Jump to content

steppdeck

Members
  • Posts

    360
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by steppdeck

  1. Hei, har drevet litt med compound bue siste åra å har tatt over en pse stinger x demontert. Har forsket litt på hvordan man spenner opp buen for å hekte på streng men dette er i overkant avansert for meg. Er det noen i Trøndelag som kan hjelpe til med dette mot en dose Vipps? Mvh Sven Erik Hansen
  2. Bestillte kuler fra sportwaffen-schneider på nettbutikk. La en sånn 10x600 pakke med 4.4 mm kuler i handlekurven. Så snakka fruen til meg... halvdement som jeg er trykkte jeg en gang til og gjennomførte betaling uten å tenke meg om. Så her om dagen kom det 12000 kuler i posten, 1100-1200 kroner sånn ca for alt med frakt osv. Jeg kommer til å bruke litt tid på å skyte vekk 12000 kuler.
  3. Her var mye god info. Har nettopp tatt over et Haenel 49a i skytbar stand.
  4. Prøvde å søke men finner ikke noe om det men lurer på om det går an å bruke A-tec sin hagledemper på en baikal taiga med løse choker? Er klar over at rifleløpet da ikke kan benyttes;o)
  5. Flott tråd! Og flott båt
  6. Tar ikke sjansen på "utenfor-skapelig oppbevaring" på annet en 4.5 mm
  7. Mine luftbørser i 22 og 6'35 er låst inne. Ikke at de er registrerte men de er ervervet lenge før det kravet kom og heller ikke brukbare på noe vis annet enn affeksjonsverdi og pynt... men skulle de bli stjålet fra heimen og jurist hadde gått seg på at de var oppbevart utenfor fg godkjent skap så hadde han driti lårtjukt i at børsene var stjålet og heller nyttet anledningen til å renske meg for jaktvåpen og konkurranse våpen for det hadde vært enklere enn å få straffet en kjeltring.
  8. jeg har to. Et makan som på bildet og et forniklet med ladearm av messing og den armen er dessverre knekt. Verdien tror jeg ikke er all verden her hjemme hvor det står noen rundt om enda men for utenlandske samlere kan de sikkert være verdt det en er villig til og betale for et relativt sjeldent norskprodusert luftvåpen. Jeg kommer nok til og beholde mine lell om de må ta opp plass i et fg-godkjent skap
  9. Runbo kommer med 4G snart og H1 med 4 watt radio.
  10. Sendte mail til Søilen og foreslo dette nå i morges Lindskog. Så får vi se hvor det går
  11. At luftvåpen over 4.5mm er registreringspliktige vet jeg, men at løpslengde skulle være kritisk det er over min fatteevne ja. Hadde jo en fin og presis HW97KT men solgte tilbake til tidligere eier... men ny skal jeg ha! Er det en mulighet å "dra en Alm's" å bestille med en fastlodda lyddemper for å komme rundt kravet om løpslengde?
  12. Man søker & finner overskrift som passet ihvertfall. Bestillte en HW97KT i 5.5mm og fikk telefon i dag fra butikken om at den ikke kunne leveres pga for kort løpslengde ifølge rundskriv fra pod. Paragrafryttere Søylen lovte dog å gå en runde med øvrigheta for å få levert. Hvilke 5.5 mm underspenner eller sidespenner fjørluftbørser til trening har 40 cm eller mere løpslengde og har god kvalitet?
  13. Det værste jeg vet er å glemme å slå av lyden på mobilen... samt all kjeft en får for ikke å svare umiddelbart når en sitter på post. Måtte elghundene pisse ned de som ikke er fornøyde med at jeg ringer tilbake ved anledning Ellers er alt unødig mas på jaktradio en god nr to
  14. Artig at du tar vare på en sånn, har selv en 631 som taes frem av og til for litt kos i kjelleren. www.progunner.se kan ha noe deler, og www.airgunworld.org har mye nyttig om stell, vedlikehold, og mekking på gamle luftbørser.
  15. Får ikke bildelinken din til å virke;)
  16. steppdeck

    Punt

    En vakker dag skal jeg prøve en sånn
  17. Får du børsa av ryggen uten å av med sekken? Isåfall skal jeg prøve en sånn og.
  18. Jeg har fjellduk også, den virker mere bråkete, litt tykkere stoff i jakka tror jeg.
  19. Jeg kjøpte Mountain Man jakka uforet med lårings nå for 14 dager siden. Mer enn varmt nok med en ullgenser og forsvarets lang vinter under pluss feltbukse men blir fort klamt når jeg går motbakk uten å bruke luftemulighetene. Derfor jeg valgte lårings fremfor bukser og. Jakka rekker langt nok ned. Vi har hatt litt regn i midt norge siste dagene så jeg har fått prøvd den. Ble litt fukt i radiolommene men det kom sikkert like mye av at jeg fikla inni der hele tia med våte never, den antenne og ledningsgjennomføringa virker tett nok for kondens når jeg ikke rota inni lommene. Støyer ikke så mye synes jeg, mindre enn jeg forventet faktisk. Kjøp med en boks Kiwi Camp Dry, tok fort inn litt vann gjennom "skjørtet" når jeg satt lenge. Skal kjøpe den forede versjonen og hvis jeg får råd før jul, tror ikke den kommer til å føles like klam?
  20. Har samme våpenet jeg og, slet med å få samlinger til å begynne med men Jsb exakt kuler (husker ikke vekta) mye skyting og noe seig og tung olje (omega 902 om jeg husker riktig, nesten umulig å få ut av dunken...) på fjøra ga meg samlinger ned mot 15 mm på 25 meter med godt anlegg pluss at jeg måtte ha nøyaktig samme stilling på skrotten for hvert skudd. Jeg tror trikset er å få minst mulig vibrasjoner i våpenet under avfyring.
  21. Takk for tipset Gullvingen! Men stempler har de ikke. De skal prøve å skaffe så får man se hva som dukker opp etter hvert;o) Delene fra progunner kom i hvert fall i går, de måtte bestille D65 delene fra Diana så derfor tok det litt tid. Etter grov bannskap&trusler om dypt og salt vann i fjorden her ute har jeg klart å skifte pakninger og fjører på D65, det manglet pakning på balansestemplet så tennene på stemplene har tatt litt stryk men ikke verre enn at børsa fungerer en stund, pakningen i front falt ut i 17 deler når jeg dro ut stemplet og tilta sylinderen i været. Jeg blir nok beæret med en runde til for overflatefinshen i sylinderen er grov, i lyset fra en penn-light så jeg tydelig på innsia hvor skinna til diopter og rammen til avtrekk var sveist fast. Hullene i bunn av sylinder var og røffe med pakninga når jeg vred stemplet inn. Så honeverktøy er på handlelista nå. Jeg lærte mye i denne omgangen. Jeg sto ute på hushjørnet nå og skaut på en pappbit på 15 meter, 1.5" samling så jeg har noen fine vinterkvelder i vente Nå må jeg vaske spisestuebordet
  22. Da lærte jeg noe i dag og!
×
×
  • Create New...