Jump to content

wildferret

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

wildferret's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei helt greit for meg. har egentlig ikke skutt med colt python. har skutt med S&W 686. de er jo veldig like da. grunnen til at jeg vil ha colt. er egentlig bare at det føles bedre. den produseres ikke lengre heller, så da blir den mer unik. pluss at det var jo samuel colt som fant opp revolveren da. hei venture91. beklager men 44mag. blir litt for kraftig for meg. men takker for tilbudet.
  2. hm..... det var en på finn nå ja. har selv hørt at det er vanskelig å finne børsemakere som vet å ta seg av en python. grunnet deler og slikt er vanskelig å skaffe. Men det er nå en Colt da. har vurdert S&W, men det er liksom colt som ligger hjertet nærmest. får se om feriepengene går til noe fornuftig, eller sandnes arms. takk for svar.
  3. wildferret

    Colt python

    Hei! Jeg har nå fått det for meg at jeg kunnet tenkt meg å skyte litt med kraftigere skyts. Har bare en pardini sp nå. super pressisjonspistol. Men 22. er litt kjedelig, så nå kunnet jeg tenkt meg noe som smeller litt. Jeg syns revolvere er mere estetisk enn pistol når det gjelder store kaliber. Og colt python er et mesterverk. Men noget vanskelig å få tak i. Er det noen som har noen råd hvordan jeg skal få en inn til norge? det er flere i utlandet enn i norge. Og hva er gjeldende pris på den?
  4. Hei! Er det lov å ha våpenskap stående fastboltet i kjellerbod? Har ikke lyst til å ha skapet stående i en litt liten leilighet. Bor rett over boden og har mulighet til å dra en alarmledning opp til leiligheten. Holdet det eller MÅ skapet stå i leiligheten?
  5. jøss! kjappe gode svar. har mest lyst på mossberg fordi det er Mossberg, og ingen jeg kjenner har det, men tror alikevel jeg går for remington. Det er få som sier noe negativt om den hagla. takk for svar!
  6. wildferret

    pumpehagle.

    Hei! vurderer billig, men bra pumpehagle. Valget står mellom Remington 870 supermag.(en kompis har den og skryter av den.) eller en mossberg 835 supermag.(ukjent med haglen, men veldig kjent haglemerke) bruken for hagla er stortsett leirduer, men litt rype og rådyr en gang iblant. Begge haglene koster rundt 4000kr. Hvilken tror dere er best å gå for?
×
×
  • Create New...