Jump to content

tech357

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About tech357

  • Birthday 03/05/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tech357's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har fått en forespørsel om å bli med på drivjakt i Polen /Masuren jan 2015 av en tysk venn. Turen er arrangert av Jagdbüro G. Kahle Er det noen her som har noen erfaringer med dette byrået? http://www.jagdbuero-kahle.de/
  2. Kan du fortelle hvor du fikk tak i dem? Jeg har også vært på jakt etter disse, men ga opp da jeg fikk beskjed fra Norma om at det ikke fantes.
  3. Hei. Jeg har en Winchester i 7mmRM som jeg har bestilt nytt løp til, men jeg trenger råd når det gjelder valg av ny stokk. Har følgende krav/ønsker: Lett justerbar/høy kolbekappe (pga høy kikkertmontasje) Ønsker anbefalinger og link til hvor jeg kan få kjøpt den.
  4. Hei. Jeg har en tysk venn som lurte på om jeg kunne ordne med elgjakt til han og hans far til høsten. Derfor så lurer jeg på om noen har forslag til hvor jeg kan finne/søke på dette i Norge og Sverige. Der bør være ett terreng hvor de har gode muligheter til å få en elg hver, og til en rimelig penge. De er begge erfarne jegere på Hjort og Villsvin. Er takknemlig for alle forslag.
  5. Jeg kjøpte fra denne selgeren. Kom på 61 $ ink frakt. De har fremdeles 3 igjen. Førstemann til mølla.... http://cgi.ebay.com/HOWARD-LEIGHT-ELECTRONIC-EARMUFF-SHOOTERS-HUNTER-GREEN_W0QQitemZ380152529150QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5882db40fe&_trksid=p3286.m20.l1116
  6. Gratulerer med den fine jaktturen. Er det lov til å spørre hvor mye turen kom på alt i alt? Må begynne å spare
  7. Skal til Tyskland på jakt i August, men lurer på om det er lov til å bruke lyddemper. Skal jakte om natten, så jeg tenkte det kunne være en fordel med mindre munningsflamme. Er det noen som vet ?
  8. Her får du den til ca 1500.- http://www.rothervalleyoptics.co.uk/zei ... d3046.html
  9. Hei. Skal ha meg en ny kikkert til nattjakt på villsvin, men ønsker også å bruke den på smygjakt. Er derfor litt opptatt av vekt/størrelse. Har sett litt på en Minox Kikkert HG 8,5x52 BR eller 10X52 som veier under 800 gram. Kan skaffe denne fra USA til ca 4500. http://www.scandinavianphoto.no/product ... id=7854436 Spørsmålet mitt er om det er noen som har erfaringer med denne, og er Zeiss/Leica, osv så mye bedre att det er verd å bruke 10000 ekstra på dem?
  10. Hei, Er det noen som har brukt VX-6 Commander programmet til å programmere VX-6 radioen? Har litt problemer med å finne ut hvordan jeg skal legge inn duplex kanaler(noen av sikringskanalene). Er det noen som vet hvordan? Eller som har en ferdig oppsatt fil med jakt og sikring kanaler?
  11. Er det noen som vet hvordan man skal gå frem for å klage på dette? Jeg har jo allerede betalt for delene.
  12. Hei folkens. For en tid tilbake bestilte jeg noen deler til min Dillon 550 presse fra Dillon i USA. Det var noen skruer og andre reservedeler til pressen. Delene kom til norge mens jeg var på ferie, da jeg kom hjem etterlyste jeg dem hos posten, fikk da beskjed om at delene var returnert av Tollen, siden det var våpendeler. Stemmer det at en ikke kan kjøpe disse fra USA? Er det noen som har erfart det samme?
  13. tech357

    Trenger PCB

    Hei. Send meg email adressen din så skal jeg sende deg versjon 2.03. husker ikke hvor jeg fant den.
  14. Takk for alle svar folkens. Er det noen som har erfaringer med Åkrafjorden jakt (http://hjortejakt.info/) eller Sveiobonden?
  15. Er opprinnelig fra Sørlandet, men bor i Ålgård utenfor Stavanger. Har ikke noe imot å reise litt, bare mulighetene er gode
×
×
  • Create New...