Jump to content

Jegerbombom

Members
 • Posts

  875
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jegerbombom last won the day on July 13

Jegerbombom had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jegerbombom's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

81

Reputation

 1. Bruktmarkedet... https://www.finn.no/219929591 Husk, da er det lov å prute...😁
 2. Det er mange gode tilbud på bruktfronten og her er ett eksempel på mye våpen for pengene. Nå er jeg innhabil da jeg har samme børsa selv, men jeg liker mauser mekanismen og det følger med demper og litt skudd på dette kjøpet, så det eneste du trenger å kjøpe utenom er en kikkert med ringer da denne har baser integrert i kassen. https://www.finn.no/217470515
 3. Du trenger ikke sende inn flere søknader, det er kaliberet du søker på, ikke model. Når du får innvilget på kaliber så kan du kjøpe 1stk. av hva du vil... Tikka... Browning... Mauser... Sauer... Cz... så lenge det er i kaliberet som er innvilget.
 4. 6.5x55 er presis og kraftig nok til jakt og ett fantastisk kaliber til trening og skyting med kanskje den rimeligste prisen på trenings amo. spesielt hvis du kommer deg innenfor ett skytterlag, da det er det kaliberet di bruker der.
 5. Skal du trene slik som du skriver, så anbefaler jeg 22lr. Hvis du skal jakte småvilt så anbefaler jeg 17hmr. Hvorfor ikke slå 2fluer med en gang og kjøpe deg ett systemvåpen som cz455 eller cz457 der du selv kan bytter løp og kaliber mellom 22lr og 17hmr etter hva du vil gjøre/skyte.
 6. Det er utløser stokken. Den er hengsla på midten og med en streng fra bunn enden og inn i fella der strengen enten er i åta eller tilknyttet trampeplate. Toppen på stokken har ett hakk der en stokk som ligger over fella (du ser den i videoen når den kommer hoppende tilbake etter at lemmene har falt) og holder lemmene oppe er inni hakket på utløserstokken. Når noe tramper på trampeplata eller drar i åtet dras utløserstokken inn i nedkant (det du ser han i videoen presser med kosteskaftet) og derved går toppen ut og slipper den andre stokken som holder lemmene ut av hakket og lemmene slår igjen.
 7. Jeg har denne strikk selen uten veske fra Vortex innenfor jakken slik er kikkerten beskyttet av jakken og jeg slipper å knote med å åpne vesken for å få kikkerten forran øynene, det er bare å løfte den rett opp da jakken som regel er i lufteporsisjon. Godt fornøyd med løsningen. https://jaktfall.no/produkt/optikk/vortex-handkikkerter/tilbehor-handkikkerter/vortex-elastisk-kikkertsele
 8. Jeg hadde heller tilbydd forhandleren ett depositum for å legge av mossbergen i påvente av søknaden og håpet på at behandlingen av søknadene går fort. Ikke vær redd for å bli sett ned på for at du ønsker pumpe, jeg har selv en velbrukt 500 i skapet😎
 9. Jeg har som @Kuli Finnskogen fra 90tallet. Det er en helt annen dress og kvalitet enn det som selges i dag. Slitesterk som fy...den er jo over 20år nå, det eneste som er slitt er lommeforene😄 Blir tung, kald og klam når ytterstoffet har trekt vann når det regner bøtter og spann.
 10. https://www.nkk.no/ettersokshundregister/category1162.html
 11. Jeg ville av kjøpe amo valgt... Og det er ingen annen grunn til det enn at den har fått bra kritikk og er billigere enn annen kjøpes amo... https://www.skittjakt.no/federal/185851/federal-fusion-30-06-10-7g-165gr-20-pack-riflejegerens-førstevalg
 12. Det var bra, ett veldig bra verktøy for oppgaven👍 Jeg berget også choken min, tok Dremelen og polerte den innvendig til graderne som ble etter Badass'en ble borte. Gjorde også ren gjengene innvendig i løpet og på choken med kobberbørste på Dremelen.
 13. Hva kjøpte du da? Jeg er heller ikke imponert over den Worksharp'en jaktlaget har i slakteboden, det bli skarpt...men ikke så skarpt som jeg ønsker, eggen blir liksom litt rund og så plukker den spissen av knivene.
 14. Prøv å høre med "kammerlås" Les her:
×
×
 • Create New...