Jump to content

GIZMO

Members
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GIZMO's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har erfaringer med drivjakt i Kroatia og/eller med reisearrangøren Dream-hunting.com?
  2. Det begynner å bli noen dager siden arrangementet, men like fullt: takk til alle fremmøtte - 133 deltakere til tross for dystre værutsikter er vi godt fornøyd med. Det virket som de fleste var godt fornøyde med opplevelsen og hadde en artig dag - vår førstepri.. Jeg vet ikke hvor mange av deltakerne som frekventerer disse sidene, men det er uansett ønskelig med tilbakemeldinger - vi vil alltid bli bedre! Ob.
  3. Oppfordring: Benytt forhåndspåmelding, særlig om dere kommer litt langveis fra og ønsker forutsigbarhet. Merk at gruppa må bestå av minst 3pers og arr.avgift, 200,- pr deltaker, må betales inn samlet av gruppas kontaktperson. Uten innbetaling er ikke forhåndspåmeldingen gyldig. Det blir press på vendeskiver med bjørnefigur fra ca kl.1200 Vi gleder oss, vel møtt!
  4. Har en Smith & Wesson mod 17med K-ramme og "round butt" og er på jakt etter et grep (helst gummi) som veier så lite som mulig. Jeg tror det jeg har er et Bantamgrep fra Houge. (Dette veier 55g) Finnes det lettere alternativer? Tips mottas med takk! Ob.
  5. Daniel, kan du legge ut bildet med oversikt over fjorårets løype som en liten "teaser"? Ob.
  6. HLM, hvor holder du til?
  7. Rifledrilling 8x57irs og S2 Safari 375H&H
  8. Hyggelig å høre at folket er fornøyd! 123 skyttere, nesten det doble fra i fjor - det er arrangøren godt fornøyd med! 11 standplasser, tilsammen 18 forskjellige mål, runden tok 3 timer pr lag... Offensivt opplegg! Jeg vil benytte anledningen til å skryte av funksjonærene som alle har gjort en super innsats og takke alle besøkende for oppmøtet! Resultater finner dere på www.dfs.no/royken-hurum Lista ble lagt på nett før kl 1600. Tipper det var før endel av dere var kommet hjem Forhåpentligvis ønsker vi velkommen igjen neste år! Ob.
  9. Har du sett noe forbud mot det?? Det er bare å komme det!
  10. To-fot:Nope. Hold 3 skal skytes med støtte, men da skal det nyttes sekk m Leca-kuler som ligger på standplass. Liggeunderlag må du gjerne ta med, -og bruke..
  11. Haha, jeg må le.. Det kommer spørsmål av den kreative sorten, det er tydelig at enkelte funderer litt på hvordan oppgavene kan løses; Ja, hagle er tillatt! Forutsetningen er at det skytes med fyllingskule... Om man stiller særlig sterkt i løypa som helhet er vel heller tvilsomt... Har også fått spm vedr innskyting; Hold 1 er lagt opp som et 'Innskytingshold', men det teller .. Første hold skytes mot relativt generøs figur (gaupe BEO-skive), og den er montert på tralle som kommer inn til standplass for anvisning/lapping. Man ser altså med egne øyne hvor serien sitter og kan korrigere om nødvendig. Vi skal prøve å få lagt ut bilder fra løypa og opplegget på lørdag etter at det er rigget ferdig.
  12. Vi har fått spørsmål vedr løypeprofil. Det er ca 800m fra første standplass og inn til nr 9 som ligger lengst inn. Hold 10 og 11 skytes på tur tilbake langs samme veg. Det er mange hold og hele runden tar tid. I fjor etterlyste enkelte mulighet for forfriskninger underveis. Derfor: Før hold 7 blir det en kort pause for alle lag. Her er det mulig å kjøpe mineralvann og nystekte skolebrød fra Bryggerhuset på Frøtvedt! Håper dere setter pris på tiltaket. Husk å ta med penger ut i løypa.
  13. Det er bra! Du må purre på Trym og Rune også. Jeg tror jeg overtalte dem sist helg, men de trenger et aldri så lite spark bak;-) Flott gjennomført feltstevne forresten!
  14. Det har vi dessverre ikke kapasitet til, men har du lyst og anledning kan du komme onsdag eller torsdag ettermiddag.. Ble det ny børse??
  15. Under ei uke igjen nå folkens! Det er bare å gjøre klar! Blir det mye folk åpner vi for press-skyting på bjørn vendefigur som ventetjeneste! Gled dere!
×
×
  • Create New...