Jump to content

erikV

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

422 profile views
 1. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=137054214 Kniv i glass.
 2. https://www.skytterlinken.no/ Ellers har jeg handlet med March Scopes UK to ganger, VELDIG fornøyd med dem.
 3. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=108305076&fks=108305076
 4. Suhler lager en veldig fin hurtigmontasje til 11mm spor dersom det er interessant. Ellers synes jeg ringene fra EAW er stilrene og greie.
 5. erikV

  Hw 97K Links

  Har sett de kommer med "ambi" skjefte som passer på høyre- og venstrehendte.
 6. Gjelder alle "Gold ring" modeller så vidt jeg husker. Du kan sjekke produksjonsår med hjelp av serienummeret på Leupolds hjemmesider.
 7. https://www.leupold.com/resources/leupo ... guarantee/
 8. Den skal ikke være sånn så noe må være galt. Leupold har heldigvis solid garantiordning.
 9. Hadde en FX Revolution i 2008-9, disse kan ikke sammenliknes med Steyr kvalitetsmessig. Følger med fylleadapter som du skrur rett i flaska (232 bar): På modellene med quickfill følger det også med fyllenippel som du skrur i fillkitet på flaska/pumpa: Det er ikke noe problem å fylle fra 300 bars flaske (trenger heller ikke regulator eller reduksjonsventil for dette). Kjøper du en Steyr med quickfill og har flaske med fillkit trenger du ikke noe ekstra. Ellers selges det adaptere som passer rett i 300 bars flasker og mellomlegg til å bruke med adaptet som følger med våpenet. Regulator kan du kjøpe her: https://www.krale-schietsport.nl/en/reg ... e-mk3.html
 10. Jeg har hatt den halvautomatiske versjonen. Et av de absolutt beste luftgeværene jeg har hatt, angrer på at jeg solgte den. Veldig presis, solid mekanisk, utrolig høy kvalitet og driftssikker. Ikke noe leamikk på denne. Den blir kanskje litt lang, spesielt med lyddemper, så jeg hadde sett nærmere på 'Scout' versjonen.
 11. En R10 i 12 FPE versjon vil gi mange skudd per fylling med luft og være svært stillegående. Mange engelske og tyske luftvåpenprodusenter har blitt flinke til å installere såkalte "anti tamper devices" på modellene sine, å justere opp kraft kan være vanskelig og omfattende.
 12. erikV

  Diana mod 75

  Prøv her: https://www.gunspares.co.uk/products/24404/75/
 13. erikV

  FX Impact

  Har ventet siden mars jeg.
 14. erikV

  FX Impact

  http://www.airgunnation.com/topic/furio ... statement/ http://www.airgunnation.com/topic/fx-im ... fix-video/ Har sett det rapporteres om en del "småting" ved Impacten på forskjellige Amerikanske fora. Står litt i kontrast til den unisone hyllesten kjente anmeldere på youtube ser ut til å komme med. Leupold VX-II 3-9x33 EFR eller Meopta M1 4-16x44. Forøvrig hentet jeg akkurat et luftgevær med mulighet for løpsbytte selv.
 15. Godt valg! Fikk nettopp et slikt i posten selv etter at det hadde vært en tur hos Leupolds custom shop.
×
×
 • Create New...