Jump to content

Trinity

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for tilbakemeldinger. Jeg tenkte først det var vinklet forover bevisst, men etter å ha sett noen videoer av montering ble jeg mer og mer usikker. Det så jo litt snålt ut. Uansett, det vil bli fikset opp i sier børsemaker
 2. Hei, Hva mener folk om denne monteringen? Har nylig fått det montert og har fått en del kommentarer på at det er skjevt montert.
 3. Oppfølging til G19 gen 5 som spesialpistol: Vurderer en slik selv. Jeg ser at den MOS utgaven har baksiktet littegranne lengre bak slik at f.eks glock sine egne tritium sikter stikker et par mm bak sleidens bakkant (ca til beavertailen uten ekstra backstrap). Er det noen som har prøvd om den fortsatt går i kassen? Har egentlig ikke noe behov for MOS utgaven, men tidvis er det jo lik pris på de..
 4. Har i dag en Ruger SR1911 i 45 ACP som har vært trofast på trening og feltskyting en del år. Har fått justert avtrekk hos Bakeren. Eneste jeg ikke liker på den er vel de ikke justerbare siktene av Novak typen. Men etter å ha tafset litt på blandt annet STI i klubben ser jeg at Ruger er nok ikke det mest sofistikerte innen 1911. Så til spørsmålet, Vil å bytte min Ruger i f.eks en Kimber Grand Raptor II i 45 ACP oppleves som en oppgradering hva angår "tightness" og slikt? Vil dette i så fall ha noe påvirking på presisjon? Eller er det kun esteti
 5. Har en 10/22 Target som har stainless finish. Kunne tenke meg å coate denne I sort. Hva er å anse som den beste "hjemmecoatingen" på markedet. Har forsøkt å lese meg opp på duracote, ceracote osv.. Ønsker en sterkest mulig finish. Er det noen som har noen tips?
 6. Hei, Tenkte å starte opp med lading til min 686. Målet er snille/presise ladninger til revolverfelt. Har hørt at mange benytter N310, men mangler input på mengde og settedybde. (H&N sine sider sier ikke noe om N310.) Er det noen som har noen gode ladedata for denne kulen som de vil dele?
 7. Trinity

  ruger sr22

  Ruger har en gjenget Sr22 utgave på nettsidene sine ser jeg. Våpensøilen kan helt sikkert hjelpe.
 8. Hei, Tenkte å handle inn litt større kvanta ammo. Hylsene bør være gode til gjenbruk. Er det noen som har noen synspunkter på Magtech vs Fiocchi 230gr FMJ? Presisjonsforskjeller?
 9. Dere som lader 4.0-4.5 gr n310: hvilken rekylfjær bruker dere?
 10. Jeg hadde egentlig tenkt å benytte n-330 men ble anbefalt N-340 av Kulegrosissten da jeg bestilte kulene. Er det utfordringer med at ikke alt kruttet blir forbrent du tenker på?
 11. Hei, Er ute etter noen synspunkter rundt lading av 200gr SWC fra Kulegossisten da jeg ikke fant noe konkrete ladedata på akkurat denne kulen. Det var ganske store sprik i hva som var oppgitt som start og maks ladninger innenfor de ulike 200gr SWC kulene jeg fant ladedata på. Etter å ha studert diverse ladetabeller for andre lignende 200gr LSWC og SWC ladet jeg opp følgende testladninger i min Ruger SR1911 med orginal rekylfjær: Hette: Federal LP Hylser: GFL Krutt: N-340 COL: 31,4mm Kruttmengder: 6.0gr, 6.2gr, 6.4gr, 6.5gr og 6.6gr 6.0gr og 6.2gr ga ufullstendig mating på et par a
 12. Jeg har også en SR1911, betalte 6900,- (Veil 7400,-) Så vidt jeg vet finnes det bare en type Ruger SR 1911 i 5" utgave. Ruger lanserte akkurat en Commander utgave med 4,25" løp, som ellers ser ut til å ha samme finish. Når det er sagt er jeg meget fornøyd med min. Pen finish, rent utseende og en tiltalende pris. Har ingenting å utsette på presisjonen. Her er det nok mer å utsette på meg. Det er noe slark mellom ramme og sleide (slik det også var på orginalen), men det plager ikke meg noe vesentlig. Pipen låser fint og fast i sleiden og det er nok det viktigste. Jeg valgte denne 1
 13. Takk for svar. En oppdattering: Alt med unntak av den ene fra 1955 (Raufoss) Er testskutt. Det får bli i skapet enn så lenge. Ammoen ble skutt samme dag som jeg skjøt noe Geco 230gr samt Fiocchi 230gr (Alt helmantlet fabrikkammo). Veteranammoen sotet noe mer, ellers ingen merkbare forskjeller i funksjonering, rekyl, presisjon osv.. Jeg har ikke kronografert noe av det, så det kan nok være noe forskjeller der.
 14. Hei, Jeg fikk noe blandet "løsvekt" .45 ammo av en bekjent som jeg lurte på om noen hadde noe utfyllende info om: - En del merket FN .45 & "stjerne" - En del merket FN .45 & 65 - En del merket FN .45 & 67 - 1stk merket RA 1955 Er det noen som vet hvilke kulevekter det er snakk om her? 200 gr? Hva betyr egentlig "stjernen"? Da jeg tenkte å bruke de jeg fikk mange av til trening, er det noe av dette som er korrosiv og trenger ekstra puss?
 15. Hva med Ruger SR1911? Den virker som et godt kjøp i forhold til prisen.. (ca 7400,-) Sikler på en slik selv..
×
×
 • Create New...