Jump to content

wrangler

Members
  • Posts

    290
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by wrangler

  1. Da dukket det opp en 600 i posten her i går. Vært og plaffet ut noen skudd i dag med åpne sikter + diopteret. Funker knall selv for en eldre herremann med briller. På moderate hold iallefall. Veldig morro. Mating og utkast funket glimrende og rifla var overraskende snerten ,velbalansert og god å skyte med. Har lenge hatt lyst på en slik men trodd de var tunge og klumpete men der tok jeg skammelig feil. Vekt 3,2 kg. Denne er produsert i 1968 og finish bedre enn forventet. Om noen har ett vanlig “jaktavtrekk” er jeg interresert.
  2. Takker for det stigamundsen. Det var oppklarende info. Bare att mine er i stål, men de ble kanskje laget i både stål og alu. Har nå iallefall en ledetråd og lete videre på
  3. Ja er vel brekkvåpen jeg tenkte først også, men da hadde vel bare den ene ringen hatt rekylklakk? og hvor måler man svalehale sporet egentelig? I topp eller bunn på sporet ? Tenker da baser da ringene jo er justerbare pga strammingen.
  4. Ja var de rekylklakkene på ene halvdel jeg stusset på også. Under bilder av en standard weaver typ ring som viser hvor smekre disse ukjente er i forhold.
  5. Synes de matchet den lille Leupolden fint
  6. Nylig kjøpt en eldre Leupold kikkert og med den fulgte det med noen ringer som for meg er ukjente. Disse er i stål og ser ut til å være av skikkelig kvalitet. Mye smalere spor en weaver o.l. Mulig de er til en salong eller kombirifle. Noen som vet fabrikater på disse? Lurer da jeg virkelig kunne tenkt meg å få tak i baser til de.
  7. I morgen skal det åpnes uten bønn. Gris på åte nå på torpet i Aremark igjen Å bare på ert har den stått der i flere timer nå
  8. Skal ikke uttale meg skråsikkert på merke da all merking er innvendig. Kjøpte det på xxl for en del år tilbake. De som selges der i dag ser like ut på utsiden men var annerledes innvendig i døren etter hva jeg kan huske.
  9. Og klok av skade ett lite tips til dere som fortsatt får åpnet skapene deres. Ta bilder og sett dere inn I hvordan låsemekanismen virker så er det mye lettere å feilsøke eller eliminere feilkilder den dagen “banken” er stengt og du står på utsiden og knakker på døren. Det er faktisk ett kjempeproblem og kan bli dyrt å havne i en slik sitvasjon. Veggen i huset der det var bolted fast er ødelagt og skapet går antageligvis tapt. Pluss at en etterlengtet jakttur eller to går I vasken. (Selvfølgelig villsvin på viltkameraene mine to netter på rad nå) Skapet mitt har heller ingen merking av type eller fabrikat på utsiden, alle merker er innvendig. Så om du ikke husker merke og type er heller ikke google din beste venn lengere.
  10. Var i en butikk i dag og kikket på samme skapet. Trodde jeg lukket opp dørhåndtaket fult, men den gang ei. Mangler ca 45 grader for å vri håndtaket helt til åpnet posisjon. Så her er det noe som sperrer. Greia er bare at denne mekanismen er i en lukket boks på innsiden av døren så tror ikke noe av innholdet i skapet ligger i veien og forårsaker dette.
  11. Det er ikke låsen som er problemet. Men at “dørhåndtaket” ikke lurker opp døren.
  12. Takk for svar. Status nå er at jeg får lånt meg ett boroskop i morgen. Prøver da å gå inn igjennom festehullene i bakveggen og se om noe har kilt seg fast noe sted. Dette blir siste forsøk før jeg går til brutalere metoder.
  13. Ikke prøvd med låsolje eller 556 nei. men panket og slått som bare f... Ikke samme flaksa som deg Ranger#44 Har nå revet/brekt skapet løst og veltet det alle veier, tilogmed snudd det på hodet uten hell. Tror dermed ikke det er noe som ligger i veien men rett og slett mekanisk svikt. Låse/vrimekanismen sitter I en lukket boks på døra. Bare runde sylindere som går ut i siden for låsing.
