Jump to content

Snus

Members
 • Content Count

  460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det smeller godt for tiden.
 2. For hardt tiltrukket bakre skjefte skru?
 3. Korsholm.dk er også ett alternativ.
 4. Korsholm.dk Fb: korsholm jagdreiser Var med de til Polen i høst. Super fornøyd.
 5. Det koster bare litt over 100,- for en coniber felle. Ta vare på strupefellene som ett minne over gamle fangst feller og kjøp nye.
 6. Ingen har rett til å delta uansett antall mål. Det blir opp til jaktlaget om den enkelte får være med. Har du nok mål til en hjort så kan du si at du jakter selv neste år på ditt begrenset område. På noen steder søkes det om hjorteløyve på felleseie/utmark der de kan ha egne regler for søking og utdeling av hjorteløyve i grunneierlaget.
 7. Weatherby Ultralight. Full pipelengde, flutet pipe, skreddersydd låskasse, HS precision stokk. Kostet 18-19000 før. XXL selger de mye billigere nå.
 8. Hvis månen (eller snø) gir så godt lys at det er mulig å skyte uten belysning kan du trygt skyte der det er belyst. Enkel regel egentlig.
 9. 4.5-14x50 zeiss conquest. Få på litt forstørrelse.
 10. Mener å huske at det ikke gikk fra 30-06 til 300wm. Det som anbefales er vel 308 Norma Magnum.
 11. Jeg brukte aralditt. Prøvde først hurtig limen. Hele dritten ble ei seig masse og jeg skjøt sprøytespissen tvers gjennom rommet. Skulle tro at en egnet trelim skulle være bra. Hvis du skal lage spor for så å lime er vel skjærfil brukbart å lage ett spor med.
 12. Jeg gikk på apoteket og kjøpte ei sprøyte med grov spis. Med litt tålmodighet så fikk jeg limt godt.
 13. Bukkejakt i august kombinert med laks/sjøørret fiske på natten. Støtter forslaget til filming av ettersøksjeger også. Har forslag hvis Nordmøre er aktuelt.
×
×
 • Create New...