Jump to content

Simon

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Simon

  1. Winge våpen er helt rævva på kundeservice! Du må sette av to dager i telefon om du heletatt skal ha litt sjans for at noen plukker opp telefonen..
  2. Hei! Er på utkikk etter hipeiler. Tenker på terrier finder. Noen som vet hvor man får kjøpt og pris? På forhånd takk.
  3. For min del vil jeg ha mest mulig fart. Flere med ladedata?
  4. Har du prøvd? Hvor stor hastighet får du?
  5. Hei! Noen som har ladedata for 120 grs TTSX i 6,5x55?
  6. Det ligger ladedata på lapua sine sider for den kulen : http://www.lapua.com/en/products/reload ... odata/5/56
  7. Prøvde bordern på rådyr for første gang tidligere i høst. 1.slipp: tok ut rådyr å drev i en time, men hadde problemer med å følge sporet. Klarte ikke å høre los. 2. slipp: tok ut rådyr å drev i ca 30 min. Fulgte sporet bra og begynte å lose litt. 3. slipp: fint søk, tok ut rådyr 300 m fra meg. FULL los! Etter ca en time fikk jeg skutt losdyret. Slippene er fordelt over en uke. Terriern er 3 år og aldri brukt på jakt før. Morro å se at jaktinstinktet ligger på lur. Lostiden er kanskje noe i overkant for en terrier, men for min del passer det bra Flere som har erfaringer med bruk av border på rådyr? Hun har også gjort det bra på kunsthi og håper å få skutt rev for henne i vinter.
  8. Hei! Noen som har ladedata for 120 grs TTSX i 6,5x55?
  9. Hei! Har brukt ferdigrulla Xp3 i min 270 wsm på både elg, rådyr og tiur med god effekt. Anbefales. Hvor fant du tilbudet? Mvh Simon
  10. Har hatt det samme problemet på noen av mine hunder. Jeg støtter meg til teorien om at de mangler noen vitaminer/ bakterier ol. i noen perioder. Å straffe hunden ser jeg ingen grunn til. Tipset jeg fikk var å ha litt kulturmelk i foret og det fungerer. Hvilket for bruker du? Mvh Simon
  11. ikke dumt Men når er den å få tak i her til lands?
  12. Hva blir prisen på denne da?
  13. Når har dere åpent? var innom i dag uten hell..
  14. kan du si mere om framgangen på carbon-stokken?
  15. hadd d vorri min spets som losa grævling så hadd d vorti gobit t hojn å ei kule t grævlingen:)
  16. hvilken skade gjør gåsa på fjorårets kornåker?
  17. prøvde å lage bevergryte for første gang i år.. Var en beverhann på 21kg. Lot den ligge til dagen etterpå før jeg flådde av skinnet. To ut ryggfilet og lårkjøtt. Dette tilbredet jeg følgende: skar bort fett og skjærte kjøttet i terninger. stekte så kjøttet godt i panna før jeg lot det puttre i gryta i ca 1 time. Bevergryta mi bestod av; Mye sopp, løk, 1 boks seterrømme, 1 boks matfløte, 1 pakke viltsaus og beverkjøtt:) Ble jævlig godt spør du meg. Middag i 3 dager:)
  18. skjøt 4 rådyr me balistic tip i 7mm rem mag i høst. Gikk fint d:) Vær obs på at bly og mantel lett kan skille seg.. Bruker selv accubond på elg og den er vertfall godt egnet til den slags
  19. Har 3 remingtongevær: 700 adl, 243 win 700 xcr limited edition, 7mm rem mag 7400, 30-06 Aldri vært noe tull me noen av dem...
  20. Robinson: Ja er nok samma fyren d ja. Er han som er med i den nyeste filmen til clausen om elgjakt også.(med bjørnejakt som ekstramateriale)
  21. Hvordan er det med å "omladde" eks stålskudd. f,eks bytte bare stålhagla med vismuth... Regner med man ikke kan ha samme mengde med tanke på trykk... Spennende å høre, har hørt om folk som har gjort mye rart på det viset.
  22. fint å blande interbond med v-max vertfall:) fint like de!!
  23. Simon

    Skadedyr

    Hei... Her er forskriften som omhandler slikt: http://www.lovdata.no/for/sf/md/xd-19970901-1000.html
  24. Simon

    Remington 700 XCR

    Har ei i 7mm rem mag med demper.... Meget presis og god å skyte med.
×
×
  • Create New...