Jump to content

Tomerik

Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tomerik

  1. Vil det bli foert referat fra dette moetet som kan leses paa nett etterpaa? (beklager oe,aa. er i USA denne uken)
  2. Målet må vel være at alle med en 6" revolver skal være sikker på at de holder faktorkravet med kjøpeammo. Hvis man kan enes om det, så er det vel bare for NSF og samle sammen 10-20 revolvere av forskjellig fabrikat og modell og teste alle merker av kjøpeammo her i landet og fastsette nytt faktorkrav.
  3. Tomerik

    Import fra Danmark

    Jeg måtte selv levere pappirene til politiet etter at jeg hadde skrevet inn våpen nummeret.
  4. Vill denne hette utpresserstavens gjenger fra Redding passe i dien til Forster? Er det samme gjenge diameter? http://www.redding-reloading.com/online ... ze-buttons
  5. Er det mulig å få kjøpt bare ekspansjonsknappen?
  6. Hvem fører Expander die som utvider halsen på en 223 hylse til 7mmTCU? eventuelt hvilket varemerke bør jeg se etter? Veldig mange har Die sett for 7mmTCU men da forventes det at halsen allerede er utvidet.
  7. Er det noen som starter nå med å fore inn måren? Hva bruker dere som "åte" nå?
  8. Jeg er på jakt etter brukt kikkertsikte til montering på håndvåpen (revolver, Contender) Kan jeg på noen måte se ut av kikkert betegnelsen om dette er en kikkert for håndvåpen? (Leupold VX3 4,5-14x50, Trijicon 1.25-4x24, Leupold VX-III 1,5-5x20) Det er vel en kikkert med med lang "øye avstand" jeg skal ha og hvordan spesifiseres dette?
  9. Jeg hadde en gang en link til en flott webside som viste med bilder og beskrivelse alle typer våpen kalibre som finnes. Man kunne sammenligne kalibrene ved at man så alle samtidig. Er det noen som har en link til en slik side?
  10. Jeg har en Silva (LX) hodelykt med eksternt batteri hvor jeg har fått kabelbrudd i en av lederene rett over batteripluggen. Hvor kan jeg finne ekstra batteriplugg med ledning slik at jeg kan skjøte inn den nye pluggen? Finnes slike plugger inne i en gammel PC f.eks?
  11. Tomerik

    Reveskinn

    Kan private kjøpe skinn på Oslo skinnauksjon også?
  12. Tomerik

    Reveskinn

    PM er sendt angående dine skinn.
  13. Tomerik

    Reveskinn

    Hva ligger prisen for et reveskinn på?
  14. Når jeg spør om hva dere bruker skinnene til så tenker jeg på skinn fra mår, røyskatt og rev.
  15. Hva bruker dere skinnene til etter at dyra er gått i fella? Blir de kastet eller lager dere noe av skinnene?
  16. På noen få feltstevner er det en Åpen klasse (ref Myrespiten) Der kan du skyte med rødpunkt tror jeg.
  17. Jeg har en skikkelig god historie. Skulle spenne ned noen CB 160 feller for sesongen. Gikk med truger og det var ganske varmt så jeg droppet hanskene. Kom til den første fella og tok tak med begge hender rundt den oppspente felle og klemte den litt sammen for å hekt den ned fra spikerene og felle er nå usikret og doggen er ikke i hakket sitt. Denne fella satt inne i en "kasse" laget av netting. Må kroke armene litt for å få den ut av åpningen. På vei ut blir grepet litt slappt og jeg kjenner fella sklir i fingrene mine. Og plutselig sitter jeg i fella med begge hender. Heldigvis har jeg kuttet ståltråden som felle er festet i treet med. Hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg vel stått der enda. Jeg føler ganske dum der jeg står med begge hendene i fella. Jeg skadet meg heldigvis ikke men jeg kjenner at det begynner å gjøre vondt fordi fella stenger blodomløpet til hendene. Jeg løper bort til nærmeste hytte og roper på hjelp men der er det ingen hjemme. Jeg velger så å gå ned til parkeringsplassen og der ser jeg en eldre kar med hund komme på ski. Jeg løfter begge hender overhodet som er fanget i fella og roper om han kan komme bort og hjelpe meg. Han er desverre ikke sterk nok til å klemme sammen begge fjærene og vi gir opp. Heldigvis er en yngre "sterkere" kar på vei bort for å se hva som foregår her. Han er heldigvis sterk nok i klypa slik at han får spendt fjærene og jeg kommer løs. Nå har jeg kjøpt en slik sikringsanordning til CB fellene.
  18. du kan lese så øyet blir stort og vått i denne samlingen her http://arne.nohlberg.com/ http://arne.nohlberg.com/vapen.htm Og spesielt her http://arne.nohlberg.com/artikel_s&w_32.htm
  19. Er det andre klubber i østlandsområde som har mulighet til å arrangere 7MR innendørs?
  20. Kan det ettermonteres? Hvor finner man slike til en 686?
  21. Hva bruker dere for å fjerne blyslammet som setter seg på innsiden av ramma over ingangen på løpet? Jeg har sett at noen revolvere har en liten skims/metall plate liggende i dette området. Er det for å forhindre slagg avleiringer?
  22. Er det noen som har erfaring med Ekstra lang tennål til S&W? http://www.brownells.com/.aspx/pid=5483 ... FIRING_PIN Kan den være med å forhindre klikk på tunede revolvere?
  23. En ting er ganske sikkert. Du kommer til å angre at du ikke kjøpte større skap.
  24. Dette står på websidene til Dillon: NOTE: All Dillon Pistol Die sets include our sizer/ decap die, seat die and a separate crimp die. (Taper crimp for autos; accu-crimp for revolvers.) Det betyr vel at Dillon settet med tre dier inneholder krympe die? http://www.dillonprecision.com/content/ ... _Die_Sets_
  25. Den $100 grensen gjelder bare våpen deler ikkesant? Og våpendeler er vitale deler. Så jeg regner med at en Aristocrat skinne til revolver ikke er våpendeler?
×
×
  • Create New...