Jump to content

can

Members
 • Content Count

  1,310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. can

  Ruger m77

  Blir litt feil av meg og gi noken råd når eg ikkje har skutt med ei ruger eingong, berre lurt på. Brno 601 då? veit du om dei kom i links. Kanskje ett skudd i blinde men er jo solide rifler da då som eg sjølv har skutt litegrann med.
 2. can

  Ruger m77

  Kaliber då? Er vel standardutgaven. Sjekk avtrekk at da ikkje er for tungt, ville ikkje hatt over 1 kg men er jo smak og tilvenning.
 3. can

  Ruger m77

  Noken spesiell modell du er ute etter? Har vært litt på jakt etter ei sjølv derfor eg lurte men veit ikkje om da blir med meg. Den mest kjende er vel m77 hawkey all weater, var ei sån eg såg etter ei stund i 6,5x55. No har dei hoppa på trenden med billige rifler med push feed, var vel nødt skulle dei overleva. Heimemarkedet for sånt er vel enormt i USA. Er vel ikkje så mange som lage mauser rifle fremdeles, Ruger gjere jo da då men veit ikkje om dei blir solgt i Norge, muligens hos våpensøylen i bydn. Blei vel solgt for få til at forhandlarane vil ta dei inn fleste vil vel ha tikka, sauer 100, mauser m18 av ungdommen iverfall, trauste mauserrifle er vel litt seigt og bli kvitt har eg inntrykk av.
 4. Sette den på kontoen for ironi
 5. Lee si støypejernspressa virke bra, eg har utgaven utan brech loock men ruste lett. Virka som da gjeld mykje ladeutstyr generelt tenke da på die. Hadde da ikkje vore for at lee loaderen kalibrerte hylsehalsen for mykje så hadde eg fortsatt med bankeutstyret frå Lee, men trur dei har slutta og laga til 6,5x55.
 6. Det er ei visa fra hakkebakkeskogen. Dei andre dyra vil at reven skal bli vegetarianer men reven har ikkje lyst og kjem opp med denne songen her.
 7. Har ikkje lese heile tråden eg då men har stått mykje i bergens tidende i da sista om ungdom som kutta meir eller mindre ut kjøtt, spesielt raudt. Men gress og bladsalat er som kjent ikke revemat og at man blir stor og sterk av det er bare tøys og prat. Eg har nå iverfall lagd flesk av tynnribba til jul og håpe og få ein hjort på skuddhold til hausten.
 8. Trur Ts har da som skal til.
 9. På fjellet har eg den gammla sjøstangå mi 9 fot 14-40 gram. Bruke mykje 12 og 18 gram sluk. Synest den er perfekt. Har fireline ein liten svivel og ein halv meter mono i enden. Hive temmelig langt. Meina da er shimano nexave stang og exage snella. Ikkje høyr på dei som vil ha deg til å kjøpa 7 fot med 2-12 gram. Hiv allfor kort, bles ofte på fjellet. Huska ikkje heilt kva snøre men meina da er ein spole med 0,12 fireline og ein med ca 0;23 mono berkley trilene eller noke sånt. Fekk nå fisk i sommar iverfall.
 10. 12 fots karpestang har eg fungere veldige greit 3,25 lbs. Synes vanlige 9 fotara blir for spinkelt. Fungere med alt frå 40 til 120 gram. Er djupt der eg fiske og ein del straum.
 11. can

  Valg av ny optikk

  4A retikelet som helia har er ikkje optimalt i dårligt lys, blir for langt mellom stolpane meiner eg iverfall
 12. can

  Lading av 6,5x55

  Burde sikkert skrivd da men da eg meinte var å bruka kombinasjonen som står på boksen ikkje noko eksperimentering
 13. can

  Lading av 6,5x55

  Med norma 19 er da vel og vanskeligt iverfall mindre sannsynligheit for overladning
 14. can

  Lading av 6,5x55

  85 gr sierra varminter og 44,5 gr Vv 150
×
×
 • Create New...