Jump to content

lucifer

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lucifer

  1. lucifer

    Spraymale hagle

    Disse er tingen! http://www.nfm.no/EC-Paint.html Har kjøpt de på PracTac før mener jeg. Oslo sentrum.
  2. Støtter de med bonda kuler. Har skutt noen unggriser med mega, i 308. Reine sideskudd i lungene, på åte, men kjernen løsna fra mantelen på alle, og bitene lå spredd rundt i kroppen. Blant annet i vomma Bruk heller noen ekstra kroner på ammo, i stedet for å slakte vomskutt gris
  3. Har tatt de av, og skrudd de på igjen, uten noe forskjell.. Skal prøve stålulla, og sette på aimpoint micro, for å se om den er brukbar nok til 100m..
  4. Det er gode spørsmål H.K. Med og uten lyddemper er prøvd, med samme resultat. En annen skytter har prøvd flere ganger, like dårlig. Jeg har skutt med 3-4 andre rifler, og de samler veldig bra. Tanken er å bygge den om til 358 win, men skal som sagt gi den en siste sjanse til å samle som folk igjen
  5. Kroninga er strøken, har prøvd to stokker, en bedda og en uten. Begge har fri pipe. Prøvd 5-6 forskjellige ammotyper. Stålull skal jeg jammen prøve. Har noe 0000-korning liggende. Myrtrikset har jeg tenkt på flere ganger Koster mer å bytte løp, enn det jeg ga for børsa...
  6. Har en Remington 700 i 308, som har blitt værre og værre med tanke på presisjon. Den ble kjøpt brukt, som et hundeførerprosjekt, og har gått kansje 500 skudd i mitt eie. Det har aldri vært super presisjon i den, men vært greit nok til 140-150 meter. I vår har den blitt helt elendig, og 4 skuddsgrupper har ligget på 9-23cm(!). Har skrudd hele børsa ned og opp igjen, men samme resultat. Bytta kikkert, men ingen forskjell. Har vel egentlig kommet fram til at løpet er ferdig, men tenkte den kunne få et siste forsøk på en høst til. Den har blitt pusset grundig, med en gun foam fra Landrø, og med div solvent og olje. Er det noen som har andre tips til guffe å ha i løpet? Dette er siste sjanse, så at det er sterkt som fy gjør ingenting..
  7. Sleit med det samme på en Mauser for noen år sia. Løsningen da var å snu ringene så var alt normalt igjen
  8. Samme her også. Blitt mye mere de siste årene.. Tror det kan komme av jakttidene på due i Danmark, som ble flyttet en måned(?) utover høsten.. Sto i et jaktblad for noen år siden. Mange i Danmark syntes det var håpløst, siden trekket nesten var over når de fikk starte jakta.
  9. Kan legge til et punkt til: Kjøpe ombygd mauser, for så og lage hundeførerbørse av den.. Den var fortsatt like forbanna tung og klumpete.. Dyrt ble det og! Endte med at den ble solgt før høsten var omme.
  10. Hva med en Bernardelli? Italiensk kvalitet! http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=32542360 Kosta rundt 7-7500 nye..
  11. Stemmer.. Uansett, bra prosjekt Oddvar686! Hva tenker du å bruke til lys og varme?
  12. Mads: Husk at det er stillestående luft som isolerer.. Det er lite luft inni en asfaltplate! V-max: Det må jo bli det samme med Tyvec/GU osv.. Husker du forresten hvor du har det fra? Har prøvd å få noen tall fra Glava ang isolasjonstap uten vindtetting, men fikk beskjed at de aldri hadde testa det.
  13. Hvis du er snekker, så håper jeg du skjønner at en asfaltplate isolerer lik null?
  14. lucifer

    Kvalitet på ATV

    Du skal ikke se helt bort ifra disse heller, etter egen erfaring i hvertfall.. Og en helt annen pris enn merkene du nevner.. www.motorscoop.no
  15. Jeg har brukt de i tre år nå, fikk de i militæret og de ble brukt hardt der! Membranen er like fin, og støvelen er fortsatt stiv nok til å støtte godt. Også er de noe lettere enn f. eks. Lundhags syncro, som jeg har nå. Men når det gjelder støvler, så er det en god ting å prøve noen forskjellige typer, så du finner en som passer foten din.
  16. Har kjøpt den hos Jemi på Bjørkelangen, http://www.jemi.no men våpensidene er nede for øyeblikket der jeg...
  17. Hva med en Bernadelli? (nei, ikke Benelli... ) Har hatt denne i et par år nå, og er veldig fornøyd! Lett og fin å bære. Veksler både 24g lerduepatroner og oppover. (Er 12/76) Ligger vel rundt 8000,- veil. hvis jeg ikke husker helt feil.. http://www.grand-oxota.ru/foto/ruzja/ber_mega_camo.jpg
  18. Her går det ihvertfall veldig bra! Har spora både rev og gaupe flere ganger i vinter, og det funker! Ellers begynner han å bli stor nå, løper fortere enn jeg klarer å sykle(i 24. gir) Sykler tur med livet som innsats... Truls: Stemmer det at han blir 9 mnd til lørdag?
  19. Jeg betalte litt før helga, si ifra hvis du ikke mottar noe!
  20. Her er en video av tassen, etter han har sporet seg fram til reven. Det var bare 40 meter langt, men man må begynne et sted. Jeg synes det lover bra!
  21. Dette har tatt tid, men nå er tallenes tale her. Fikk tilsendt 150 og 165gr Accubond, og 165gr Tonheim for testing av hastighet i 40 cm løp. Fant ingen tabeller som hadde kombinasjonen kule og N-140, så jeg gikk ut fra Lapua Scenar, som er forholdsvis lik. Har ikke fått noen trykktegn med disse ladningene, men de høyeste hastighetene ligger på max.(med Scenar) Nosler Accubond 150 gr, Vihtavouri N-140. 42gr 676 m/s 42,5gr 698 m/s 43gr 693 m/s 43,5gr 704 m/s 44gr 719 m/s Nosler Accubond 165gr, Vihtavouri N-140 42,5gr 698 m/s 43gr 691 m/s 43,5gr Fikk ingen måling. 44gr 712 m/s 44,5gr 715 m/s Tonheim 165gr, Vihtavouri N-140 42,5gr 697 m/s 43gr Fikk ingen måling 43,5gr 721 m/s 44gr 723 m/s 44,5gr 743 m/s
  22. Da har revedödaren kommet vel i hus, og har blitt kjent med den nye lekekameraten sin. Blir spennende å se utviklingen framover, både mentalt, og ikke minst hva den kommer til å se ut som til slutt! Den har allerede nesten like store poter som elghunden Ellers er inntrykket at den er en ordentlig tøffing, og henger i halsen på elghunden så pelsen fyker Fikk du sendt av gårde resten av ulveflokken Truls?
  23. "I følge Høgger`n så må du ha 711 ms for å holde kravet med ei kule på 180grain, i følge deg selv må du ha max lading for å greie 711ms. Er det en fordel å lade max da? børsa di jobber med max trykk hele tiden og svingningene som du fjerner ved å kappe løpet er tilbake pga høyere trykk. Jeg bare spør?" Jeg tror ikke maksladningene i ladeboka til VV, er maksladning for rifla. De legger seg selvfølgelig langt under grensa, for å ikke risikere noe.
×
×
  • Create New...