Jump to content

Tikka

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tikka

  1. Ser vel igrunn ikkje det heilt store problemet med denne saka her. dette er ikkje jakt, men uttak av skadedyr på ein enkel og grei måte. Etter at mora er skote vil ungane uansett daue, kanskje betre å verte gravd fram og skoten alikavel framfor det å svelte ihjel.
  2. Grovt rekna kan ein vel dele levandevekt på 2 for å finne ca slaktvekt, men dette kan sjølsagt variere.
  3. elgjakt på nrk2 nå ¨
  4. tror eg kjem til å gå for ein slik ein, prisen er ikkje den verste heller. Eller er det andre jaktsekker å anbefale?
  5. noen som har prøvd denne sekken? Korleis er den på ryggen
  6. Tikka

    Ny handkikkert

    Prøvde å søke før tråden vart starta, men tykte ikkje at eg vart så mykje klokare. Men skal ta det til etterettning til seinare slik at det ikkje vert for mange like trådar.
  7. Tikka

    Ny handkikkert

    Skal kjøpe ny handkikkert, har sett på Nikon sin 10x40. Andre som har erfaringer med denne typen eller andre forslag i same sjanger??
  8. Med 50 cm pipe vil det fortsatt vere eit par cm bak til skjeftet med demparen på. sånn eg har forstått det vil ikkje hastigheita verte so mykje redusert at det har den heilt store betydninga.
  9. Er vel ikkje balansen eg er mest bekymra for, heller det at utgangshastigheita vert for låg når pipa vert kappa til 50 cm. BR byggjer vel ikkje so mykje framover på pipa som hausken gjer slik at balansen ikkje vert forskjyvd so mykje. Synst rifla vert vel lang med demparen på viss pipa vert lenger enn 50cm.
  10. Har ei tikka T3 lite 6,5x55 som eg skal montere ein reflex t8 dempar på. Løpslengda no er på 57 cm, men eg tykkjer det vert for langt når eg skal ha på demparen. Har tenkt på å kappe løpet på 50cm, vil dette verte for kort i dette kaliberet mtp utgangshastigheit/anslag eller kan eg kappe meir?
×
×
  • Create New...