Jump to content

oddemannen

Members
 • Posts

  154
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by oddemannen

 1. Vi er nå 10 mann.. Så det er ikke vits å sende meg fler PM. Men takker for interessen. Ser frem til en Konge tur
 2. Instemmer med resten av gjengen her. Har også to bushbukker på veggen. Det er en liten Nyala.
 3. oddemannen

  Polen 2015

  Godt skrevet broder!! Kjenner meg godt igjen i din beskrivels av hvordan du har det Skitt jakt i Polen..
 4. Jeg skal til Croatia på drivjakt 1-5 Januar 2016. Prøver å få inn et par mann til for å bli 10 mann totalt. Har aldrig jaktet i Croatia før, men har fått høre av flere at dette er et bra land for drivjakt på Villsvin. Området vi skal til har et snitt på 3.2 villsvin per mann og rekorden er på 4.3. Som er veldig bra!! Vi reiser med et selskap som heter check out croatia Send meg PM om du har lyst til å bli med.
 5. Er det normalt å ta med seg trofeer på flyet selv? Jeg har altid brukt Labrador Cargo jeg. Så lenge de ikke slutter å transportere våpen, er jeg ikke så bekymret.
 6. HAr brukt Foxpro.. Og det har fungert som bare f... Funker med hareskrik, men sjakalen har mange andre lyder som også har fungert veldig bra for oss. Vi pleier å jakte sjakal hver gang jeg er der nede, og det er alltid like spennende.
 7. Jeg har fått en hangup på gris, og ønsker meg Giant forest hog og Red river hog. Kan få begge artene i Sentral Afrikanske republikk.. Men det er jo ikke akkurat safe der om dagen. Har også lyst på en Lechwe, Nyala og en Waterbuck. Litt lettere å få tak i de.. Så det blir nok neste tur
 8. Har aldri levert noen dokumenter i Frankfurt. Når jeg derimot kommer til Johannesburg er det en helt annen historie
 9. Brukte Labrador Cargo sist og kommer til å bruke de igjen på den forsendelsen som kommer til høsten. Ingenting å utsette på de.. Proffe folk og bra priser.
 10. Jeg hadde noen fine år i Sør-Sudan som barn og fikk der smake på hvordan det er å jakte i Afrika på gamlemåten (Finnes ikke gjerder der, for å si det sånn . Har deretter vært både i Namibia og SA flere ganger. For meg har jakten i Sør Afrika (Eastern Cape) vært mye mer krevende, og spennende en de gangene jeg har vært i Namibia. Det har nok mest å gjøre med terrenget som er mer frodig, tett og kupert i Eastern Cape. I Namibia ble jeg også hele tiden pushet på at jeg skulle skyte fra bilen (Noe som ikke skulle falle meg inn). Det har jeg aldri opplevd i Sør Afrika.. Så det handler nok til syvende og sist mye om hvilket område du jakter i og ikke minst hvilket selskap du jakter med. Du har helt sikkert funnet en perle av en plass, og ingenting er bedre en når det klaffer
 11. Skal du til Namibia, er nok Opplev verden's Gras Hunting Ranchhttp://www.zingelasafaris.com/gras/ noe av det desidert beste som er å finne i det landet.. Jeg vet de har mange referanser i Norge som kan bekrefte dette, Så de kan du uten videre sjekke opp og ev kontakte direkte. Når det gjelder USA er jeg ikke så bevandret, men som mange andre påpeker hadde jeg aldri booket direkte med outfitter uten å sjekke flere referanser på forhånd. Om du klarer å finne en outfitter som du etter research og referansesjekk føler er bra har du mulighet for å få en mye bedre pris, siden det ikke er noen mellomledd som skal ha kroner.
 12. Den turen ble desverre en stor skuffelse for min del. skal ta å skrive et referat en dag jeg har litt tid til overs.
 13. Ville satset på Oslo -Frankfurt med SAS og fra Frankfurt til Johannesburg med SAA. Kan bestille hele reisen med SAA eller SAS. Aldri noe tull!!
 14. Prøv Gustavsen Jaktreiser - http://www.gustavsen-jaktreiser.no Christian har KUN veldig bra jakt.
 15. Flot!! Da reiser jeg ikke med de.. så er det avklart
 16. Veldig lurt å bestille direkte!! Det er hvertfall jeg tilhenger av, siden jeg ikke liker å legge penger i lomma til noen som ikke gjør en dritt forskjell. En flybilett kan man vel klare å bestille selv Nå er det såpass mange Nordmenn som har vært hos Jannie og Bollie at det må kunne sies at det aller beste er å bestille hos de direkte. Du får mer for pengene når du velger å gå utenom mellomledd, og det er mange som kan gå god for plassen, folka og jakten. (Inkludert undertegnede) http://www.zingelasafaris.com/gras/
 17. Høres bra ut det der. Si fra om dere trenger en ekstra mann til neste år da
 18. Kjøpte disse Danner Jackal støvlene før jeg reiste ned til samme område, best sommerjaktstøvler jeg har hatt i mitt liv. Utrolig lette og gode på foten. http://www.basspro.com/Danner-Jackal-II ... /10210239/" target="_blank" target="_blank
 19. Håper du får en strålende tur. Hils Marius så mye fra meg
 20. En av de desidert beste jeg har prøvd. http://www.jaktfall.no/produkt/vapen-sk ... orer-tofot
 21. Skal en tur til polen på drevjakt og har i den anledning skaffet meg en Sauer 303. Lurer på om jeg må demontere hele våpenet og ta ut "sluttstykket" på denne eller om det er en annen del som kan gå som vital del? Har hørt at avtagning avforskjeftet på en Browning er tilstrekkelig for at den ikke skal fungere. Er det også tilfelle med Sauer 303?
 22. Etter mange års nøling på sidelinjen, og mange timer’s gloing på jaktfilmer fra diverse drevjakter rundt om i verden har jeg nå tatt steget og bestillt meg en plass på en drevjakt jeg også. En kamerat av meg har vært på dette mange ganger, og har klart å overbevise meg om at dette er noe jeg må prøve. Jeg måtte "selvfølgelig" ha meg en halvauto på denne turen, og valget falt ned på en Sauer 303 Elegance i 9,3×62. Vi har fri avskyting på Villsvin, kronhind og kalv, samt tre hornbærende kron opp til 5 kilo. (Først til mølla) Jeg kjenner kun en av de som skal nedover, men har hørt mye om den gjengen og det skal vistnok være en veldig morsom gjeng å reise på jakt med. Hører de har noen plasser ledig dersom noen vil være med. Vi drar 14.nov og kommer tilbake 18.nov. Reisearrangør er mylla.no Gleder meg skikkelig!! Noen som har noen tips til en erfaren jeger som aldri har vært på drevjakt før?
 23. Har bestilt meg tur med Mylla 14 november. Det er noen plasser igjen dersom noen vil være med på årets desidert morsomste gjeng på en skikkelig drevjaktstur. Gleder meg sinnsykt!!!
 24. Er i ferd med å skaffe meg en sauer 303 i 9,3x62. Har derimot nå i det siste fått høre av mange at det bare er problemer med denne. Jeg håper dette kun er tilfelle med eldre modeller og at det har blitt bedre nå. Noen som vet om denne har blitt bedre med tiden, eller er det fremdeles masse problemer med disse? Er det noen som har noe positivt å si om denne?
×
×
 • Create New...