  14. Problem her nå. Får ikke åpnet det minste våpenskapet mitt. Låsen fungerer fint men låseboltene går ikke helt tilbake når jeg vrir om håndtaket. Har panket og slått med gummiklubbe o.l men ingenting hjelper Vurderer å bryte det løst og gå på med vinkelsliper... Noen som har gode råd? Kan dette være noe som dekkes av innboforsikringen?
  15. Hmmm inne på noe der seawolf. Ligger en i 30-06 i annonsen jeg linker til under. (Hovedbilde 7) Har vel alle Remington katalogene fra denne tiden på kottet så skal sjekkes https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=88345254
  16. Og her er fasit REMINGTON MODEL 700 CLASSIC Manufactured by : REMINGTON FIREARMS CO ILION NEW YORK Manufactured from 1981 to 2005. Manufactured in 25 caliber's. Limited Edition Model 700 rifles have featured a straight-combed stock of American walnut with low-gloss satin finish, crisp-cut checkering and hinged floorplate. A clean blued carbon steel barrel and receiver with high polished finish, added to the classic-look of this Model 700. YEAR CALIBER YEAR CALIBER 1981 7 X 57 ( 7 X57 MM ) 1994 6.5 x 55 mm SWEDISH 1982 257 ROBERTS 1995 .300 WIN. MAGNUM 1983 300 H & H MAGNUM 1996 .375 H & H MAGNUM 1984 250 - 3000 SAVAGE 1997 . 280 REMINGTON MAGNUM 1985 .350 REMINGTON MAGNUM 1998 8 MM REMINGTON MAGNUM 1986 .264 WIN. MAGNUM 1999 .17 REMINGTON 1987 .338 WIN. MAGNUM 2000 . 223 REMINGTON 1988 . 35 WHELEN 2001 7 MM 08 REMINGTON 1989 .300 WBY MAGNUM 2002 .221 REMINGTON FIREBALL 1990 25-06 REMINGTON 2003 .300 SAVAGE 1991 7 M M WBY MAGNUM 2004 8 MM MAUSER ( 8 X 57 MMS ) 1992 .220 SWIFT 2005 308 WINCHESTER 1993 .222 REMINGTON
  17. Remington 700 Classic. Mener den kom i 6.5x55 i 1994 Ble testet i flere jaktblader den gang. Meget stilig rifle. Husker jeg ønsket en slik i dette kaliberet men fikk ikke tak i. Lett å skille fra nyere CDL da classicen ikke har kinnstøtte. CDL har også svart forskjefte tupp.
  18. Takker for mange gode råd og innspill. Jeg av alle burde være smertelig klar over å ikke kjøpe noe dritt til guttungen i gave da jeg selv har skutt i filler hørselen og bruker høreapparat. Skal sjekke opp en del av rådene som har kommet. Har selv ett par peltor hørselvern jeg ikke er fornøyd med og som jeg føler ikke kutter skuddsmellen innimellom. Husker ikke modell i farten, men kjøpte de på tilbud på villmarkmessen for noen år siden.
  19. Ja du er vel inne på noe der. Men det jeg mente er tips til hva som gir mest kvalitet for minst penger.
  20. Hei, noen som har tips til gode og billige elektroniske hørselvern. Skal kjøpe til en i julegave så må være en leverandør en kan stole på leverer før julaften Skal brukes til både rifle og pistolskyting.
  21. wrangler

    Sakoklubben

    https://www.kammeret.no/topic/25392-problemer-med-leupold-qr-til-sako-går-tom-for-klikk-hjelp/?do=findComment&comment=403524 Hmmm Er vist flere som har hatt samme problemet tidligere
  22. wrangler

    Sakoklubben

    Har egentelig gode erfaringer med qr på andre rifler jeg men mulig jeg har vært heldig.
  23. wrangler

    Sakoklubben

    Kjøpte nye Leupold qr baser til Sakon i dag men sliter med å montere de. Bakre base går ikke helt i bunn og når jeg ser igjennom kikkerten på lav forstørrelse ligger løpet godt til venstre for retikkelet. Her er noe alvorlig galt men skjønner ikke hva. Prøvd å flytte fremre base både fremover og bakover uten at det hjelper stort. Noen som har hatt samme opplevelse eller vet råd.?
  24. wrangler

    Sakoklubben

    Kjøpt en L579 som dukket opp i posten i dag og som jeg tenkte å kappe løpet og montere demper på. Hadde isåfall blitt min første rifle med demper. Men rifla var fin og jeg har ikke hjerte til å herpe den. Lurer derfor på om noen har resten av baksiktet jeg mangler og som er villig til å selge.
×
×
  • Create New...