Jump to content

MSG90

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

MSG90's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har brukt HHS 2000 fra Wurth i alle år.(sprayboks) Lettvint og greit.Fikk et par bokser fra NM149 på 80 tallet. Har vært fast inventar siden da.
  2. En tredje teori er at de er ombygd ved Fredriksvern Verft ved Stavern. Dette er vistnok basert på at de ofte er merket med FRW på pipen. Men som du sier, Lite skriftlig dokumentasjon om produksjonssted. Takker for disse nøttene dine.Morsomme og lærerike.
  3. Beklager.Glemte å ta med om den var ombygd til marinepistol ?
  4. Kan den nederste være en Dansk / Norsk M 1772 ombygd til perkusjonslås ?
  5. Ser ikke problemet med å skyte i de klassene som er i dag.Egentlig rettferdig å konkurere på det nivået du er. Så er målet å bli bedre med følgende opprykk.Helt greit. Hilsen snart V60.
  6. Kan dette være Krags magasinlader 1869?
  7. Ble litt usikker da jeg fant stang og snelle hvor prislappenene ikke var tatt av.Det gikk fort over. Reserveutstyr ved feilfunksjonering er vel tillatt? Havfiskeutstyr neste prosjekt...
  8. Sant nok old buddy.Vi hadde det innmari morsomt i de 20 årene vi dreiv med praktisk rifle. Målet annet hvert år var å reise til Vestlandet for å banke vestlendingene , men det var ikke enkelt. Men det er vel bare å innse at noen av oss er gått ut på dato.Så får vi heller overlate til ungdommen å ta over stafettpinnen for å bringe den videre.Håper bare ikke de glemmer gleden med det vi driver med. Lykke til videre. Saksopplysning...Har faktisk lest reglemanget noen ganger.
  9. Hvis bajonetten er merket med samme merket som på slira (kronet K) er den produsert på Kongsberg våpenfabrikk for det Norske forsvaret fra ca 1954.Kalles knivbajonett til SLK/1954. (US carabin) Grep av svart eller brunt lær med 6 riller. Verditakst i strøken utførelse ca 1000-NOK Morsom sak.
  10. Skjønner at reglemanget er skrevet på Engelsk.men blir litt søkt når det står en dansk standsplassleder på et NM i praktisk rifle og snakker så dårlig engelsk at ingen i squaden skjønner hva han prøver å forklare.Tok opp noen spørsmål angående tolkninger i reglemanget i sekreteriatet underveis og uansett hva du spurte om var svaret: It stays in the last edition. Fritiden min er for verdifull til slikt , so never again....
  11. Den er avbildet i en av bøkene til Thomas M.Johnson.Tydelig merket med " W " Han skriver ingen ting om hva merkingen betyr men begynner å bli litt interesert selv også. Lagd for Wehrmacht? Stemmer ikke det heller. men lykke til videre.
  12. Nr.1 Knivsag M/1912. ( ombygd fra sappørsabel M/1905 ) ? Har denne tidligere vært sabelbajonett M/1860 og merket fra Eskilstunas ??
×
×
  • Create New...