Jump to content

Pryzer

Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pryzer

  1. @Ace - Har selv opplevd det samme som du beskriver. Sendte den inn og fikk nytt skjefte tilbake på reklamasjon. Det nye skjeftet hadde en forsterkning i skruehullet av rustfritt stål. Det hadde ikke den første.
  2. Sjekk om den "tappen" inni avtrekkerbøyla som du avsikrer børsa med, har en liten splint/tapp gjennom seg. Jeg demonterte børsa selv i fjor, og klarte å knote bort denne lille splinten noe som resulterte i det samme som du beskriver. Den lille saken er fjærbelastet, og om man demonterer hele avtrekkeren vil denne kunne sprette ganske langt. Mener å huske at denne "tappen i tappen" (Kunne tenkt meg et bedre ord her) er der for å hindre at sikringen kommer for langt ned inne i avtrekkerbøyla. Om du mangler deler, kan det hende jeg har liggende. Tok ca. 2 mnd å få tak i den lille saken siden den måtte hentes fra Tyskland. Håper dette gav noen som helst mening
  3. Har merket det samme.. Har hatt den et års tid nå, og lukten er nå så godt som borte hos meg. Det luktet litt.. Ehh, ja... ekskrement?
  4. Endelig Bly! Har venta lenge på at du sku mekke tråd om dette !
  5. Ville skjekket om løpet tar borti stokken. Kan spesielt bli et problem når man ligger over en tofot. Men dette har du sikkert kontroll på.. Du hadde vel tofoten på både med og uten demper antar jeg?
  6. Pryzer

    17 HMR

    Gå til google.. Kopier dette inn i søkefeltet: 17 hmr site:kammeret.no Vil tro du får et treff eller to..
  7. Lapua Scenar 167 grains, ladet i 30-06. Brukte 60 grains med n-160. Hastighet ved +16 c var gjennomsnittlig 854 ms. Hastighet ved -7 c var gjennomsnittlig 811 ms. Da penna ikke virket i kulda fikk jeg ikke notert variasjonen, men den var mye større enn ved +16 ihvertfall.
  8. Sluttstykket vil ikke ta i kinnstykket når du tar et vanlig ladegrep. Men når du skal ta sluttstykket ut av børsa vil jo dette i utgangspunktet ta borti. Det fine med GRS er at du har en knapp som du hurtig kan justere høyden på kinnstykket med. Da er det bare å senke det ned, så får du sluttstykket ut. Bare å huske/merke høyden du behøver på kinnstykket, så er det gjort i en fei.
  9. Målte min forrige uke, men i full fart på ei kjøkkenvekt som var noenlunde vinglete Kom frem til 1070 gram. Dette var et standard euro forskjefte, men jaktmatch bakskjefte (justerbart). Har nå montert GRS sporter/varmint, uten å ha målt vekta på dette tror jeg det er 1400-1500 gram. Men er garantert tyngre enn originalskjeftet. KKC er vel kjent for å være litt lettere enn GRS. Lars
  10. Pryzer

    Bedde sauer ?

