Jump to content

konto

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

konto's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg stemmer for en accuracy international awm!
  2. Hei, Jeg har en SL8-5, uten tofot. Har noen erfaring med andre tofoter enn den originale? En original HK-tofot koster mye, og man kan velge mellom mange bra varianter for 1600kr. Det hadde vært artig med en original, bare fordi den er original, men jeg synes faktisk kvaliteten virker litt dårlig i forhold til alternativene. Dersom jeg kjøper et annet merke, hvordan forsikrer jeg meg om at de passer på min rifle? Hvis noen har forslag, post gjerne bilder.
  3. Denne er jo et fint alternativ til en silver hawk: http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... Query=eell Samme som 626, bare med flere bjeller og fløyter. Veldig fin.
  4. konto

    Beretta UGB

    Hei! Jeg har bestilt meg en UGB Sporting med 71cm løp, men er litt usikker på om det er riktig løpslengde, og om jeg heller burde bestilt gold trap-versjonen. Har noen tips? Jeg hadde en 682 med 76cm løp tidligere, men ugb blir kanskje ca like lang med 71 cm løp? Jeg bestilte uten sånn kick-stop-rekyldemper bak, burde jeg bestilt med denne? Våpnet ble bestilt fredag, så jeg regner med det går an å endre bestillingen... Tips mottas med takk!!
  5. Hvor skal du bestille det fra? Jeg lurer på å kjøpe en Bushnell 6-24x50 med mildot og lys. Denne Trijiconen er kanskje et bedre valg..
  6. Er det ikke styrketreningsrom på Sandane? Du kan jo ta en tur dit før du handler.
  7. konto

    Bushnell elite

    Koster jo bare ca 900 USD MED lys, det er jo en bra pris. Jeg er mest spent på kvaliteten på selve optikken..
  8. konto

    Bushnell elite

    Hei, Har noen sett gjennom en sånnen? http://www.snipercentral.com/bushnell4200.phtml Jeg vurderer å kjøpe en sånn med mildot og lys, for å sette på en SSG69. Skal brukes til langhold og plinking. Tidligere har jeg hatt en AI AWP med en S&B PMII 5-25x56, nå kjører jeg litt mer budsjett. Jeg er litt redd for å synes Bushnellen er fantastisk dårlig i forhold til S&Ben, men HÅPER jeg opplever den som bra(branok). Prisen er jo veldig fin.. Noen som har erfaringer/kommentarer?
  9. Ja, det må være en fantastisk snill mann som selger den til deg.
  10. Ser Scouten snasen ut? Er ikke den egentlig bare rar?
  11. Til den prisen hadde jeg kjøpt den umiddelbart, til tross for at jeg allerede har en haug våpen!! Steyr SSG69 er den råeste masseproduserte sniperriflen, iallfall av dem som minner litt om et jaktvåpen. Man finner såklart AWP, TRG, DSR1 etc, men de er for spesielt interesserte. Som nevnt, er det kanskje ikke førstevalget dersom du skal ha et rent redskap til jaktbruk, men er du et snev av våpeninteressert er SSG så utrolig mye mer enn en tikka og de vanlige 700'ne. Å sammenligne en SSG med en T3, er som å sammenligne en knallbra kvalitets Toyota Corolla(kjedelig) med en BMW 3-serie med litt ekstrautstyr. Presisjonen i det kaldhamrede løpet er i særklasse. En passelig brukt SSG69 får du glatt solgt for 11-12000 kr.
  12. Nå ser jeg at det står i punkt 8.1.3 Det med stål er forøvrig fremdeles uavklart.
  13. Hei! Jeg leser njff sitt siste regelverk 2010-2014. Kan noen svare meg på hvordan man kan starte på jegersti? Kan man ha haglen i skuldren? Må man ha kolbekammen ved hoftepartiet? Hvor står evt dette? Jeg finner ikke et eneste ord om dette i regelverket.. Det står at det er forbudt å bruke stålammo (ref. 13.4), stemmer dette??
  14. konto

    Desert Eagle

    Hvor mye ville dere gitt for de to Desert Eaglene som ligger på finn.no for tiden da? Jeg mener å huske det ikke er lenge siden slike gikk for mellom 6 og 8000 kroner, men mulig jeg er på viddene..
×
×
  • Create New...