Jump to content

Øyvind999

Members
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Øyvind999

  1. Takk, så du hadde gjerne kjøpt TroyPAR igjen ? Eller ville det blitt ISSC ?
  2. Noen som kjenner til PAR og ISSC ?finner lite på nettet
  3. Noen som har formening om Troy Par 223 vs. ISSC PAR Delta 223 ? Hva anbefalles ? Er ISSC PAR Delta 223 også godkjent for jakt ?
  4. Takk for tips om rundskrivet, mulig ting da blir avklart
  5. Mener at hvis man allerede er DSSN medlem og eier aktuelt våpen så burde man kunne omregge uten ytterligere aktivitet. Kan jo sef. løpe på alle stevnene, men tidligere fikk man jo kjøpt rifle i praktisk med kun kurset. Deretter kom aktivitetskravet for å gjøre det litt vanskeligere. Siden man allerede eier aktuelt våpen skjønner jeg ikke aktivitetsbehovet i dette tilfellet, siden man har bevist at man er skikket og dette tross alt er en lov med tilbakevirkende kraft. Har ikke vært lett å sanke poeng siste 2 år med c19 hvis man er i risiko gruppe.
  6. Hei, Noen som har fått til å omregistrere jaktvåpen i halvauto, som nå blir forbudt etterhvert, til DSSN for bruk i programmene der ? Hva krevde våpenkontoret ? Hvis man allerede eier våpen og har eid de i mange år bør det vel holde å være DSSN medlem ? blir hevdet fra våpenkontoret at man trenger vanlig aktivitet osv. Dette ble vel i sin tid innført for å "sile" ut de useriøse og dermed kun gi de som virkelig er aktive våpnene. I dette tilfellet er man jo allerede eier av aktuelt våpen, så det blir litt søkt å kreve 2 års aktivitet ?
  7. Vært litt ute av forumet en stund, men jaktgarderoben er nå økt fra 6 til 8 våpen ? har ikke fått med meg at de har klart å rulle ut dette, men flott isåfall Da blir det to rifler til
  8. Lurer også på hvor dere kjøper ptg boltene ? Midway eller usa import ?
  9. Panhead, hvis man kjøper PTG bolt, hva må gjøres for å få den til å funke i rifla ? er det tilpassninger ? Hva betyr å lappe bolten ? Hva pleier det å koste å rette kasse og gjenger ?
  10. Som nevnt, hvis du ikke skyter praktisk så ville jeg tatt den vanlige !
  11. Er det noen som kommer til å føre denne i norge ??
  12. Holder på å montere ny kikkert. Ser at kikkert tuben foran kommer ca. 1mm over løpet. Holder dette ? eller bør det være mer ?
  13. Har kjøpt meg Kronograf. Ser feks elkjop og andre har billige kamerastativ. Har alle samme gjenger slik at jeg kan bruke et vanlig kamerastativ ?
  14. Hei, har en rifle gjenget til en reflex t8 demper. Dempern passer svært godt på og det er minimalt med motstand når jeg skrur den på. Har kjøpt en demper til av samme type som skal ha samme gjenger. Denne går imidlertid "tregt" på og jeg møter en del motstand når jeg skrur den på. Kan jeg ødlegge gjengene så lenge jeg bare bruker vanlig håndmakt ?
  15. Ja, tenker litt på å bygge en 338-408.
  16. Tenkte litt på Stiller 408 kassa, den er priset ikke så ulikt 338 kassa. Hos Hansen koster vel M78 kassa ca. 55k mot 15k for 338 kasse. Det blir dessverre for høyt for meg.
  17. Hei, fikk du hjelp av noen ved importen av kasse eller tok du den inn direkte fra Stiller selv ??
  18. Hei, har idag noen våpen i jaktgarderoben, men planlegger å starte med jaktfelt. Da er en Sauer 200STR et naturlig valg, jeg ønsker ikke denne registrert inn i jaktgarderoben. Må man være medlem av noen klubb / forbund for å få kjøpe rifle til jaktfelt med konkurranse/trening som behov ? Eller holder det å være registrert i jegerregisteret ?
  19. Øyvind999

    Blaser Tactical 2

    Er den utformet likt på begge sider så links skyttere kan benytte den ?
  20. Låner tråden litt, er det samme sluttstykke på 6,5 og 308W slik at man bytter kaliber bare ved å bytte pipe ? Er pipebytte på str noe man kan gjøre selv ??
  21. Hei, jeg har en rifle i kal 338 lm. Denne har idag en begrensning på maks COAL på ca. 92-93mm (både kammer og magasin). Jeg ønsker imidlertid muligheten for en noe lengre COAL når jeg lader 300grs kuler. Jeg vurderer derfor å kjøpe inn nytt Seekins underbeslag og magasiner som muliggjør lengre COAL (opp til ca. 100mm) Jeg har da følgende spørsmål: 1. Er det kurant for børsemaker å "borre" opp kammer slik at jeg kan få inn patroner med lengre COAL ? 2. Vil jeg få dårlig presisjon på patroner som feks får 3-4mm kortere COAL enn maks mulig ? (feks ladning av 250grs jaktkuler).
  22. Mener Practac skulle ha ca. 26k for 5-25x56 når jeg snakket med de. Den koster vel ca. 3000USD pluss porto og mva i USA, så da er vel Practac eller import den beste løsningen.
×
×
  • Create New...