norge? http://no.wikipedia.org/wiki/Amerikansk ... ireterrier Skaff deg litt mer viten før du uttaler deg slik! ENESTE grunn til at amstaff er ulovlig er pga man ikke kan skille Pitbull og amstaff på DNA, og at når pitbullen ble ulovlig så brukte mange papirer i fra pit og over på amstaffen! amstaffen blir i mange land brukt som terapi hund pga dens lynne! at amstaffen har KREFTER og styrke burde være positivt, men blir negativt ladet når hunden ender oppi kriminelle miljøer, og hunden skal måtte bøte med livet! for opplysningens skyld var det 13 pitbuller når forbudet kom, og pr i dag er det over 1000 pitbuller( dette er tall politiet opererer med) her i landet! i sverige har dem en enkel hunde lov som forbyr farlige HUNDER å leve, ikke RASER! Jeg tror du må puste ut litt, samt ta på deg brillene.... Om du leser posten min en gang til, ser du at den ender med et spørsmålstegn... ? Ja, det var altså et spørsmål, ikke et utsagn. Det var et spørsmål med en link til listen over de fem forbudte hunderasene i Norge. Et spørsmål som jeg kunne tenkt meg svar på. Amstaff svarte tildels på dette spørsmålet, i denne tråden, et par poster før deg.
  14. Men det er vel en grunn til at Amstaff er en av de 5 forbudte hunderasene i Norge? http://no.wikipedia.org/wiki/Amerikansk ... ireterrier
  15. Det er ingen menneskerett å eie gård og grunn heller VM, så det var en heller dårlig sammenligning. Mange tråder her syns jeg viser synspunkter fra grunneiere, som ikke er spesielt hundevennlige. Så den takknemligheten du etterspør er litt for mye forlangt.
×
×
  • Create New...