Jump to content

Cossack

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Cossack's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sjuogseksti og må vente i 5 år før du kan kose deg med kortpang
  2. Cossack

    Glock vs M&P

    Ææh! Uten å ta på meg fanboy-hatten for hverken det ene eller det andre, så var jeg nok kanskje en av de aller første i kongeriket som kjøpte M&P, 9mm og har tusener på tusener av skudd gjennom denne.. Jeg har rik erfaring med G17 også, og spør du meg, så er det fullstendig hips om haps hva du velger. Fellesnevneren på disse to våpnene er at de er kvalitetsvåpen! Forskjellene som nevnes i avtrekk, grepsvinkel etc er nyanser som uansett kan tilvendes. Jeg ser folk som skyter praktisk med G17 som guder. Stikk til Moss og tafse på begge (Rino har sikkert en G17 liggende også).
  3. nå ser jeg.....R1 er såvisst ingen gammel sak....Men jeg er allefall særdeles fornøyd med min STI.
  4. Tja...hva skal du bruken den til? Til koseskyting så kan det jo være litt stas med en gammel kriger. Har du litt høyere ambisjoner så ville valget vært enkelt( da jeg har sett nok av gamle slarkete Remington Rands og colter): Spartan! De blir visstnok bygget på Filipinene men det tror jeg har lite å si; den gjennomgår nok en heftig kvalitetskontroll hos STI! Jeg har selv en Lawman, og den er....øyestenen min!
  5. nei, problemene mine er mange og innviklede, men ett av dem er, som noen har skjønt, at jeg har et syykt behov for å lade .25 acp, og at jeg blir minnet om dette behovet hver gang det snakkes/skrives om baby browningn eller beretta 950.... @Evert: du kan få kjøpe die settet mitt i .25acp, til den nette sum av 2 øl. Aldri vært brukt..
  6. Cossack

    ny sak fra para

    Ikke rare videosnutten, men...
  7. Jeg googla på noen bilder av HKP30. Skjønner godt problemet mtp sleidestopp; den er jo en enda lang "fløy" som stikker godt ut fra sleiden. Skal nok ikke mye til for å komme borti og aktivere den, nei. På m&p er sleidestoppen en liten dært som nesten ligger flush med ramme/sleide, og den krever litt kraft for å få engasjert. Men det vet du nok antakelig.. BTW.. hva er vekten på HK P30?
  8. Fjernet unødvendig sitering. G.Larson @Wadcutter +1
  9. For det er så rart med det....jeg jobbet til 2006 for et amerikansk flyselskap, og fikk daglig oppleve kunder fra hele verden, og akkurat det vår amerikanske venn sier om oss nordmenn ( eller spør whats up with Norway) kan jeg si om amerikanere. Og det var noe min amerikanske sjef kunne bekrefte. Man skulle tro at man ikke kan dra alle amerikanere over en kam men jommen er det fristende; det var de verste passasjerene man kunne komme ut for: evig klaging over totalt trivielle ting, prisavslag/pruting, skal ha kompensasjon for det minste ting, etc, etc. Nææ, synes ikke nordmenn skiller seg ut. Vi er ikke noe verre enn andre. Men i god typisk ånd, så elsker vi å rakke ned på oss sjøl. Men det er nå min mening. En annen ting - hvis jeg i noen av mine jobber hadde svart en sluttkunde på den måten. Så hadde jeg hatt sparken..
  10. Tigerblack, jeg mener å ha kjøpt (1mnd siden) Fiocchi 115 grs til 1,90 på Alnabru. 1,79 ved kjøp av min 1000 stk.
  11. Cossack

    walther pp/ppk

    Hmm....PPK står vel for Polizei Pistole Kriminal.
  12. Cossack

    Glockforhandler

    Vetta f.. om det er dårlig lim på den rullen med skateboard-tape jeg kjøpte på Biltema, men jeg får ikke tapen til å sitte ordentlig på mine våpen.
  13. Historien din er jo ett mareritt. Men enda godt at den fikk en lykkelig utgang. Den nyansatte dama på ditt lokale våpenkontor fortjener så absolutt kudos og bamseklem! Må jo være digg å få komme seg ut og få lufta riggen etter så mange år
  14. Kunne jo da ha vært interessant å høre hvorfor Hassel mener M&P er noe ræl..
×
×
  • Create New...