Jump to content

sako_35

Moderators
  • Posts

    2,693
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by sako_35

  1. Vi har nå fått inn en trackerbrikke i Wehuntappen, og nå må man oppgradere fra standard til premium eller hva det heter, for å se hunden, forskjellen jeg har merka i helga, da en gpsbrikke fra wehunt har tryna og hundefører har kjøpt ny brikke som det står Tracker på. 

     

    Sako_35

  2. Her skal jeg synse litt, da jeg har erfaring. 🙃 Ble kjørt inn en gang for beruselse, etter fylt 30år, fikk ikke noe forelegg, men gratis kost og losji den natta. Spurte om jeg ville slite med å søke mer våpen, de bare flira i arresten, og sa at det var ingen fare, før de slapp meg ut på morgen! . Så jeg tror nok du vil få tillatelse, så lenge du ikke har noe vold i den saken. Lykke til.

     

    Sako_35

    • Like 2
  3. Du sier lite om hva slags type leilighet du bor i, som utleier hadde jeg satt pris på å bli spurt av leietager om slike ting, og at leietager ikke tar seg til rette. 

    Har en leilighet med mye gammelmur, som er porøs som ett helvete, så ville vært dårlig butikk å prøvd å borre der. I gulvet er det betong, så der hadde det vært mulighet. 

    Har en nyere leilighet der er det stort sett gipsvegger, og lite mothold, og vannbåren varme, så å borre der er lite lurt.

     

    Så tenk deg godt om, før du gjør noe slikt uten samtykke fra utleier. 

     

    Våpen skal oppbevares i leilighet/hus, ikke i noe kjellerbod, der er det jo alltid kjeltringer som finner veien inn, en eller annen gang. 

     

    Så det beste er da, å få kjøpt våpenskap på +150kg, som du da slipper å bolte fast. 

     

    Sako_35

  4. Handla inn noen kikkerter siste år, og solgt unna en, veldig glad i de med lav forstørrelse i de senere åra, så litt nytt og litt brukt, dvs si 1 ny og en brukt. Aldri angret på de valgene, har også andre ting som vurderes oppgradert litt i kvalitet, men får se i 2023, usikker på hva skatteetaen mener jeg skal skattlegges, er redd for smalhans med styrende regjering. 

     

    Sako_35

  5. Takk for svar. 

     

    Ja avtrekket blir tungt etter en stund, vært bra en periode etter justering hos børsemaker, men så går det tilbake til å bli tungt. 

    Ser at det kan finnes trykkpunktavtrekk for Sako i omløp, da har jeg jo noe å strekke meg etter der, ønsker jo i grunn å kunne også bruke denne rifla på jakt igjen, men med noen uheldige episoder med rifla, så ble den banebørse i steden, der er det jo bare blinken som får gjennomgå med dårlige avtrakk fra min side. Har Blaser R8 og Sauer202 som er med på jakt, der er det ikke de avtrekkutfordringene. 

     

    Sako_35

  6. Hei.

     

    Føler med deg, tok min dachs 9 november, han ble 15år, 3 mnd, så siste mnd at han hadde flere dårlige dager enn gode, og siste 2 ukene fikk han mer og mer trøbbel, så reiste til dyrlegen den dagen. Han tok en sjekk, og suselyden på hjerteklaffen var nå så stor, så kunne kollapse når som helst var konklusjonen. Og for meg var det valget avgjort, den dagen han hadde flere dårlige dager enn gode, skulle han få slippe. Og ja, tapet av han er stort, jeg begravet han i skogen her jeg bor 2 dager senere, og han har løpt etter rådyrene i store deler av sitt liv. Så tapet er fortsatt der, stadig bortom gravplassen hans, og slår av en prat. Men han fikk hvile, og ikke noe mere smerte, var viktig. 

    Skal ikke ha mere hund i denne omgang. Jeg er heldig, har en nabohund som står i hundegård, som jeg kan ta ut når jeg vil, og gå tur med, se om jeg ikke kan komme i gang med blodsportrening med henne igjen snart, håper hun er blitt litt mere moden. 

     

    Sako_35

     

    • Sad 1
×
×
  • Create New...