Jump to content

stian1991

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stian1991

  1. Hei. Har en 10 mnd grå elghund som vi slipte på elg i går. Han loser på sporene 200-300 meter bak elgen. Hva kommer dette av. Brukte han som bandhund under jakta med mange fine opplevleser. Fulgte spor lenge men fikk ikke kontakt med elg, virket som han ble frustrert når vi stoppet opp litt og begynte og lose. Virket som det samme skjedde igår når han ikke fikk kontakt med dyrene. Hva kommer dette av? Han har ikke hatt kontakt med levende elg før. Dette var første gang vi har slupet han på elg. Har fått tips om at vi må prøve og slippe han på elg, slik at han får kontakt med elg. Mvh stian
  2. lurer egentlig på det samme, men jeg har en 308 howa som jeg skulle ha fått kappet og monter lyddemper på. hvilken løpslengde vil dere anbefale?
  3. jeg skal.drar fredag og blir til søndag
  4. takk for svar , ble litt usikker siden det var bra med motstand
  5. hei. har nettopp fått meg ladeutstyr, og har starte og presset noen hylser, skal det være mye motstand når man presser hylsen opp i sizing dien? har stilt den inn slik som det står bestkrevet.
  6. har prøvd og ladet med en hornady 55 gr FMJ (224), får ikke tatt ladegrep med denne kulen i min 223, hvorfor? kulen er sett nok ned i hylsen, så den er ikke for lang.
  7. kan man bruke 224 kuler i kaliber 223?
  8. har et problem med at det ene reimfeste på børsa mi skrur seg løs etter at jeg har gått med børsa på skuldra en stund, jæv... irriterende. hvordan kan dette fikses?
  9. kan noen skjekke ladedata på en 35 grs v-max i kaliber 223 for meg, hva er anbefalt lading, og hva er max?
  10. er det denne 35 grs v-max kulen dere bruker, lurer på dette siden den har en litt annen form en for eksempel 40 grains kulen? https://www.midwaynorge.com/apps/eprodu ... mid=520110
  11. er det noen som har ladedata får sierra 55gr FMJ-BT Game King i kaliber 223? blir den først kulen jeg skal lade
  12. hei. er det noen som har erfaring med 147grs helmantelkule fra sellior&belliot, og er det noen som har ladedata til denne kulen i kaliber 308?
  13. hvor langt skal jeg kappet på 223 og 308? er det noen som har erfaringer om dette?
  14. lurer egentlig på det samme, men jeg har en howa lightning i kaliber 223, hvordan gjenging må jeg ha?
  15. hei. skal med tid og stund kjøpe meg en lyddemper. har sett på en a-tec tmm5, og det jeg lurer på er om denne kan brukes på både 308 og 223?
  16. har hørt at men kan gå på jervejakt med hagel vist med er 16 år, kan dette stemme?
  17. obs glemte og skrive at det var til en howa kaliber 223
  18. hei, lurer på hvilken ammunisjon dere bruker til harejakt og gåsejakt? bruker dere helmantel eller blyspiss?
  19. det er det jeg også har hørt
  20. lurer på hvor gammel man må være får og gå på jervejakt? syntes jeg har hørt at man må være 18år. kan dette stemme?
  21. hei. har nettopp fått ei howa 223. det jeg lurer på er om dere vet om noe jaktammunisjon som går likt med helmantel. vet at det kan vareier fra børse til børse. og at jeg må test dette ut i min børse. men har dere noen ammunisjon som går likt i deres børser?
  22. har bestilt ei howa lightning i kaliber 223. hvillken demper anbefaler dere til dette kalibret. og hvor mange skudd kan jeg ca skyte før jeg får mirage? legg gjerne ut flere bilder
  23. får man bare howa i 1:12 stigning? så dere tror at jeg vil klare meg med 1:12 stigning, hvist jeg skal jakte rev, kråker og litt rype? blir og bruke mest fabrikk ammo nå med det første, men skal kanskje innvestere i ladeutstyr etterhvert.
×
×
  • Create New...