Jump to content

gunni

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

gunni's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Er det noen her på forume som vet hvor jeg kan få tak i sako kuler til 22-250.
  2. Hei. det blir en gang i denne uka.sender deg ei meld jeg. Hvem er det som selger Rhino kuler?
  3. Hei. Takker for alle tips.Da har jeg noe og begynne med.
  4. hei. Må ha ei kule med bra pressisjon på lange hold,og ikke ødelegger alt får mye.
  5. Hei. Lurte på om noen hadde tips om hvilken helmantel kule jeg burde prøve i min Howa.Har prøvd BT kuler, men det kan jeg bare glemme,har også prøvd norma 50grein. Men tror disse blir litt for tunge.Sierra 40 grein sammler på klistrelappen på 170 m,men disse kulene ødelegger ganske mye.Det kommer vel av hulspissen. Håper noen kan hjelpe meg.
  6. gunni

    HOWA 1500

    Vis jeg skal prøve andre fabrikk ammo,er det noen som har noen forslag. Var på banen en tur til etter skruing og pussing, men med samme resultat Thomasnd.
  7. gunni

    HOWA 1500

    Er bestandig nøye med skruer,prøver så godt jeg kan og huske den slags. Som over 20 år som aktiv skytter så er det noe jeg har lært håper jeg. he he. Men plutselig så har en glemt noe. Så en påminnelse er altid velkommen.
  8. gunni

    HOWA 1500

    Hei Makkieboy. He he godt og høre andres erfaringer.Det er fmj bt 55 gr jeg har skutt med.Så da ligger kanskje forklaringen der da.Dette burde dem ha vist på jaktdepotet kanskje.Men etter det jeg har hørt så er vel hylsene brukanes til noen ladinger. Nei den ammoen der hadde serier under og over og til siden,det var liksom ikke noe som stemte.
  9. gunni

    HOWA 1500

    Er nok enig i det, og lade selv er nok noe jeg kommer til og gjøre til denne kaliber også.Men syntes spredningen var veldig stor,selv med partizan.Men nytt for meg var at dem sa på jektdepotet at jeg burde skyte 50-60- skudd før den begunte og samle.Har kjøpt nye våpen før men har ikke måttet skyte 50 skudd før den har begynt og samle.Men men og lade selv er nok best.
  10. gunni

    HOWA 1500

    Hei. Har nettopp kjøpt meg ei howa,men får den ikke til og samle . Får serier fra 35 mm og opp til 90.Har nå skutt 60 skudd . 22-250 er jo en kaliber som burde vise bedre resultater,MEN det skal være sagt at jeg kun har prøvd partizan.Er det noen som har tips til meg om hva jeg burde prøve. K an være greit og prøve noe annet også før jeg eventuelt leverer den tilbake.
×
×
  • Create New...