Jump to content

Busemann

Members
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Busemann

  1. Denne trenger jeg også et magasin til
  2. Ikke helt det du spør om men, hvordan får man oppdatert quickload, jeg har versjon 3.6?
  3. Ok, da må jeg kanskje undersøke den saken, får se hvordan ringene fra jaktogfriluft passer først, hvem er Dag Ove Ward forresten?
  4. Vil det da si at det går med lave ringer?
  5. Hva har du gjort her da? Er dette en original blaser montasje? Har bestilt noen ringer fra jaktog friluft nå, skal vist vere tilpasset til 4-16x50
  6. Hva må til for å montere zeiss fl 4-16x50 på en R8 usikker på om det går med høye ringer siden den har en klump under kikkerten,noen erfaringer?
  7. Dette gjorde jeg selv brukte et kosteskaft med sandpappir på,funka fint
  8. Noen som vet hvilke gjenger/dimensjon det er på skruene som står i løpene på R8?
  9. Ja jeg synes det var litt rart at det skjedde, får ta det opp med Jakt og Friluft der jeg kjøpte løpet.
  10. Angående moment på løpsskruene har jeg en kjedelig erfaring å dele, skulle montere .300winmag løpet og da klarte jeg å dra den ene skruen ut av løpet.. hva gjør man med det, noen som vet hvilke gjenger som er på disse skruene? det kan se ut som at det var gjengene på skruven som gikk, håper gjengene i løpet er greie, tenkte å få tak i en gjengetapp og friske opp og forhåpentligvis skru inn en ny skruv. Ny skrue er det hyllevare? Må bruke momentnøkkel heretter, er det 11NM som er rett moment? Smurt eller tørr skrue?
  11. ikke sikker på hvordan tre stokken er, men jeg har en R8 proff, denne kjøpte jeg med et .308 løp i standard tykkelse. Nå kjøpte jeg et .300winmag løp i semiweight, dette løpet passet ikke inn, men jeg brukte et kosteskaft og limte på et 80 papir, noen runder med dette i løpskanalen og litt dremeljobbing så ble det plass.
  12. Kjøpte denne sekken men etter litt prøving med børsa i sekken så ble det til at jeg leverte den tilbake, fungerte veldig dårlig med demper, hengte seg opp, og bare klunder når jeg skulle trekke børsa. Gikk heller for en QRR sekk, stort sett veldig godt fornøyd med den.
  13. Noen med anbefalinger på nøklingsknapp oppimot teleslynge,gjelder hunter f1?
  14. Se der ja da blir det til å kjøpe inn et parti, har trua på dette, skyter både .308 og .223
  15. Er CFE 223 å få kjøpt, evt hvem fører dette?
  16. Da mistenker jeg du jobber bak disken på wingevåpen
  17. Jo det kan jeg begrunne: Det startet med at jeg sendte mail til de om en søylebedding av en tikka inn i en GRS jaktfeltstokk, fikk faktisk svar dagen etter med pris og at de kunne ta jobben straks børsa ankom Winge. Så langt bare bra. Med det slutter den positive omtalen. Jeg sendte børsa ned og tenkte ikke mere på saken. Da det var gått to uker begynte jeg å ringe og maile, kom av og til i kontakt med de, med lovord om at børsa straks var ferdig. Men snakk om løgn og lureri, når den du snakker med i telefonen sier at de skal ringe opp igjen, så forventer jeg faktisk at det skjer, mulilg jeg forventer for mye..Det tok over tre mnd før børsa kom tilbake, da uten at børsa var søylebeddet, de hadde da kun beddet fast rekylklakk og bakre skjefteskrue. Sendte 23 mail og ringte minst det dobbelte.. Etter at børsa kom var jeg så lei av å vente at jeg ikke tok meg bryet i å kontakte de noe mere å klage på jobben. Så dette er en butikk som absolutt fortjener negativ spalteplass i et slikt forum!
  18. Winge våpen er den absolutte værste dritt butikken jeg noensinne har handlet med! Når du uttaler deg såpass skråsikkert, og med tildels kraftig ordbruk, kunne det kanskje være en idé å innvie oss andre i hva som har forårsaket dette standpunktet? Jegermeistern.
  19. Bestilte en kabel fra dette nettstedet, dette var til en Hunter F1, denne kabelen fungerer ikke oppimot denne radioen. Returnerte kabelen med spørsmål om de har kabel som passer sammen med teleslynge, og det har de da ikke.
  20. Busemann

    5,6x52r

    Børsa ble solgt, og da gikk alt jeg hadde av komponenter også. Fikk aldri noe skikk på dette kaliberet, for lite kuler å velge i på markedet
  21. Er det ingen som vet dette da?
  22. Noen som kjenner til hvilke av andre jaktradiomerker jeg kan bruke utstyr fra?Tenker da serlig på monofon, slik at jeg får koblet sammen med teleslynge. Har søkt litt rundt men finner stort sett ut at Hunter sin monofon går ut av produksjon..
  23. Tysk 4 med opplyst senter, mener det er 4-0
  24. Denne kikkerten har jeg hatt i to år nå, har bare godord å si om denne kikkerten, har også en 3-12x56 Unipoint. Nå har ikke jeg testet noe grundig oppi mot andre, men jeg har også en zeiss 2,5-10x50 classic, denne uten lys. Jeg kan ikke si jeg ser noe forskjell på disse
×
×
  • Create New...