Jump to content

Busemann

Members
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Denne trenger jeg også et magasin til
 2. Ikke helt det du spør om men, hvordan får man oppdatert quickload, jeg har versjon 3.6?
 3. Ok, da må jeg kanskje undersøke den saken, får se hvordan ringene fra jaktogfriluft passer først, hvem er Dag Ove Ward forresten?
 4. Vil det da si at det går med lave ringer?
 5. Hva har du gjort her da? Er dette en original blaser montasje? Har bestilt noen ringer fra jaktog friluft nå, skal vist vere tilpasset til 4-16x50
 6. Hva må til for å montere zeiss fl 4-16x50 på en R8 usikker på om det går med høye ringer siden den har en klump under kikkerten,noen erfaringer?
 7. Dette gjorde jeg selv brukte et kosteskaft med sandpappir på,funka fint
 8. Noen som vet hvilke gjenger/dimensjon det er på skruene som står i løpene på R8?
 9. Ja jeg synes det var litt rart at det skjedde, får ta det opp med Jakt og Friluft der jeg kjøpte løpet.
 10. Angående moment på løpsskruene har jeg en kjedelig erfaring å dele, skulle montere .300winmag løpet og da klarte jeg å dra den ene skruen ut av løpet.. hva gjør man med det, noen som vet hvilke gjenger som er på disse skruene? det kan se ut som at det var gjengene på skruven som gikk, håper gjengene i løpet er greie, tenkte å få tak i en gjengetapp og friske opp og forhåpentligvis skru inn en ny skruv. Ny skrue er det hyllevare? Må bruke momentnøkkel heretter, er det 11NM som er rett moment? Smurt eller tørr skrue?
 11. ikke sikker på hvordan tre stokken er, men jeg har en R8 proff, denne kjøpte jeg med et .308 løp i standard tykkelse. Nå kjøpte jeg et .300winmag løp i semiweight, dette løpet passet ikke inn, men jeg brukte et kosteskaft og limte på et 80 papir, noen runder med dette i løpskanalen og litt dremeljobbing så ble det plass.
 12. Kjøpte denne sekken men etter litt prøving med børsa i sekken så ble det til at jeg leverte den tilbake, fungerte veldig dårlig med demper, hengte seg opp, og bare klunder når jeg skulle trekke børsa. Gikk heller for en QRR sekk, stort sett veldig godt fornøyd med den.
 13. Noen med anbefalinger på nøklingsknapp oppimot teleslynge,gjelder hunter f1?
 14. Se der ja da blir det til å kjøpe inn et parti, har trua på dette, skyter både .308 og .223
×
×
 • Create New...