Jump to content

Brasidas

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Brasidas's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ser at geværet er ute på salg på bla. Finn der bla. man får med et 10- og 30skudds magasin. Når jeg leser Jevnaker Agentur sine sider om geværet står det følgende: Så kan man eller ikke bruke 30skuds magasiner?
  2. Hva med Mp5? Jeg regner med den også godtas.
  3. Enig...jeg har også etterlyst en FAQ (frequently asked questions) eller noe lignende.
  4. Tja, antageligvis får man en sivil-versjon av HK 416 med lignende restriksjoner som HK SL 8 - 4* geværet har! (Sivil-versjonen av G36) Tenker først og fremst på restriksjonene på magasin-kapasiteten. (Les mere på Jevnaker agentur sine sider.) Eneste veien rundt er kanskje noen piratproduserte magasiner.
  5. Som en nybegynner (uten våpen eller klubbmedlemskap) leser jeg det aller meste som blir skrevet her på forumet for å danne meg et bilde av hva sporten dreier seg om. Jeg vil gjerne dele en podcast jeg fant ved en tilfeldighet med andre nybegynnere: "Assault Rifle Basics". Den er som tittelen sier svært grunnleggende og tar for det meste opp AR15 og AK47. I tillegg er det hele presentert på en lett og humoristisk måte mellom uttalelsene til "ekspertene" Hvis du har I-pod gjør som føllgende: - Start opp "I-tunes". - Gå inn på "I-store" - Skriv "assault rifle basics" i søke-vinduet øverst til høyre. - Så er det bare å abbonere Hvis du ikke har I-pod kan du besøke hjemmesiden deres: http://assaultriflebasics.com Hjemmesiden inneholder bare 7 episoder mens ved podcast får en tak i 12 episoder. De sier også at de er å finne på you-tube uten at jeg har sjekket det opp. Er det noen andre som har noen tips om info. i samme "gate" av grunnlegende kaliber så si i fra. Hva med en F.A.Q. (Frequently Asked Questioins) for forumet?
  6. Som sikkert flere av dere har fått med dere så finnes denne rifla seg på den siste listen over halv-auto rifler som er godkjent av politiet. Etter å ha lest en del på kammeret.no og lett på internet så sitter jeg igjen som et stort spørsmålstegn. Hva slags gevær er det snakk om? Det eneste jeg kommer på som heter Tiger er jo den sivile versjonen av den russiske Dragunov skarpskytter-rifla. Jeg sendte en mail til politiet med samme spørsmål, men jeg har ennå ikke fått noe svar.
×
×
  • Create New...