Jump to content

hauk74

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hauk74's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. fungerer det med såpe/Zalo på kikkert sikter også?
  2. takker for svaret, var mye nyttig info der. men mister ikke mye m/s om jeg går fra 56 til 46 cm løp. men siden det er 30-06 kan det kanskje bli mye krutt slam i demper etterhvert?
  3. har en browning a-bolt i 30-06. med atec maxim demper. synes den blir litt lang og fremtung. så kunne tenke meg å kappet løpet noe. men er det noen erfaringer med dette på denne riflen. hvor kort kan jeg egentlig ha det ?
  4. Har noen her inne ærfaring med fabrikk amo til browning a- bolt 30-06. Skulle hatt noe som parkerer hjort og noe som legger ned rådyr.
  5. Nå er jakta over å jeg skal prøve å få utskrift av høstens spor på HUND. jeg får bare frem mitt spor på mapsource. er det noen som kan lage en lite oppskrift for meg. litt artig å kunne skrive ut å arkivere hundens bevegelser osv.
  6. Føler med dere. Min Største Skrekk på jakt d der
  7. da har otton min hatt sin første los.. å den varte gitt. løp 2,2 km i fra meg på det lengste. glad jeg hadde peiler på han ellers hadde nok nervene knekt meg hehe. så ikke uttaket men tipper det var hjort. ville ikke rådyrene løpe litt rundt om kring. dette dyret dro strakt ut. men artig uansett
  8. lurer også på dette, for det ser ut så det er kun mitt spor jeg får frem. så en annen ting er at jeg får ikke slettet gamle spor jeg har på min handholdte 320. sikkert enkelt, men hvordan. når jeg skal starte ny jakt får jeg jo spørsmål om sletting av gammle spor. men de blir der enda
  9. etter det jeg har funnet ut er det nok hund nr 2 av petitt som kan bli min beste jakt hund. (noe flåsete sagt) men ser jo at det er en del ting jeg burde gjort anneledes når han var valp. han er 1 år å 1 mnd nå, jeg tror på ingen måte toget er gått så det er sagt. men helt klart jeg har ikke gjort alt riktig, men det blir vel ettehvert.
  10. det er helt klart. kjempe hund den vi har i alle fall. aldri hatt hunder med slik personlighet
  11. når en har kommet seg i skogen med browningen klar er det ikke noe problem å være tolmodig på en hund som kanskje kommer med dyr
  12. spisshunder er vel bra til slikt ette det jeg fikk fortalt når jeg lette en gang i tia
  13. sjekka min nå. jakta 8 timer på torsdag. å når jeg slår på astron nå ser jeg at alle batteri lampene lyser. dvs fullt batteri. så har ikke samme erfaringen enda. nå bruker jeg Duracell batteri
  14. Sia e e x-mosjøværing må e no berre tru på d hehe. jeg har bare sluppet han 2 ganger så er vel bare såvitt starta, er vel enda mye å lære. men ble fort glad i astron , når jeg bare kunne sette meg å se hvor han dro. var nesten helt sikker på at han ville ta opp rådyr på siste drev. jeg gikk meg på 2 stk dagen før men hadde ikke med hund den dagen. men midt i drevet møtte vi på 2 fugl jegere som kom i mot oss. . men takker nok en gang for innspill. Er det en "uvane" blant petitt at de ikke er still i bandet når de er nært dyr?
×
×
  • Create New...