Jump to content

jeepthing

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jeepthing

  1. Igjen mente jeg virkelig ikke å lage bråk. Ville brukt våpenet til formålet som det var tenkt søkt om. Bedre egnet enn de jaktvåpen jeg har var tanken. Med mulig unntak av jaktfelt (vekt), bor jeg nok minst 30 til 50 mil unna de andre mulighetene. Men det igjen er mitt problem..

     

    BB

  2.  Ikke noe problem. Vet at 200 STR er et utmerket våpen og at Audi lager bra biler. Har bare ikke lyst på noen dem. Er fullt inneforstått med at det er jeg som er sær og resten som går i takt. Prøvde bare å belyse at en ved å gi kikkertklassen (som allerede er broket forsamling hva våpen angår) en fullverdig plass i programmet kunne det motivere flere til å delta. F.eks ervervsgrunn

     ut fra kriterier oppgitt i klassen.

    Kommer til å fortsette å bruke det jeg har og forholde meg til at slik er det.

  3.  

    Takker igjen for svar. Regelverk er regelverk. Har skutt noen felt stevner med elgbørsa og vil nok gjøre det igjen. Argumentet om å rekruttere flere skyttere ville nok for min del treffe bedre om initiativet med kikkertklasse ble fulgt opp helt ut. Jeg har stor respekt for DFS skyttere og deres prestasjoner med diopter , men jeg foretrekker kikkert og kommer nok aldri til å anskaffe 200STR. 

     

     

    BB

  4. Det jeg lurte på var om deltagelse i kikkertklasse ville være gyldig ervervsgrunn til å anskaffe et dedikert våpen (også andre enn 200STR) til  dette formålet. Fortsatt at medlemskap og alt annet er på plass. Kjenner til aktivitetskrav for erverv av håndvåpen. Hvilke aktivitetskrav må man oppfylle i DFS?

     

     

     

    BB

  5. Ikke for å kverulere, eller kanskje litt...En kan bruke en rifle ervervet til jakt for å skyte konkurranse i både felt og bane, men ikke søke om en dedikert konkurranserifle i en  klasse godkjent (og opprettet for å få med flere skyttere) i de fleste stevner i DFS? 

     

    BB

  6. Skulle skyte noen skudd med min gamle Sako .308, men det ble bare ett...

    Sluttstykket sitter bom fast. Klarer å løfte hevarmen ca en cm opp og ned.

    Skjøt med S&B helmantel som alltid har funksjonert fint. Har tidligere opplevd "treg" hevarm med nato. Kan hylsesprekk gi slikt resultat? Har tidligere opplevd at S&B ammo har sprukket. ( i et annet våpen,.223)

    Er det rå makt som må til eller kan sluttstykket "låses opp" på noe vis?

    Tips mottas med takk.

     

    Mvh

    Bernt

×
×
  • Create New...