Jump to content

Berserk

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Berserk

  1. Ser den TØS, men ulempen med å forvarme med bensinen er at det soter mer og brenner mere ukontollert enn rødsprit. Dette merker man spes godt når man fyrer i teltet.. Men det funker jo forsovidt fint, blir litt oftere rensing av primus, men..
  2. Selvfølgelig må man forvarme når man bruker bensin.. Det må forvarmes på alle typer flytende brenstoff, hvordan skal ellers det flytende brennstoffet bli til gass?
  3. Bruk av rødsprit på en mulitifuel er bortkastet penger... kjøp 4-takts miljøbensin på Statoil eller Felleskjøpet, evetuellt parafin. så bruker du Rødspriten til forrvarming.
  4. Den har ikke gjennomgående hull...
  5. Støtter forslaget om Jetboil... Har en selv og bruker den hele tiden.. Den ligger fast i klatresekken og blir flyttet over i jaktsekken 10.sep.
  6. Fikk med 10 skudds...sitter ditt skikkelig eller er det litt løst? Sitter akkurat som det skal..
  7. Dere andre som har kjøpt rifla, fikk dere med 5skudds mag. eller 10skudd? Jeg fikk med 10, trodde det skulle følge med 5.
  8. Noen som forresten vet hvordan man peller fra hverandre sluttstykket ?
  9. Når jeg kjøpte rifla trodde jeg den kom til å være værre enn det den faktisk var.. Noen småting her og der, men alt lot seg fikse enkelt og raskt uten å bruke en eneste krone.. Nå som alt fungerer, så er jeg strålende fornøyd med rifla.
  10. gjengene mine var også litt på halv åtte.. traff demperen hele tia, men det var ikke værre enn å borre opp utgangshullet på demperen ca 1/2 mm.. Går så det suser nå..
  11. Hadde samme problem som deg G.G, men etter ca 300skudd så går det som smurt.. Eneste nå er at sikringen er satan så hard ! Men det funker da.. Om du synes mag. sitter for lavt kan du prøve å løsne på skruene som holder på plass mag. og en "skinne" i kammeret. Når skruene er løse får man flyttet litt på denne "skinnen" og mag. går lengre opp... Noen som skjønte noe av dette ?
  12. Alt funker... Har skutt noen Orrhaner for min Rhodesian Ridgeback (Afrikansk Løvehund. Drivende Hund). Han synes det er drit artig. Han er alltid med på fuggeljakt, finner stort sett fuggel også..
  13. Fikk rifla i posten idag. Var nettopp ute for å prøve stasen. De åpne siktene som satt på var satt på sånn ca på halv åtte.. Funka dårig med andre ord. Traff ca 50cm til venstre, gikk ikke å stille på det heller Så til et par spørsmål. Satt på en SAI demper og brukte SK Subsonic skudd.. Dette smalt mere enn om jeg brukte Lapua Super Club UTEN demper ! Hva er greia med det ? Noen som har noe tips på billig montasjer så jeg kan sette på en 50mm Leupold med 30mm rør ?
  14. Har nettopp kjøpt en sånn selv.. Tenkte jeg skulle kjøpe en billig 22 til høsten, men da denne dukket opp var det bare å slå til... Kan jeg foresten smelle på en Leopold 6,5-20*50 med Tikka optilock på denne? Det er det jeg har, og har ikke råd til ny kikkert med det første.
×
×
  • Create New...