Jump to content

larsft

Members
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About larsft

 • Birthday 11/17/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. høres ut som en grei reklamasjon. Ta kontakt med forhandler. ordner seg sikkert
 2. larsft

  Laksefiske 2009

  Flotte fluer erikr!! har nesten ikke fått surra noen fluer i vinter, men tar med meg alt utstyret når jeg reiser til trøndelag lørdag. får surre litt etter hvert
 3. larsft

  Laksefiske 2009

  Enig med deg der Sitter bare hjemme og sjelver
 4. larsft

  Laksefiske 2009

  bind deg opp noen thunder & lightning og noen green highlander i tillegg til de du allerede har så tror jeg du er klar
 5. larsft

  Laksefiske 2009

  hei aldri vært å fisket ved lundamo, men elva ser skikkelig fin ut der. så det må jo bare bli bra magnum Laksen må jo forbi der også. De har allerede observert laks nesten oppe med gaulfossen, så nå er det snart igang når skal du i gaula magnum_mauser?
 6. La sportiva Elk. kanon sko
 7. larsft

  Laksefiske 2009

  Nice EAH Nettopp hatt en to timer lang samtale med en kamerat som sitter å ser ut over gaula fra kontoret. sier vannstanden er perfekt fy fan jeg har laksefeber nå!
 8. larsft

  Laksefiske 2009

  hehe--- kanskje det ja... får prøve det, og se om det blir noe laks ut av det
 9. larsft

  Laksefiske 2009

  hehe... jaja... skal du fiske eller skal du få fisk? Er det ikke det de sier da? Kan nok bli et problem med ferskt haill her i gården også. Er blitt singel, så får da heller satse på at det er noen villige trønderjenter som kan hjelpe en stakkars nordlending med den problematikken . Ble forresten tatt en laks på litt over 10 i bjøra i dag ser jeg på laksebørsen. Selv om det egentlig ikke betyr noe når den ikke er tatt på flue (alt annet er fangst ) så betyr det i alle fall at det er fisk i elvene der De som driver testfiske (forskning) etter laks med garn i trondheimsfjorden kan også melde at de observerer stadig mer laks inn fjorden
 10. larsft

  Laksefiske 2009

  fysj steelhead...
 11. larsft

  Laksefiske 2009

  hehe... det skal ikkje være greit å være brann-supporter i bartebyen nei Gaulas sølv er også en fin film ja Men jeg lurer på en ting... hva er en spinner? (beklager, klarte ikke la være! )
 12. Tja, jeg kan jo opplyse om hvor jeg ble av Tok selv sikkerhetskurs gjennom Trondheim feltskyttere. Syntes det var knall artig, desverre kom denne hobbyen oppå alt annet jeg på det tidspunktet drev med (var for eksempel VELDIG aktiv rifleskytter). Jeg var på den tiden student i Trondheim, og får å si det mildt ble det litt i dyrestelaget å knalle 100 skudd to ganger i uken (jada, vet man kan skyte 22LR isteden for 9mm, men det er ikke like artig. Skal jeg skyte 22LR skyter jeg heller med rifle). I grunnen litt synd for det var j**** artig. Imidlertid ble jeg nødt til å prioritere, og da ble pistolskytingen nedprioritert. Hilsen Forsvunnet sikkerhetskursdeltager larsft
 13. larsft

  Laksefiske 2009

  Hei 202Outback Er ikke veldig kjent i Gaula, bare vært der noen få ganger, så det er sikkert andre som har mer kunnskap om valg av vald. Fant imidlertid denne oversikten på gaula.no. Vald Antall fisk Total vekt Borten/Losen Fiskesameie 254 stk. 1 932,85 kg. Krogstad, Hovin 334 stk. 1 913,40 kg. Valdum/Valdøyan, Lundamo 264 stk. 1 776,70 kg. SJFF, Vold/OvF, Støren 352 stk. 1 544,70 kg. Horg JFL 218 stk. 1 427,20 kg. Melhus JFF 240 stk. 1 193,50 kg. Horgøien 150 stk. 1 061,40 kg. Nedre Løberg, Lundamo 175 stk. 919,90 kg. Røskaft Søndre, Lundamo 131 stk. 887,70 kg. Hage, Hovin 172 stk. 840,50 kg. Vet også at Borten/Losen er regnet som det beste valdet, men skal vistnok være texas der i fellesferien. Personlig tror jeg at jeg ville valgt noen av de valdene lenger opp. Flotte fluefiskevald, og spør du meg så er elva mye finere i de øvre deler enn lenger ned. Du vil også bli mindre påvirket med tanke på leirfarging av elva. Imildertid skulle jeg tro at vannstanden også vil spille en viktig rolle med tanke på hvor det er best å fiske i den perioden dere skal. Jeg synes egentlig at Melhus JFF sitt vald er ganske fint, de skal vistnok ha fått noe mer enn hva de har hatt før også. Når det gjelder fluevalg så har jeg desverre ikke så mange tips å komme med, men vet at det går en del mønster i orange, grønt osv. Så vil vel tro at tubefluer ala Green Highlander eller Batakorva (usikker på om det skrives slik). Alleys Shrimp er heller sikkert ikke dum. Personlig har jeg troa på å putte på noe som laksen ikke ser så ofte, og da jeg vet det brukes en del fargerike fluer, så kan det sikkert være lurt å prøve noe ala Sunray Shadow. Men som det jo er med laksefisket, så finnes det jo like mange "killerfluer" som det finnes fluefiskere. Så man må jo nesten bare prøve litt forskjellig. Både hva størrelse og fargekombinasjoner angår. Selv er jeg mest aktiv i Finnmarkselver, så jeg tror jeg forsøker de taktikker som fungerer der Ellers så ønsker jeg deg et "dritt fiske" (sagt med Tromsødialekt ) i Orkla, og kanskje vi dumper på hverandre mens vi begge er i nærheten av bartebyen mvh lars Bye the way, se filmen "LAksefiske med enhånds" (Laget av fluefiskernes svar på Bjarne Brønbo ) som oppvarming til eventuelt fiske i de øvre deler av Gaula En av de bedre laksefiskefilmene som er laget spør du meg!
 14. larsft

  Laksefiske 2009

  @Polardego: Jepp det snøret er knall! Tror jeg har det snøre på alle stengene mine. veldig fornøyd! Så det var tatt en del fisk i Bjøra. to på litt over 11 kg. Ikkje værst det gleder meg som en unge til åpninga i gaula, men må desverre ha en jæ**** eksamen først, og selvsagt noen velfortjente eksamenspils etterpå Så at vannstanden har sunket mye i bjøra siste uka (fra ca 20 til 10 kubikk), åssen var forholdene når du var der jmonsen? Gaula så fin ut nå med hensyn til vannstand. ca 270 kubikk ved gaulfoss.
 15. larsft

  Fusion 6,5x55 og 223

  Pent! D hadde jeg ikke fått med meg. Bra for dere med 6,5
×
×
 • Create New...