    Dette lurer jeg også på. Har akkurat fått en GRS stokk på rifla. Virker unødvendig. Men så var det dette med å være på den sikre siden.
  11. ATk: Jeg er temmelig sikker på det ja.. Og ikke mindre enn to børser med to ulike skinner. Den ene børsa er målt, og løpet er rett i forhold til kassa.
  12. @nhd: Sorry sent svar.. Du går inn på den nettsiden du ønsker å bestille fra, og bestiller de varene du ønsker. Angående Dip så sender ikke de til Norge. Men dette kan du snike deg rundt ved å be dem sende varene til din fiktive adresse hos jetcarrier.com -San Francisco ett eller annet... Denne adressen din får du når du lager deg konto på jetcarrier. Når du har bestillt og bedt de sende det til Jetcarrier må du inn på kontoen din og registrere at det kommer en pakke til deg. Du får tilsendt sporingsadresse allerede fra Dip, så du kan følge med om pakken kommer til JC. Nå tar Jc rollen som din "kompis" i USA for å sende varene til Norge. Selvsagt mot betaling. Ei ukes tid senere har du varene. http://www.jetcarrier.com/step123/step123.asp" target="_blank
  13. Snodig. Jeg har to børser der jeg på begge har 20 moa skinner. Ingen problemer på noen av dem å skyte inn Zeiss 3-12x56 på 100 meter med disse. Sikker på at skinna di er 20 moa?
  14. Ang picatinny på Quad. Se annen tråd. viewtopic.php?f=80&t=58893&p=642569#p642569
  15. http://www.diproductsinc.com/Products.aspx?CAT=3601 Bestilte herfra, raskt og smertefritt.. Brukte jetcarrier, da de egentlig bare sender innad i statene..
  16. Er enda noe uerfaren i ladinga, og lurer på om noen sitter på godladninger for denne helmantelkula? Har tilgjengelig krutt type n-140 og n-160. Som nevnt er kaliberet 30-06, løpslengde 52 cm. Innbiller meg at det kan bli mye uutnyttet krutt i demperen med n-160, og har et bilde om at det vil fungere godt med n-140. Startladning, max og gjerne Col. Mvh Pryzer
  17. Er litt bekymret for de motbakkene ja.. Store humper og steinete vei i kombinasjon med motbakke kan bli spennende hvis vogna nærmer seg 40 kg.. Nå er det ihvertfall all in på sykkelprosjektet, om det ikke funker blir vi vel å slite fælt.
  18. Krrm: Akkurat det kunne jeg tenkt meg å sett en bilde av! Håper ihvertfall vogna vil fungere. Sist jeg gikk den veien minnes jeg en del større steiner, som kanskje blir vanskelige å få vogna over. Kidden skal ikke være med på turen, så jeg håper jeg kan ta ut sete for å få mest mulig bagasje i vogna. Noen som kjenner til den vogna jeg har bestillt, eller andre erfaringer med tilsvarende vogner?
  19. Disse to kikkertene er sammenlingnbare med tanke på finesser som lys, mil/mil - retikkel/knepp. Ellers har Vortex den geniale garantien da Har ikke selv sett i Razor, men har selv Viper pst 4-16x50 ffp Ebr-1 retikkel. Optikken er grei den, mye til prisen vil jeg si. Har fine definerte klikk, og fremstår som godt laget. Er sålangt veldig fornøyd! Viper Pst har rør i 30 mm, mens Razor har 34 mm. Razor tror jeg har ganske mye større justeringsområde, flere klikk altså. Nå har jeg ikke sett på målene til Razor, men Viper 6-24x50 er en lang kikkert! Kan tenke meg at Razor er noe kortere i tilsvarende modell, uten å ha skjekket det. Etter hva jeg har lest meg frem til er det mange som mener Razor har optikk som ligger nærmere opp mot de virkelig gode S&B, Zeiss osv.. Men det er det ikke alle som legger like mye vekt på.
  20. Takk for svar Swift! Endte med å bestille en slik: http://www.merida.no/sykkelhenger-for-t ... 86925.html" target="_blank Kan ikke en dritt om slikt, men håper den har demping og lar seg feste enkelt på sykkelen. Syns det virket som at den hadde litt mer bakkeklaring enn mange andre modeller, så valget falt på den. Blir ikke rallykjøring med barna i uansett. Tror det blir dritkult å sykle i utmarka. Kanskje man faktisk kan ta vare på en fisk eller to med tanke på vekt og slikt også. Plages så fryktelig med at jeg bare får sånne digre fisker nemlig
  21. Jeg og fattern tenker oss på fisketur der det er et stykke å gå for å komme inn i de beste områdene. Veien inn er ganske humpete, men ikke værre enn at jeg tror det går fint å sykle inn dit. Nå har jeg aldri syklet på tur med stor oppakning før, og tenker meg at det er dårlig kombinasjon med humpete vei og 130 liters sekk på ryggen fullastet med stasj. Har derfor tenkt litt på sykkelvogn av typen for barn, evt biltema transportvogn.. http://www.biltema.no/no/Fritid/Sykler/ ... ykkelvogn/" target="_blank Vet ikke hvor lett slike vogner tipper, eller kjører seg fast.. Noen med erfaringer å dele?
  22. Takk Arne And. Men tenkte først og fremst bilder med picatinny montert. Også.. Sauer 202 ikke 200 STR. Gjerne med tilt!
×
×
  • Create New...