Jump to content

Kerberos

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Kerberos

  • Birthday 01/04/1977

Kerberos's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Her har siste jaktdag gått totalt i vasken. Hadde store planer, jfr min tidligere tråd http://kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=20&t=12513 om førjulsjakt i østfold. I stedet er jeg ( resten av familien) syk hos svigers. Det er sannelig stas det Gledelig jul til alle sammen. Håper dere alle kommer til å smile bredt i den kommende "hva fikk du til jul" tråden
  2. Saken er den at i år så blir det jul hos svigers i østfold. Som kjent så utløser dette et behov for å slå i hel litt tid, og hva hadde vel vært bedre en dag på jakt. Er det noen av dere som har tips til offentlig tilgjengelige terreng? Utleie fra forreninger o l. Jeg er med på det meste så lenge det lar seg skyte. Har sett på dette http://www.inatur.no/infopages/00/18/15/57/Skogsfugljakt-i-Indre-OEstfold.html. Noen som har vært der, og er det en trivelig plass å gå? På forhånd takk.
  3. Har fremdeles ikke fått cden jeg betalte for i ca september!
  4. Minner meg litt om et program jeg så på TV for ørten år siden. Det var med Daniel Franck og Kari Traa på fisketur. Der får de servert noe de ikke vet hva er. I det de får vite hva det er, så spytter herr Franck maten over bord med en relativt fornærmet mine, mens Frk. Traa stusser litt, ser medlidende på sin makker og sier på beste vossamål. " Jaja, du e jo ikkje så vand med å få da i moen" (Innhold gjengis med forbehold om sviktende husk)
  5. Du tar Elgbikkja di og forer med Troll Hundefor http://www.troll-hundefor.no/public.aspx I 3 måneders tid. For å sikre best mulig resultat så bør den trenes grundig på spor samtidig. Har hørt at det skal være greit å begynne med småtroll. Kan kjøpes på http://smaatroll.biz .
  6. Sjelden jeg ler så godt mens noen skjeller meg ut Jeg har på ingen måte anbefalt Morakniv til troll. Men jeg ser at mine slutninger kan tolkes slik. I følge Mogens Jørgensen ved Institutt for Tusser og troll på UIS så var det en tollekniv unge herr Askvik la i vei med. På bakgrunn grunn av utsagn om familiens angivelige status (Det var engang en bonde som hadde tre sønner; han var i små kår og gammel og skrøpelig,) så gikk jeg ut fra at det var snakk om økonomiske løsninger, altså mora. Ser i etterpåklokskapens grelle lys at en slik slutning muligens ikke har livets rett i et vitenskapsteoretisk lys, og ser meg muligens nødt til å trekke den tilbake. Jørgensen ved UIS har dessverre hatt et lengre fravær fra stillingen sin, men jeg lover å ta dette opp med ham så snart han blir å få tak i. Edit: Dette er bare føleri fra min side, men jeg er ganske sikker på at Askvik Junior invisterte i en mer staselig kniv etter at han var ferdig med sin legendariske jakt. Men gutten tok alt det sølv og gull som i berget fans, og gikk hjem med. Med det kunne han alltid få betalt unna noe på gjelden. ( og kjøpt seg ny kniv smidd av det edleste stål i kongeriket )
  7. Mener å ha lest at han kompisen til Sako, Espen Askvik, anbefalte morakniv til troll. ( Hadde forresten vært ustyrtelig festlig å levere søknad på .700BFG med formål "trolljakt" til det lokale kammeret. Bare sånn for å sjekke responsen. Synd at det koster peng.)
  8. Så mye for å lese hele posten Da fikk jeg iallefall svar på det jeg stusset på. Håper det ordner seg med hagla di challenger, og at du blir fornøyd med den i det store og hele.
  9. Melder meg inn i debatten her. Min flett nye gyttorp har samme problemstilliga. Hvis jeg klikker øverste løpet først går nedre og. Hvis jeg klikker nederste går ikke øvre. Hvis jeg fikkler litt med avtrekkeren, slår sikringen av og på, eller skifter løp manuelt, går øvre av. Har brent av et par hundre skudd, og da går det helt smertefritt begge veier Har tenkt på at det muligens er en reklamasjonsgreie, men så lenge den skyter når den skal så er det fint. Hvilket løp jeg klikker først har liten betydnig for spredningen av ... klikket Edit: Leif was here
  10. Jeg har en Helsport fjelduk. Jeg bruker den stort sett som regnponcho og som underlag når jeg sitter / ligger på post. Jeg har aldri prøvd Jerven sin duk, så sammenligningsgrunnlaget er noe tynt. Jeg synes den er grei å sitte i på post, holder regnet ute og svetten inne, blir velig fort klam hvis jeg beveger meg, lite lufting med andre ord. Det eneste jeg direkte missliker er at "skuldrene" på ponchoen havner midt på overarmene når man står oppreist. Det gjør at det blir litt klossette og tungvindt å bevege armene. Kanskje ikke det mest gunstige på jakt Edit: Camoen ser du på bagen duken kommer i. Jeg synes personlig min i skogcamo ser litt "amatørmessig" ut, men kan ikke bdømme effekten av den. Hvis jeg blir avslørt er det vel stort sett min egen feil, ikke camoen
  11. Er det noen som har erfaring fra SRJF sine terreng ved Horpestadvannet. Jeg skal ut dit i nær fremtid, og det hadde vært både kjekt og nyttig å høre hvordan det er der ute. Både med tanke på skuddsjanser og andre triks.
  12. Vil ha det til at jeg tegna i starten av 2007. Kniven er en brusletto kniv, aner ikke hva modellen heter.
  13. Jeg tegnet abo på Jakt, og har fått en trivelig liten kniv som takk Jeg tegnet riktignok ikke gullabo med forsikring, men et "vanlig" med kun blad.
  14. Kerberos

    Eplesaft

    * Ut å høste epler* Mine kjære foreldre har en del epletre som de ikke tar så tungt. De plukker / samler så mye de gidder og leverer til Fuhr i Grimstad. Det er muligens en av de beste måtene å foredle elpler på. Drikkes iskald i varmt vær. Dere sørlendinger kjenner vel til de blanke flaskene med rød kork som selges rundtomkring.
×
×
  • Create New...