Jump to content

MortenGB

Members
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MortenGB

  1. Nærmer seg nå. Hvor jakter du da?
  2. Noen som har en demper å anbefale til Remington 700, kal 30.06, med tynt løp. Ønsker at den skal dempe mest mulig, og bygge minst mulig fremover løpet.
  3. Er det nødvendig å kjøpe "Bedding studs", eller finnes det andre måter å gjøre jobben på? Forslag mottas med stor takk! http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... /713000098
  4. Hei Nettopp mottatt en ny GRS stokk til min Remington 700 i 30.06. Noen som har erfaring med bedding av denne stokken? Skal bedde for å unngå sprekker pga rekyl. Fremgangsmåte mottas med stor takk!
  5. Hei Hvor mye justering må til av magasin for at 30.06 passer i 300 AICS magasin?
  6. Noen som har erfaring med dette kittet fra Cabelas? Tenker på et til min 700 ADL i 30.06. Vil det gå greit å kjøpe dette fra USA mtp. importregler? http://www.cabelas.com/product/Kwik-Klip-Remington174-Model-700-Clip-Conversion-Kit/741478.uts?Ntk=AllProducts&searchPath=%2Fcatalog%2Fsearch.cmd%3Fform_state%3DsearchForm%26N%3D0%26fsch%3Dtrue%26Ntk%3DAllProducts%26Ntt%3Dremington%2B700%26WTz_l%3DHeader%253BSearch-All%2BProducts%26x%3D0%26y%3D0&Ntt=remington+700&WTz_l=Header%3BSearch-All+Products
  7. Vurderer å kjøpe en Boyds Praire hunter laminat til min Remington 700. Noen som vet om den pad'en på original stokken går an å flytte over, og vil den passe? (Synt stokk)
  8. Hei. Er bytte av avtrekk og ombygging til magasinbrønn nnoe man kan klare å gjøre selv på en 700 ADL, uten at det går ut over sikkerhet?
  9. Ja...ble overrasket og glad over den gaven. Den vil nok være med på jakt i mange år!
  10. Her er min kopp som skal varme min skrott under mang en jakttur! Før og etter bilde: Emnet fant jeg selv, men koppoen ble laget av en på jaktlaget.
  11. Hei! Går og venter på en Weihrauch HK77. Kunne tenkt meg en Weihrauch kikkertsikte på denne. Noen som vet av noen nettsider hvor jeg kan bestille?
  12. Dette er forøvrig pbgv Thea, etter NJ(D)CH Thyra og NUCH NJ(D)CH Arkero´s Robuste Arko. Eier: Hugo Henriksen i Mo i Rana. Den hunden der, Thea, er veldig lik sin far, Arko!
  13. Vet hvordan den følelsen er... min PBGV forsvant under jakt den 6/11.
  14. Jeg styrer unna.... blir PBGV valp uttpå vinter/vår i stedet. Har snakket med oppdretter nå, og er satt på liste.
  15. Hei. Har fått tilbud om å overta en 2,5 år gammel beagle hanne. Han har til nå ikke vist noe interesse for rådyr. Kan beagle være sene med å "våkne", sånn at det kan være håp for at den kan bli en god rådyrjager?
  16. Ser ikke ut som jeg får se hunden nå mer. Noen som vet om noen PBGV valpekull som er planlagt? Bruker det å være lang venteliste? Bor i N-trøndelag.Forrige gang jeg kjøpte kvalp, var jeg så heldig å få førstevalget i ett kull etter gode linjer, her i bygda.
  17. Ja, har snakket med han. Tore er fortsatt savnet.
  18. Det er nå lett konstant hver dag siden min 5 år gamle PBGV hanne, forsvant i Mosvik på søndags formiddag (06/11-2011). Det meste av utmarksgjerder er gått over , samt det meste av terreng i nærheten. Begynner å miste troen på å se hunden i live nå!
  19. Var på en sykkeltur med sykkelhenger for ett par dager siden. Hengeren ble fyllt opp med telt utstyr. Veide vel rundt 40 kg. Veldig greit å sykle med....bortsett fra i motbakker. Syklet vel rundt 20 mil, for det meste på asfalt. Motbakkene ble dryyyge etter hvert!
  20. Noen som vet størrelsen på RCBS hylseholder som passer 7,57R? #=??? Takk for svar!
  21. Jeg kjøpte kombi pga at jeg har gått glipp av flere muligheter på rådyr, når jeg gikk på jakt med hagla. Og når jeg har gått med rifla har jeg gått glipp av flere muligheter på skogsfuggel. Så får vi se til høsten da, om investeringen gir noen avkastning.
  22. Da står kombien i skapet...og våpenkort kom med posten i dag. Det ble en Diamond i kal. 20/7,57R.
  23. Fin børse! Blitt noe rådyr med den da? Har selv nettopp anskaffet kombi til rådyrjakta. Skal ikke bruke kikkertsikte på den, men kun bruke de faste siktene. Men er spent på om det går å skyte opp uten kikkertsikte.
×
×
  • Create New...