Jump to content

venator

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

venator's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Akseptabel lav vil den være siden jeg er ute å bli kvitt det. Jeg er ikke ute etter å tjene noe penger men håper at det er noen som kan få gleden av det. Alternativet er destruksjon.
  2. Håper dette er rett plass på forumet. Etter å ha ryddet etter bestefar fant jeg noe båndet ammunisjon med lot nr 3-RA-64. De ligger i en pappeske og båndet med stoff. Tror disse er til Browning mitraljøse. Utenpå esken står det: A219 250 7,62 mm M2F1 og M25 Er dette noe verdi for noen her inne? Eller er det bare å destrueres?
  3. Det er likt som bilde til @Vaqueroforuten om at det er skarp Ammo oh ike rødplast
  4. Såpass ja. Tusen takk for svar
  5. Håper dette er rett plass på forumet. Etter å ha ryddet etter bestefar fant jeg noe båndet ammunisjon med lot nr 3-RA-64. De ligger i en pappeske og båndet med stoff. Utenpå esken står det: A219 250 7,62 mm M2F1 og M25 Er dette noe verdi for en samler? Hvor kan jeg evt selge det? Eller er det bare å destrueres?
  6. jeg har brukt den VORN sekken i godt over ett år og veldig fornøyd med den! Jeg mener det er en god investering, med mange fine løsninger. Men jeg syns at egenvekten sekken er litt høy, men det er det eneste også jeg har å utsette på den.
  7. all of the above.....jeg har i tillegg lightstick i sekken. 12 timers i forskjellige farger. Har man med seg noe som trenger batteri er det lurt å ha med ekstra batteri. Og noe å fyre med, fyrstikker eller lighter. VeNaToR
  8. har også mistet nøkkel til våpenskapet. kontaktet låsesmed som kom og boret ett hul og dirket den opp. Når det var gjort var nøkkelhullet ødelagt. Men han monterte på "snurrehjul-med-tall-på"(husker f*** ikke hva det heter i farta) og skapet er fortsatt god som gull!
  9. er den trekt enda? jeg melder min interesse! fadern ønsker seg dreiebenk i 60 årsgave! passer perfekt! mvh venator
  10. tusen takk. så det er det det heter på norsk. Ikke "ekstern fugl bære rakett." Google oversetter er ikke altid like bra!
  11. hallo, er det noen her inne som vet hvor det er mulig å kjøpe fjernstyrt fuglekaster til å ha tamfugl i? på godt norsk heter det remote bird launcher. søk på google så ser du... er ikke veldig interessert i å kjøpe fra USA over nett, så om noen vet om noen i Norge som selger slike, eller noen her skal selge sin.... på forhånd takk.... mvh venator
  12. ok, takker....må vel bare på rett sted til rett tid! skitt jakt alle, og god jul og godt nyttår!
  13. Når på døgnet drar dere ut på toppjakt? jeg tenker på klokka.... er det best å få med seg morran, dagen eller da går mot kveld? Hva er deres erfaring?
  14. hallo, jeg har gode erfaringer med utstyret som NON-STOP leverer....
×
×
  • Create New...