Jump to content

Badger

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Badger

  1. Prøvde tidl. med 3x m/vippemontasje og aimpoint, kjapt, men fikk problemer med at rød prikken delte seg i 2! Andre som har opplevd det samme?(hadde også Eoetech og 3x, same story) Derfor skrinlagt. Er aimpointen innskutt på 100m, er det "bare" å legge rødprikken rett over toppen av ipsc skiva på 300m. En fordel med aimpoint er at en ikke trenger å ta hensyn til øyeavstand og parallakse under kinkige skyteposisjoner.
  2. Aimpoint har tatt undertegnede tålig langt i IPSC, f.eks. ut til 300m Men, klart det er en fordel med forstørrelse(men, for meg blir det forstyrrelse:) )
  3. Skal våpen se ut som LEKETØY nå?... Våpen er IKKE leketøy! Skjønner de ikke at dette skaper en uheldig kobling...?
  4. Aimpoint ! (pga: Det funker som bare det) .....(er det ikke det de pleier å skrive?)
  5. Send inn søknad til HV, som dokumenterer medlemsskap i skytterklubb, samt at du er aktiv(f.eks. utskrift av res. lister). PS! Det kan være enklere å utlevert AG3 enn HK-416 til praktisk.
  6. ....to-delt rekylfjær som skal gi en jevnere rekyl. Vet noen om den passer i 3. gen glock? Eventuelt hvor en kan få tak i? På forhånd takk for inspill.
  7. Er en norsk forhandler som heter Fullo, Follo el. lign. Har prøvd å søke etter det på nett men uten hell. Har noen her inne hørt om dem/ham?
  8. Eller rettere sagt en Glock
  9. Hei, er i tvil om jeg skal bruke meprolight 3 dot el. heinie fig. 8 sikter til Glock 17. Skal brukes til praktisk production. Er det noen som har erfaringer med disse siktene? Meprolight bedre å skyte raskt på kort hold? Heinie bedre presisjon på lengre hold? Meprolight virker trangt, Heinie har smalere framsikte.....
  10. Hei. Jeg har vært ute av "gamet" en stund. Og lurer derfor på hvor en kan få fatt i rimelig 9mm og .223 ammo samt IPSC blinker med hodeboks? Er det noen som har noen gode tips? På forhånd takk!
  11. Vet noen om en kan erverve Garand som medlem i NROF?
  12. ok, takk for svar. men r match avtrekk ok?
  13. Hei, Hk USP 9mm til production, er det noen som vet om det er lov å ha: utsmidd mag brønn med tilhørende 18 sk magasiner og match avtrekk montert? Eventuelt er det noen som har erfaringer med dette i production(IPSC)? På forhånd takk! PS! Beklager hvis dette er en "re-post"!
  14. finnkode = 15388466 (Remington 700 Police LTR )
  15. Hei, muligens har det biltt skrevet om dette før. Men, siden jeg er ny forumet er jeg kanskje unnskyldt? Hva anbefales av endringer fra std. fabrikk oppsett til optimal "pakke" for production class med Glock 17? Kan en bruke minus connector f.eks?
  16. 3 folk har sluttet hos Alm. Derfor lang responstid. Håper det bedrer seg snart, da de gjør en god jobb!
×
×
  • Create New...