Jump to content

blåmann

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by blåmann

  1. Det beste navnet på en Ha rra bikkje må da være Taxi. Så kan folk kikke litt rart på deg når du renner rundt i skauen og roper etter Taxi..
  2. Er det mange her inne som sliter med at rekvidden på mottakeren blir vesentlig dårligere? Har hørt at WHF mottakeren er såpass nærme jaktradio frekvensene, at det ved "nær" sending fører til at denne brenner. Dvs. Jaktradioen sender så harde signaler at mottakeren i håndenheten brenner. Derfor skal man ha min 2 fot mellom jaktradion og håndenheten.
  3. Legger ut litt bedre bilder av bukkene Bukk nr1. veide 68kg Bukk nr.2 veide 82kg
  4. Hei. Noen som har brukt for en ny jakt kammerat? Har en uke med ektra ferie da reinsjakta gikk litt for glatt i år. Kunne tenk med en tur på hjorte jakt om noen ville tatt meg med. Har godkjent ettersøkshund, og innskutt rifle.
  5. Da har Blåmann vært på storbukk Jakt. 3 Dagers jakt ved snøhetta, 2 store bukker med i bilen hjem. En god kikkert er gul verdt! Men det bestei år må ha vært kamo`n jeg kjøpte vfra Norteam, Fjellheimen. Denne anbefalles til alle som ønsker å komme litt nærmere reien de skal skyte!
  6. Ble Fritt under 50 på meg i år, ved Ringebu. Noe flere som skal hit på jakt i år?
  7. Holder til i Rygge, men har jo bil... Så er flyttbar.
  8. Hei. Noen i Østfold her som kunne tenke seg å be meg med på Rådyrjakt? Stiller med hund og børse!
  9. Så klart har jeg sjekket at det ikke finnes noe møkk i kontakt punktene, Jeg demonterte den jo, for å sjekke kablene i tillegg....
  10. Hei. Jeg har skikkelig problemer med å få min Amerikanske DC 30 til å lade. Før har det hjulpet og slå den av og på, og så i laderen. men i dag er den helt vrang. Jeg har åpnet den, og alle ledninger sitter der de skal og de er ikke knekt. Flere som har vært borti samme problem? Noen tips?
  11. Jeg har blå, men det tror jeg du kan slite med å få tak i i Norge. Er bare 32 eksemplarer av arten her til lands. Sats på en de to andre du har nevt, men pass på at linjene er bra.
  12. Flesteparten av oss som kjøper fra USA handlet jo Astro i fjor. For da å få DC 30 på samme frekvens som vi har i motakeren må vi jo handle den fra USA. Skulle jeg handlet i dag, ville jeg helt klart kjøpt den Norske.
  13. Da er vel bare å gå inn på meny å aktivere det da...
  14. Bare å trykke forskitig på av/på knappen det...
  15. Farlig detta, da bestilte jeg meg en DC 30. Bare håpe den er her inne 25 september da:-) og at den ikke er på samme kanal som den til ryggen som jeg har fra før av
  16. Bare en måte å spørre på. Bare spørr for å se om det kan være noen "beste foreldre" i samme slakt med min.. Men hvorfor hentet dere ikke inn fra to forskjellige kull? da hadde man jo fått inn to nye linjer i steden for en?
  17. Hei. Du har vel ikke lyst til å legge ut stamtavlen til diss to nye blå? Men om jeg har skjønt alt rett, så tok dere inn to tispevalper fra samme kull?
×
×
  • Create New...