Jump to content

Græbben

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Græbben

  1. Trodde det var Valla jeg? Så til trådstarter, meld deg inn i Russerstøver siden på facebook, hvis du er der da, Dukker opp kull fra tid til annen der.
  2. Har Hausken Jd 224 på min Vanguard. Funker kanon. Børsemaker på xxl har den!
  3. Funker for meg vaffal! Ble over 70 gås sist høst!
  4. Noen her som jakter I Sølnkletten? Skal jakte der i år, men har aldrig jaktet rein før, så gleder meg meget. Har lest at dyra er vanskelig å jakte på, men da blir det jo bare ekstra spennende!
  5. Tenker du i Norge eller? Bør ha grunneiers tillatelse.
  6. Hva for en Fausti er det du skulle hatt da?
  7. Vet det sikkert går å lete fram i tråden her, men det gidder jeg ikke. Hvis jeg skal hente hund fra Finland, ordner oppdretter med vaksiner å slik som skal til for at jeg kan ta med hunden til norge? Er det mye papirer å tull med det?
  8. Hvilken rase driver generelt fortere reven under bakken da? Skal ha meg en revejager I nermeste framtid. Vurderer å reise til Finland å hente en Am.Fox.
  9. Hvis du tar kontakt med sarpsborg jff så er det ikke umulig at de kan hjelpe deg. Er bra med gås i glomma, oppafor sarpefossen. Jakter selv gås i glomma i rakkestad å er bra med gås her
  10. jeg snakket med en i mattilsynet nå, å han sa at siden det pusset som kom ut av klumpen var innkapslet, så trodde ikke han at det var farlig å spise den, men greit å være på den sikre siden da.
  11. Ok.. Noen andre her som vet hva det muligens kan være??
  12. nei det var ikke en sånn, det vet jeg hva er. Den satt på innsiden like ved siden av hjerte på en måte,
  13. Hallo folkens. Jeg var ute med en kamerat på bukkejakt i går. Kom en bukk på post, som han skjøt. Når han vomma ut av dyret, så fikk vi se en klump som satt på innsiden av bogen. Den satt fast på ribbena på en måte. Når vi skjærte i klumpen så kom det noe hvitt puss ut av den. Rådyret så ikke avmagret eller sykt ut på noen måte, å klumpen var på størrelse med en halv tennisball. Så spørsmålet mitter da, hva kan det være, å kan man spise dyret?
  14. Hadde tenkt jeg skulle anskaffe meg qr baser til shultzen min, men jeg har hørt litt rundt, å fått dårlig respons, så lurte på om det er noen der ute som har noen tips?
  15. Græbben

    039.jpg

    From the album: Jakt

    litauen 2008
  16. Græbben

    044.jpg

    From the album: Jakt

    litauen 2008
  17. Græbben

    016.jpg

    From the album: Jakt

    litauen 2008
  18. Græbben

    024.jpg

    From the album: Jakt

    litauen 2008
  19. Græbben

    034.jpg

    From the album: Jakt

    litauen 2008
  20. Græbben

    035.jpg

    From the album: Jakt

    litauen 2008
  21. Græbben

    038.jpg

    From the album: Jakt

    litauen 2008
  22. Græbben

    027.jpg

    From the album: Jakt

    Litauen gris
  23. Sinnsyke tilstander i indre østfold nå.. Har vært oppservert 17 elg i drevet å sånn i et elglag. Et annet et hadde 10 dyr på en gang i drevet. Har jo vært ulv innom og, så kan jo hende at det er grunnen..
  24. Nå har jeg jo endel bilder derfra også, skal få lagt de ut så fort jeg finner kabelen
  25. Vet iallefall at Mike og mantas er i norge nå. Møtte de i går og fikk igjen et kamera jeg glemte der fra i fjord. De skal være her i to uker, å de hadde med se trofeer fra en gjeng fra Trøgstad som hadde vært der i høst. Det var to meget store hjorte trofeer, + noen mindre hjorter å en gjeng med rådyr.
×
×
  • Create New...