Jump to content

På-sporet

Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

På-sporet's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvis jeg forstår det rett så er gaupejakta for region 6 over hvis det blir felt 4 hunngauper når en ser bort fra områdene: 3, 10, 11 og 15. Har følelsen at det blir mange jegere som det blir ei kort jakttid på i år!
  2. Miljøverndepartementet eller rettere sagt Heidi skal vel si sin mening først Så får vi se hva hun kan finne på.
  3. Mye gaupe på Stord? Ikke sett noen så langt.. Poenget mitt er igrunnen at dette vil bli brukt som et påskudd til å desimere gaupebestanden. Jfr fosenhalvøya... Det blir for dumt å blande Fosenhalvøya inn i dette! Det er tragisk å miste en hund og det gjør meg forbannet at noen synes det er greit!!
  4. Vi får vel stole på "eksperten" på området. Eller ikke.....? Selv har jeg mine egne tanker om saken!! http://www.expressen.se/nyheter/1.24058 ... igt-starkt"
  5. Se video: http://www.videoita.fi/video.php?id=492
  6. Vanvikan å ryktes det ,om det ikke er samme det prates om ?? Jeg opplyser kun kommune når det gjelder gaupefall og rykter!
  7. Det går rykter om gaupefall i Leksvik i dag.
  8. Det går rykter om gaupefall i Verran i dag. VM-laget er i VM form!
  9. Kan ulvens tilbakekomst godskrives dette? http://www.abcnyheter.no/node/125761
  10. Ett kurs i gaupejakt er avholdt. Følg med på:http://www.rovdyr.org"%20target="_blank
  11. Ja, vi får håpe det roer seg med vær og vind å at det ikke blir skareføre. En må jakte når det er gode forhold og når gaupa er der! Det er det ikke hver helg i områdene rundt Vanvikan. Så da må en ta i bruk dagene midt i uka hvis en skal lykkes. Den familiegruppa har nok gått øst og er nok i området Hindrem/Kråkmo/Leksvik nå. Er enig med Stykkjunkeren! Jeg tror det skal bli vanskelig å få godkjent flere enn den ene familiegruppa som holder til i området Leksvik/Kråkmo/Vanvikan/Rørvik. Gaupemor kan jo legge igjen en eller begge ungene enkelte ganger så det ser ut som at det bare er ett dyr eller to dyr i følge også. Vi får håpe noen klarer å fa tatt det dyret som er igjen på kvoteområdet 16 før den 15 februar. Det er da tilleggsdyrene blir delt ut. Så stå på jegere!
×
×
  • Create New...