Jump to content

Bowmore

Members
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bowmore's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Her er mitt enkle tørkeskap, kledd i hønsenetting og myggnetting.
 2. Bare et innspill til greener-sikring: Har dette på min, og det er uproblematisk siden jeg stort sett jakter med drivende hund. Med stående fuglehund går det også greit. Men jeg blir som tegel alt for sein å avsikre når jeg støkker opp noe. Utover det, så er det nok et godt valg den på Hemnes
 3. Med erfaring fra et par-tre rifler av annet merke i kal 223, er at dette kan være et kresent kaliber å få til å gå godt. I min tikka testa jeg det jeg fikk tak i av fabrikkammunisjon, ingenting gikk. Men ved å lade sjøl har det ikke vært noe problem å få 5-skudds samlinger under 20mm på alt fra 35-69 grs kuler. Så det er ikke sikkert at det er no feil med løpet i seg sjøl. Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
 4. Har det for meg at en dlik skulle passe bra? http://www.pnjakt.se/art/hundvast-tracker-myway.php Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
 5. B . Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
 6. Hei. Prøv å ta kontakt med Svein her: http://www.nnhk.no/kontaktpersoner.htm Han er medlemsansvarlig i Nord-Norge Harehundklubb, og har nok oversikt om vi har noen medlemmer i området.
 7. Denna eller? http://www.youtube.com/watch?v=xiGo6Dy9eso
 8. Jeg synes ikke innfestinga til børsa er noe særlig, må justere og ordne litt før jeg synes børsa henger som den skal. Og så er det litt knot for å få børsa løs, når jeg har festa den så det kjennes greit. Ellers er det det en OK sekk for den prisen, men det skal sies at jeg kjøpte en Eberlestock X1E isteden, og jeg er mer fornøgd med den.
 9. Hehe, "regna feil" ja, så lenge ho går slik så er et vel ikke mulig å få det mere rett?
 10. Må huske at NP inneholder bra mye mer vann enn trollforet da, så forholdstalla blir litt annerledes. Leser jeg produktanalysen rett blir 12% og 18% å tilsvare ca 30% og 45% tørrstoff. Det er litt dårlig oppløsning på analysearket på nettsida deres, men jeg skal vel ned i fryseboksen etter en sekk ila kvelden, så kan rette opp dersom dette ikke stemmer.
 11. Federal sine 55 grs FMJ går brukbart i T3'n min, bruker vel VV N-133 krutt.
 12. Jupp, kjekt å ha bismuth om det skulle komme inspeksjon en gang Kaliber 16 er svært å ha i drilling, da blir'n straks mer hendig enn et jernspett.
 13. 20 kr skuddet måtte jeg betale.
 14. Ja, Tyren64, det er sikkert en grunn til at jaktstart er satt til 10. september. Men så er det sikkert også en grunn til at båndtvangen er ferdig 20. august også. Jeg har hvertfall null dårlig samvittighet for å slippe min. Hadde jeg hatt hund som klipte hara stup i ett, så kunne jeg kanskje vurdert annerledes. For å svare på topic, så har det for min egen del vært labert. Hadde en kortere haralos på lørdag, som var sesongens første, og en times revelos på søndag. Hadde også en revelos på ca 20 minutt tidligere i forrige uke, men det er nå alt på de fem eller seks slippene vi har hatt. Så sesongen har ikke starta helt som ønskelig, men vi får trene på. Det beviser vel kanskje at det kan være lurt å slippe tidlig, slik at hund er klar til 10. septemer?
 15. Jeg har fått større spredning ved økning en gang. Jeg lada da med oppgitt maks i Ladeboka i T3'n min i .223. Gikk bra et halvgrain under, men denne gikk mye dårligere. Det er sikkert tilfeldig, får antagelig ulikt resultat med ulike kuler i ulike børser. Bruker å gi meg når jeg er fornøgd med samlinga, så jeg har ikke så mye erfaring med det.
×
×
 • Create New...