Jump to content

rubenmed

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rubenmed

  1. hvor får ein kjøpt kunstige hodeskaller til elg? For montering av gevir
  2. såg eit lite dyr i dag. sprang ut 6-7m foran meg. synest det var litt rart at et så lite dyr var alene (var for liten til og være kolle) og måten det sprang på var mer hopping enn løping. Begynte og lure på om det kunne være rådyr, da det er eit og annet rådyr i skogen her. Og kom til å tenke tilbake eit par timer før da eg var i kontakt med eit dyr, det lagde noen rare "fløyte" lyder. så lurer på om det kan ha vært samme dyret, og at det var eit rådyr?
  3. er atec demper. men har avtalt med børsemaker at eg sender rifla inn etter eg har vert på elgjakt. tør ikkje å sende den fra meg nå
  4. Har fått våpenet mitt tilbake etter montering av lyddemper. Men med demperen på er det umulig å skyte våpenet inn. Er overhodet ingen samling. Uten demper er det ingen problem. (Våpen: Howa Hogue .308W) (Demper: Atec TMM5) (Hvor får eg kjøpt beskyttelse til å ha på gjengene på løpet når demperen ikkje er på?)
  5. Husker ikkje hva den heter den eg har prøvd, men er for lite trøkk i den, så rifla klarer ikkje å lade om automatisk.
  6. Hvilken ammunisjon skal eg bruke til halvautomatisk kal. 22 m/lyddemper?
  7. skal ha meg lyddemper til rifla mi, Howa Hogue .308win det står mellom atec tmm5 og atec tmm6
  8. takker for svar. rifla er sendt til interarms. står mellom atec tmm5 og tmm6. (veit ikkje om dei har tmm6) noen formeninger om hvilken eg bør gå for?
  9. er det børsemaker i Haugesund eller andre plasser på Vestlandet som selger og monterer lyddempere på rifler?
  10. Da er Leupold vxII 3-9x50 kjøpt. og Howa Hogue SS kal .308 m/lyddemper og tofot er bestilt.
  11. Noen som har peiling på hvor eg kan få tak i ny stokk til Carl Gustav rifle. kal. 6,5x55 Trenger ny stokk til høstjakta da originalstokken ikkje er noe særlig god og skyte med
  12. har en sauer 200str som er brukt til baneskyting. noen som har en link til det som trengs for å montere kikkert på den?
  13. Det ble bestilt en Leupold VXII 3-9x50 igår. Våpenet venter eg litt med. Skal prøve en brukt Remington 700 kal. 30-06 til helgen. Men havner sikkert på en ny Howa eller remington 700 kal. .308
  14. takker for svar. ser litt på hogue 1500. kal .308 og Leupold VX-III 3,5-10x50mm m/lys fra ebay til under 5000kr m/ frakt og moms (noen som har erfaring med dette?).
  15. Trenger tips og råd til kjøp av rifle og kikkertsikte. Tenkte og bruke maks 10000kr. Rifla skal brukes til hjortejakt.
×
×
  • Create New...