Jump to content

bull-it

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

bull-it's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei alle sammen! Jeg trodde jeg hadde satt på at jeg skulle bli varslet med e-post ved svar, men det hadde jeg visst ikke gjort nei! Tusen takk for alle innspill, problemet er at den nye klubben må godkjenne meg som medlem av styret, noe jeg regner med at muligens ikke skjer så fort nå i julestria, jeg tror jeg derfor gjør som Woff nevnte og bare sier ifra til min gamle klubb om at jeg skal gå over til en ny en, men venter på godkjennelse og spørre om det f.eks er greit at f.eks betaler 1/12 av avgiften slik at jeg er "garantert" medlem ut januar/i overgangsperioden
  2. Hei, Jeg ønsker å bytte pistolklubb og har akkurat fått faktura på medlemskap for 2010 for den klubben jeg er medlem av nå. Siden jeg bare venter på godkjennelse fra den klubben jeg ønsker å bli medlem av så er det temmelig surt å måtte betale årsavgift til min nåværende klubb for 2010 da jeg regner med å komme inn i den nye nå rett etter nyttår (det er jo såmange helligdager nå at jeg regner ikke med at det går i orden før jul/nyttår). Derfor ønsker jeg å melde meg ut av klubben før nyttårs for å slippe å betale for 2010. Noen sa til meg at det er lovlig å ikke være medlem av en klubb i en kortere periode (6mnd?) mens man søker medlemsskap i en annen klubb, så lenge man ikke skyter noe i den perioden. Er det noen som har erfaring med dette? Vil nødig miste lisensen min eller komme i trøbbel bare fordi jeg ville spare en tusenlapp... Tusen takk for svar!
  3. (Min utheving) Aha! Ja den var det jeg var ute etter, strålende! Siden det ikke er spesifikt nevnt om man kan ha et magasin med ammo "ved siden av" så regner jeg med at Wadcutter har rett i det kan sier?
  4. Oj, det hadde jeg aldri trodd, vel da ser det ut som om at han kameraten min hadde rett gitt, takk for et meget raskt svar!
  5. Hei, Jeg og en kamerat har en liten diskusjon gående her. Per dags dato så har vi alltid oppbevart våre pistoler i selve "etuiet" med to tomme magasin, og ammunisjonen i esker i samme safe, noe som jeg regner med at er slik de fleste rekreasjonsskyttere som ikke har mye plass gjør det. Vi har begge FG-godkjente safer. Men så begynte vi å diskutere litt, er det f.eks lov å ha pistolen liggende i safen uten magasin, men at man har et magasin fult med ammo liggende "rett ved siden av"? Er det lov å ha pistolen liggende i safen med fult magasin i? Siden det påpekes at det må være adskilt fra våpen så regner jeg med at det (merkelig nok) ikke er lov til å ha et fult magasin i våpenet i safen, men scenario 1 med å ha ammo i magasinet, men at det ikke er i selve pistolen burde vel i forhold til lovverket være OK? Er så klart ingen "god grunn" til å oppbevare våpen og ammo så pass nærme/lett tilgjengelig, men man blir jo litt nysgjerrig på hva som er rett og galt rent "teknisk" når man prøver å tolke lovverket...
  6. Hei! En kamerat av meg har fått innvilget søknad på .454 revolver, men han vet ikke hva han skal velge, det eneste jeg tror han er sikker på er at han foretrekker et lang løp og det kan sikkert være masse rekyl. Hva vil dere anbefale at han sjekker ut? Noen sjapper på Østlandet som kan ha noe slikt inne? Prisen spiller nok ikke noen stor rolle da han har litt god cashflow. Fra før har han en Tanfoglio Limited 9mm.
  7. Tusen takk for svar! Den var ikke inne hos villmarksbutikken, men stenvaag hadden den på lager, problemet er bare at de stenger 17.00 så jeg får heller ta en tur imorgen Men da var det i boks! Takk for hjelpen igjen!
  8. Hei! Kort og greit, hvor får man kjøpt Walther P22 i Oslo, gjerne billigst mulig (sier seg selv). Ser at villmarksbutikken på Jessheim har den til 2190kr (http://villmarksbutikken.net/Produkter/Vapen/Handvapen/) er vel ikke lett å få noe billigere enn det, så regner med at jeg får ta meg en tur til Jessheim. Men andre tips mottas med takk! (Vil ikke ha et brukt våpen)
×
×
  • Create New...